Šta je novo?

Diablo 3

^
Odlican drop!:)

lep belt :)

i moj prvi mempo, posle ~1600h

mempok.png

^
Bogami vama lepo dropuj-u itemi!Nisi dugo ni cekao na Helm,sta je to 1600h!Znaci ja da cekam jos jedno 900h i meni ce takav neki pasti?!To je tamo negde 2016-te!:p

Poslednja izmena:
eh... da je rollao critical chance umesto str... eh

Steta...ma, pasce jedan i sa cc.Pa, makar igrali i 3k sati. :)

Konacno ti se posrecilo @illidane :)

mada moze to i bolje, da ima VIT umesto tog STR :) ostali rollovi su perfect.

Cestitke za mempo, lija dolijala! :)
Eh sad da je crit umesto str, bice i to!

Lep je i belt, ma samo neka pada! :)

Kakav dragulj mi pade jutros, run bio sa 2 set itema i 5 legendarija i ovo mi padne :

belt_zps92b90dde.png

Sad da ga prodam i postanem milijarder.

Auuuu...sunce ti poljubim. Svaka cast! :beer:

Milijarder i po.. Ja ovo bez 10b ne bih prodavao. Svaka cast ! Proverio sam to je otprilike top 20 wh na svetu..

Inace je liku u partiju pala trifecta natalija ring.. shit is cash - plus socket !

Sta znam, necu prodavati preko gold AH to sigurno, nego preko trade foruma pocetnu cifru sam stavio 1 bilion, malo pre mi se javio lik sa 1.5 bil ponudom. Ali bome sacekacu da vidim koliko najvise mogu da izvucem.

Video sam da ima jedan opet bid, otprilike kao moj belt 1.7 bil, nema ponuda.

Da vec sam napravio tu. Evo ovaj lik malo pre sto je pokusao da kupi, tamo vamo stignemo do 6 biliona, ja reko ok. Inace profil mu je neki barb sa 100 sati na kome ima par itema. Vec mi tu pocelo da smrdi. Al ajde da vidim, kaze lik kao preprodaje na ebay-u.

Udje on u partiju, i otvara mi trade prozor... ja gledam i linkujem mu pojas, napisem sve pare u napred. Lik pocne da me pita da li je belt duped, ja reko nije jutros mi pao. Prekine trade prozor, ode malo dalje i baci neki skorn na zemlju, i napise meni kao dokazi da imas item tako sto ces baciti svoj na zemlju.

E onda sam se prvo dobro nasmejao i pitao ga da li je lud ili sta. Pa ne bi pao na tu foru da imam 12 a ne 25 godina. Inace sam sve snimio, upravo mi ide upload na youtube.

Poslednja izmena:
u tim situacijama samo pokupis to sto je palo i block report i cao.. klinci noob-ovi.. digao sam ti fotku posto imas malo postova.. i nikada nikada ne ides prvi i dok ne vidis da mozes da kliknes accept pratis prvu cifru da retard ne smanji nulu i to je to ;)

^
Sad mi nesto nije jasno!Kada trejdujes sa nekim nesto,kako te taj moze zeznuti?Stavis svoj item u trejd prozor,on ispise cifru koju trazis i ti kliknes na "Accept"!Nije mi jasno kako on moze obrisati jednu nulu,tokom trejda!Da bi te zeznuo,morate se poklopiti u mili sekundi da bi uspeo u prevari ili ja negde gresim!
Svaka cast za drop i za video koji si okacio!Poucno!
P.S Sta znaci to duped,nisam bas upucen sa terminologijom Diabla!

Poslednja izmena:
Idi na Diablo 3 Black List i vidi je li tamo, ako nije pribelezi ga. Za buduca pokolenja. Ja prvo tamo proverim lika i pricu zbog koje je prijavljen.

Idi na Diablo 3 Black List i vidi je li tamo, ako nije pribelezi ga. Za buduca pokolenja. Ja prvo tamo proverim lika i pricu zbog koje je prijavljen.

E hvala, nasao sam tog lika tamo, vec ga je 10 ljudi prijavilo

Poslednja izmena:
svaka cast za drop, steta sto nemamo paypall, ja bih to samo za evre prodavao

svaka cast za drop, steta sto nemamo paypall, ja bih to samo za evre prodavao

Ma kakvi... prodajem za evre jos od prosle godine, imam burazerov pay pal, tako da znam cene i poredim stalno. Za ovaj item bih mogao da zaradim oko 40 evra cistog profita, sto je jednako oko 160 miliona golda. Tako da ako prodam za par milijardi to je mnogo bolji deal.

nisam mislio na RMAH :)

u tim situacijama samo pokupis to sto je palo i block report i cao.. klinci noob-ovi.. digao sam ti fotku posto imas malo postova.. i nikada nikada ne ides prvi i dok ne vidis da mozes da kliknes accept pratis prvu cifru da retard ne smanji nulu i to je to ;)

Nemoj ni da pratis nulu samo se dogovori da item kosta recimo 10001 tako ces puno lakse uociti ako nestane cifra...

cimni Cro-a ili Avoid-a mozda im treba novi belt :)

Vrhunski belt, svaka cast !
A i onaj IK belt od pre par strana je sjajan.
april=mesec pojaseva :)

ja ne znam sta je tebi. napisao sam samo da mi je cudno kad pratim obe igre da je u jednoj gold stvarno gold, a u drugoj je gold prasina
svuda je gold stvarno gold. i svako kupuje/prodaje za onoliko golda koliko misli da nesto vredi

Vrh Dno