Šta je novo?

Diablo 3

Zasto ima neki lag s vremena na vreme? Radi super i odjednom fps drop, jel i kod vas tako?

Screenshot003.jpg

Evo jedan lep drop od malo pre. Konacno posle par dana dobijanja kojekavog djubreta konacno nesto sto vredi.

Odlican je amu, svaka cast za drop! :)
Pa sto da ga prodaje ako je upgrade, vidim da mu dodaje bas fino dps.

Nego, imamo jos jednog Paragon 100 na forumu, i mislim da je prvi Demon Hunter.

Pa da mu cestitam ovom prilikom! :)

Poslednja izmena:
i prvi demon hunter p100 :)

Prilozi

• Screenshot000.jpg
    Screenshot000.jpg
    542.4 KB · Pregleda: 128
stavio je vec na RMAH :) ...bas javi da l' si prodao, ja vec par dana prodajem slican i nikako da ode.

edit ,,, cestitam illidan

Poslednja izmena:
Svaka čast za Paragon 100 DH!

svaka čast matori :)

Odlican je amu, svaka cast za drop! :)
Pa sto da ga prodaje ako je upgrade, vidim da mu dodaje bas fino dps.

Nego, imamo jos jednog Paragon 100 na forumu, i mislim da je prvi Demon Hunter.

Pa da mu cestitam ovom prilikom! :)

Hvala svima za cestitke, i da je ovom prilikom cestitam illidan na uspesnoj obavljenoj misiji.

A sto se tice amuleta daje mi skoro 20k dps i 2k vit ali moj amulet koji koristim ima loh pa ga nebih zbog toga menjao. Inace upgrade je vise nego brutalan i kada bih koristio taj amulet sto mi je pao imao bih skoro 220k dps.

hvala svima

planiraju se neki bench runovi sa giveaways :) stay tuned :)

lol i ja sam tuned, ali za sad ne mogu da se posvetim d3 pa to ti je :) kad budem mogao ima da zajašemo stara ekipa ponovo :) samo da uvedu paragon lvl 400 :D

cestitke !

sad na achievemente :D

Jel ima neko na forumu solidan manticore, 1200+dps?

Imam jedno pitanje,danas igram nesto kratko i pade mi ovaj mac sever..Sad ,ja reko ajd da vidim kako izgleda na wizardu bzvz posto non stop tako cackam da vidim sta i kako,i reko ajd da pogledam ovih 19 posto na demone sto daje,i ne razumem kako sa 144k dmg bzvz sto imam pravim kritove od po 7-9 m?DO mp4 sve one shotujem u archon obliku.Cisto reko da pitam posto me nije interesovalo do sada i ne kapiram kako je moguce:p

Prilozi

• Screenshot038.jpg
    Screenshot038.jpg
    678.1 KB · Pregleda: 112
  • Screenshot036.jpg
    Screenshot036.jpg
    553.8 KB · Pregleda: 96
  • Screenshot035.jpg
    Screenshot035.jpg
    534.1 KB · Pregleda: 97
  • Screenshot032.jpg
    Screenshot032.jpg
    628.4 KB · Pregleda: 81
  • Screenshot030.jpg
    Screenshot030.jpg
    504.8 KB · Pregleda: 78
sever ima ono slain enemies rest in pieces, zadnji udarac koji ubija moba moze da crituje neki enormno velik broj (recimo 7 mil damage) e sad posto ti vec imas dosta velik dps pa brzo ubijas onaj zadnji udarac je ogroman (moze biti da je zadnji i prvi pa bude one shot, jer kod archona tesko razaznas udarce)

sever ima ono slain enemies rest in pieces, zadnji udarac koji ubija moba moze da crituje neki enormno velik broj (recimo 7 mil damage) e sad posto ti vec imas dosta velik dps pa brzo ubijas onaj zadnji udarac je ogroman (moze biti da je zadnji i prvi pa bude one shot, jer kod archona tesko razaznas udarce)

Thanx:p

e ovako neki pocetni dogovor, jos nije bas sve razradjeno :)

glavno sto zelimo da uradimo je da poguramo nekoga sa losim gearom kako bi lakse igrao. svako ko misli da bi mogao da dobije nesto bolje neka se javi, svi su dobrodosli.
trenutno smo o ovome razgovarali Spirit i ja (Freeman#1624 i enuazeal#1881), a ako jos neko zeli da pomogne neka nam se javi (pozeljno je da ima barem 150k dps unbuffed i neki ok ehp)

evo na cemu se bazira bench giveaway :)

osoba koja bi zelela da ucestvuje u giveaway mora jedino da obezbedi svoje slobodno vreme za jedan kompletan run :) sve ostalo je na nama. osoba moze sama da bira koji monster power level zeli da igramo, razmisljali smo da idemo full act3 od pocetka do azmodana sa svim bossovima (ako osoba zeli neki drugi act, nije problem). osoba moe da kaze sta zeli da se skuplja od rare itema (samo gloves, rings i amulets ili bracers, helmets, chests ili sve sto padne) svaki item koji nam padne necemo identifikovati vec ce se sv na kraju runa dati osobi koja ide sa nama, on neka identifikuje, prodaje, salvaguje, koristi na svom charu na njemu je da odluci. naravno i svaki legendary item koji padne ce osoba dobiti neidentifikovan.

ako je neko zainteresovan neka slobodno napise i sta misle da li bi jos nesto dodali, izmenili. otvoreni smo i za sve predloge :)

za neku pilot epizodu mislili smo da glavnu ulogu dobije Solesoslav

e ovako neki pocetni dogovor, jos nije bas sve razradjeno :)

glavno sto zelimo da uradimo je da poguramo nekoga sa losim gearom kako bi lakse igrao. svako ko misli da bi mogao da dobije nesto bolje neka se javi, svi su dobrodosli.
trenutno smo o ovome razgovarali Spirit i ja (Freeman#1624 i enuazeal#1881), a ako jos neko zeli da pomogne neka nam se javi (pozeljno je da ima barem 150k dps unbuffed i neki ok ehp)

evo na cemu se bazira bench giveaway :)

osoba koja bi zelela da ucestvuje u giveaway mora jedino da obezbedi svoje slobodno vreme za jedan kompletan run :) sve ostalo je na nama. osoba moze sama da bira koji monster power level zeli da igramo, razmisljali smo da idemo full act3 od pocetka do azmodana sa svim bossovima (ako osoba zeli neki drugi act, nije problem). osoba moe da kaze sta zeli da se skuplja od rare itema (samo gloves, rings i amulets ili bracers, helmets, chests ili sve sto padne) svaki item koji nam padne necemo identifikovati vec ce se sv na kraju runa dati osobi koja ide sa nama, on neka identifikuje, prodaje, salvaguje, koristi na svom charu na njemu je da odluci. naravno i svaki legendary item koji padne ce osoba dobiti neidentifikovan.

ako je neko zainteresovan neka slobodno napise i sta misle da li bi jos nesto dodali, izmenili. otvoreni smo i za sve predloge :)

za neku pilot epizodu mislili smo da glavnu ulogu dobije Solesoslav

Ja sam za, soleslav moze da me doda, ili ko vec hoce da ide na taj run, malo mi je jedino zeznuto sto uglavnom samo prepodne imam vremena, tu negde do 13h. A ionako za ceo run nam treba 1.5h i to sve da preturimo. CikaMilisav#2919

Evo ispade mi malopre ovo :

wizard.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno