Šta je novo?

Diablo 3

Hehe cestitke i od mene a sto se termina tice...da vidis malo kako je meni ....

Hehehe...hvala. :) Zovem za tips&tricks. :D

Krenuo sam monka, da sam znao da je ovoliko OP igrao bih ga od pocetka.. boze boze koliko je samo luda klasa..

Cek, a sta to znaci? Jel znaci da je snjim lakse igrati nego sa drugim klasama ili je samo zabavnije ili...?
Pitam jer sam i ja mislio da krenem sa monkom ili sa wizard.

Jos kako je op :), samo mu treba malo survivale.

mank je zakon

[youtube]maHqt65aLKA[/youtube]

:D

[youtube]0yhVjrPyy5c[/youtube]

Demon Hunter powa :)

Jel neko moze da pojasni ovaj link koji je risko dao....posto sam na poslu pa moram snoba sve ovo da ispratim...a da da se pohvalim pojas koji sam kacio sinoc je prodat i to mi je trenutno najveca transakcija 490m

Shadow powaaaaa :D
Nema sta, DH im pokazao, ali vidi mu gear i kakvu Calamity seta :)
http://www.diabloprogress.com/hero/demonthc-2889/HotDemonGel/1549002

Sto se tice linka - nece moci vise da se radi rollback dupe. Tako je vec neko vreme na azijskom serveru, sada ce biti i na ostalim. Znaci ako ti neko "hackuje" account, blizz ce vratiti prethodno stanje ali ce svi itemi biti account bound - kao sto su sada kraftani itemi. Nema prodaje, nema davanja drugim igracima, samo ce moci da se prodaju vendoru, salvaguju ili menjaju izmedju karaktera na istom accountu.

nije.
ima tu dosta stvari koje ce zavrsiti u igri (kroz patcheve i expanziju) ali ima i dosta gluposti.
Autor je samo pokupio sve ideje koje se pisu mesecima na Bnet forumu i izmislio da je to leak :)

Toliko sam ga cekao,a ono i nije bas neki!Drago mi je da je pao,ali...!
Belt.jpg

Nisam proveravao cenu,ali ne nadam se bas puno!Jedan lik mi je rekao da mogu dobiti oko 20 mil.

Verovatno zbog str i int. Ali cini mi se da zbog level reduce moze vise da vredi.

Cek, a sta to znaci? Jel znaci da je snjim lakse igrati nego sa drugim klasama ili je samo zabavnije ili...?
Pitam jer sam i ja mislio da krenem sa monkom ili sa wizard.

Pazi.. ja sam na monku prebacio dosta itema koji mi sada daju oko 125k unbuffed monka koji moze da igra komotno mp5-mp6.

On shiba.. to je ono sto cu ti sigurno reci i to shiba ludachki. Wiz je ili ili .. on je ili support [ cm wiz perma freeze] ili solo kao arkon. Mada i kao arkon moze biti support ako u timu fali dobar dmg dealer kao dh od 400-500k dps-a.

Sama brzina igranja sa monkom mi je prosto - brza. Ono sto me smara i sto sam primetio danas jeste koliko zaista glupavi paragon utice na drop a to znaci da za 22 paragon lvl-a koja sam nabio za 3 dana igranja [ imao boost-ove u vidu marquise gema na glavi i tako to ] je sto sa cm wizardom na mp10 dobijam i dalje neverovatno visok broj lvl 63 itema i legenda dok na monku do sada od pocetka igranja svega 5.. mislim 5 legenda i svi su naravno bili ******.

Dakle dok mi monk dodje do p100 ima da umrem sto puta ali da je interesantnije igrati - meni sada jeste.

sada je mnogo lakse dizati paragon level, sa ovim povecanim monster power bonusima. ja sa monkom mogu solo mp7 i ide brzo (won khim lau power :D) a tu imam veci bonus exp nego sto sam imao sa dh (ruby+hellfire ring) na mp1, iako imam samo ruby u helmu

monk je lud jer ima mnoge skrivene dps buffove, i bije ludacki, jedino sto mu fali je neki skill za crowd control (serenity je krsh) slican wotb kod barba. ako ti dodje frozen elita i imas malo life (ispod 50k) tesko da ces preziveti, a ti treba da budes tenk

Ono sto me smara i sto sam primetio danas jeste koliko zaista glupavi paragon utice na drop a to znaci da za 22 paragon lvl-a koja sam nabio za 3 dana igranja [ imao boost-ove u vidu marquise gema na glavi i tako to ] je sto sa cm wizardom na mp10 dobijam i dalje neverovatno visok broj lvl 63 itema i legenda dok na monku do sada od pocetka igranja svega 5.. mislim 5 legenda i svi su naravno bili ******.

Dakle dok mi monk dodje do p100 ima da umrem sto puta ali da je interesantnije igrati - meni sada jeste.

Ja ti rekoh odavno, dok ne krenes sa novom klasom, mislis da paragon ne vredi nicemu. Vredi i te kako :)
Ali jako brzo ces da nabacis lvl60-70, i stavi 1 ili 2 dela opreme sa MF dok ne dodjes do 85-90 i dobar si.

Jos kako je op :), samo mu treba malo survivale.
Sa ovim si sve rekao!Ja sa monkom i sa trenutnom opremom ili imam visok DPS pa lako ginem ili mali DPS pa nema sanse da zaginem,ali se zato onda exp. vuce!Nema sredine!

meni se nikad ni u jednoj igri sto single player, sto multiplayer nije desilo da prodam/unistim neki item za evo 14 punih godina!!! taj buyback i upozorenja bih sva poizbacivao, lepo pogledas pre nego sto kliknes nesto. ja svaki item pre nego sto nesto uradim sa njim stanem, procitam, razmislim. dakle da se zamislis nad svime po minut ne bi ti se to desilo, a ovaj klikce ko sumanut ko ga j*be

problem je sto je covek pricao sa nekim dok je radio salvage, bas se lepo vidi kako klikce desni klik na vec identifikovan item, ali ne obraca paznju jer ga neki cima da udje u party. posle kada je salvage opet je za tren stao vidi se tri zelena broja (dps +55k :D) ali opet covek prica i ne konstatuje, posle su ga cimnuli na chatu sta je uradio... ali kasno... :)

ma izgrindace on to opet

nista cudno kod streamera, igraju, pricaju na skajpu, citaju chat, razmisljaju o nagradnim igrama, a gledaoci ih stalno smaraju.
Normalno da se nekad pogresi, ali za ovog se uopste ne brinem, nadoknadice gubitak jako brzo.

Ponekad se ovakve stvari dese i obicnim igracima, pogotovo kad igras sa jos 2-3 coveka.
Nisu svi navikli da igraju brzo, mnogi vole polako da identifikuju iteme i analiziraju ih pre vendorovanja. Onda se ovi sto igraju brzo bune pa ovi zure i dodje do gresaka.

Vrh Dno