Šta je novo?

Diablo 3

ako neko nadje unique monster RHAU'KYE, dajem 2mil golda (on je u act4 silver spire lvl 2)
odradio sam jedno 50 run-ova i nista
jedino mi on jos fali za Unique collection achievement :)

nebitno koja je tezina, mp, SC ili HC

ako me nemate u fr.listi, btag mi je : DBraveZ#1254

samo da javim da sam ga nasao.
Unique collection odradjen :)

Majku mu kako mi lagguje ima da poludim. Ne znam koji je ovo ali ovako nije radila igra ranije, stuca u pm, neigrivo skroz. Ja napisem tiket supportu a neki tupadzija Fransis mi odgovara kako da popravljam WoW.

Ili za sc2, support njihov je 10x gori neko swtor support

Ma neigrivo je skroz, na nvidiji gtx650 ti. Svaki pud se iznerviram sto mi ovako us*ano radi

@sakiboj ...probaj da reinstaliras Diablo ili da defragmentiras hard, tvoj problem je vezan sa hard diskom verovatno, ...mada, mozda ti nesto radi u pozadini, proveri i tako nesto

Poslednja izmena:
Upali neku aplikaciju da ti radi u pozadini monitoring i vidi koliko ti je zauzece cpu i gpu... Ako je to sve ok najverovatnije hdd...

Poslednja izmena:
Ili smanji sound effects na medium (64) ako su na high, ne zezam se.

Sad sam u nvidia panelu prebacio PhysX settings sa auto-sellect na gtx650ti i sve je na high i zakucano stoji na 60 fps. Da li je moguce da je do toga bilo?

Nvidia ima problema sa vec nekoliko drajvera unazad gde se PhysX sam namesta na Auto-select i onda CPU preuzima rad za fiziku. Moguce da je zbog nekog razloga njegov procesor nesto pokusavao da radi sa PhysX u D3, ali ne mogu da zamislim sta.

Nemam pojma evo sada cu da uploadam rakiss crossing, malo opao frejm zbog snimanja ali nije stuckalo

Nvidia ima problema sa vec nekoliko drajvera unazad gde se PhysX sam namesta na Auto-select i onda CPU preuzima rad za fiziku. Moguce da je zbog nekog razloga njegov procesor nesto pokusavao da radi sa PhysX u D3, ali ne mogu da zamislim sta.
čekaj, napisao si: procesor preuzima rad za fiziku. a ko će drugi da radi fiziku ako igra ne podržava da grafička radi fiziku?

Fps varira znog snimanja sas frapsom ali sam probao pre snimanja i uopste nije stucnulo

ma verujemo sad da radi ok :) nego malo diskutujemo šta bi moglo da bude, pošto jedino što si ti uradio je da si postavio grafičku da radi fiziku i ja ne razumem kako je to pomoglo pošto igra svakako ne podržava da grafička radi fiziku...

Ja sam poceo da ga igram cim je izasao i pravio posle neku pauzu i u pocetku sam ga igrao na 450gts i radilo je perfektno a sada kad uzeh ovu ono me za****va

Do Nvidijinih drajvera je najverovatnije, tj. podesavanja u njihovom Control Panelu. I sami imaju upozorenje da se treba menjati PhysX opcija u Release Notes.

Kako da vidim dal mi nesto u pozadini usporava? Neki program treba da instaliram?

fiziku u d3 radi cpu

Jel ima nekih informacija o izlasku 1.0.7 posto butam pi blizz sajtu i nemogu da nadjem nikakvu informaciju

nema nista, nece sigurno jos 10-15 dana

Pa sta znam gledao sam neki stream pre neko vece i pominjali su neki relese u sledeci utorak ili sredu...mozda puste deo updejta...radius pick up..mp u patiju ili tako neki deo 1.0.7. Patcha

Nazad
Vrh Dno