Idi na Diablo 3 Black List i vidi je li tamo, ako nije pribelezi ga. Za buduca pokolenja. Ja prvo tamo proverim lika i pricu zbog koje je prijavljen.
svaka cast za drop, steta sto nemamo paypall, ja bih to samo za evre prodavao
u tim situacijama samo pokupis to sto je palo i block report i cao.. klinci noob-ovi.. digao sam ti fotku posto imas malo postova.. i nikada nikada ne ides prvi i dok ne vidis da mozes da kliknes accept pratis prvu cifru da retard ne smanji nulu i to je to![]()
lol milijardemeni u gw2 jedan gold veliki ko kuca, sa 10 golda sam bogat prebogat, a ovaj d3 ode u milijarde! ko inflacija 90-ih
![]()
ja ne znam sta je tebi. napisao sam samo da mi je cudno kad pratim obe igre da je u jednoj gold stvarno gold, a u drugoj je gold prasinatrol trol trol banujte ga hahahahahahaha
svuda je gold stvarno gold. i svako kupuje/prodaje za onoliko golda koliko misli da nesto vredija ne znam sta je tebi. napisao sam samo da mi je cudno kad pratim obe igre da je u jednoj gold stvarno gold, a u drugoj je gold prasina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari