Šta je novo?

Diablo 3

i ovog jednog mi je pun ku*ac
E ovo si dobro napisao!Ja sam dosada izlevelovao Barba i Monka,a Monk mi je trenutno na 38 level-u!Imam utisak da igram sa njim vec godinama koliko mi se oduzilo!Iskreno govoreci bilo bi pravo cudo da ga doguram do 100-tke,mada znam da od toga nece biti nista!Jedva izdrzim da odradim jedan run(po par sati koliko mi inace treba i to sa pauzama),a da ne dodjem u iskusenje da ugasim igru!Jednostavno ne mogu!Ti ljudi mora da su,ne daj boze nepokretni,pa im je to jedina stvar u zivotu koja im preostaje!J..o Diabla i igre generalno ako mi to predstavlja jedinu preokupaciju u zivotu!

Poslednja izmena:
soon™

Mislim da je 13. realan datum za patch?
Ako ne, onda sigurno 20. :)

Hehe risko nisam pitao kad ko MISLI da ce update nego jel neko procitao neki konkreran datum...:what::what::what:

Gde mogu da se nadju kljucevi za igru? Kupio bih 2 za mene i devojku ali 120 evra nije malo. Ima li nesto jeftinije?

@ed_hunter Jel se tako kupi post count?

@Dragan.P Hvala brate ali kao sto sam rekao, kupio bih key-eve, ne vec koriscene naloge.

Poslednja izmena:
E to je vec druga prica. Da li mozda znas primaju li Skrill ili direktnu uplatu sa kartice? Bilo sta od ta 2?

g2play - stvarno profi servis, dobio sam key za manje od 5 minuta.

Ako jos neko odluci da pazari diablo preko njih, postoji -5% vaucer: G5DISCOUNT i tako izadje oko 39 evra

@Ve®sus hvala jos jednom!

Blizzard iz faila u fail... Posle nekoliko nedelja testiranja duelinga dosli su do resenja koje ce sav imbalance popraviti!!!!!!

Reimenovace "Dueling" u "Brawling"...

Zamislite recimo sastanak Diablo tima... Recimo 10ak ljudi. I neko ovako nesto predlozi. Da li svi oni prasnu u smeh, ili sta?

ja sve češće razmišljam o takvim scenama kada su *****ski potezi bilo kojeg development tima, kako izgleda taj sastanak kada neko predloži *****ne ideje

Isto su imali onaj sastanak kad su sve zavrsili tamo jos 2011 godine, a glavonje ima rekli "A šta ćete posle za expanziju, a sad lepo 40% sadržaja i mehanike izbacite, znate kakva nam je development politika minimum 2 expanzije" :d

A za dueling nek se zove i "gangbang", samo da izbace patch i da počnu novi da smišljaju.

Isto su imali onaj sastanak kad su sve zavrsili tamo jos 2011 godine, a glavonje ima rekli "A šta ćete posle za expanziju, a sad lepo 40% sadržaja i mehanike izbacite, znate kakva nam je development politika minimum 2 expanzije" :d

A za dueling nek se zove i "gangbang", samo da izbace patch i da počnu novi da smišljaju.

Ja bi reko da od novog nema nista u skorije vreme. Verovatno ce pre da najave expanziju nego novi patch :/

^
Lepe vesti!

Konacno, sve odlazem budzenje Wizzardice zbog tog patch-a.

Čitam Ask the Devs i naletim na ovo :)

Q. Why did you make the cost to unsocket marquise gems cost 5 million? Many players want a flexible system where they can change gems frequently and this is just forcing players into sticking with a single gem due to high re-socketing costs.

-- DBraveZ#1254 (Europe [English]), Claw8ds#1130 (Americas [English])

Da, to mi bas islo na zivce.
Ubace nove gemove i onda naprave sistem da ih vecina nece koristiti.

Kapiram ja njihov odgovor i kako razmisljaju, ali to se nece destiti u bliskoj buducnosti, mozda kroz par godina

Haha.

Mislim da je veca poenta sto su uopste odgovorili na tvoje pitanje :)

Ja ne znam sta je ovde cudno i smesno, covek pitao pametno pitanje i dobio odgovor, i sada gomila postova na tu temu...

Sve se nadam da procitam da je izasao patch, kad ono medjutim :)

Poslednja izmena:
uglavnom je do sad svaki patch dolazio preko noci.
Tako da ocekujem da sutra ujutru moze da se igra 1.07

Uf, jedva cekam, bas mi fali malo D3 runova!
Napravio sam malo pauzu, igrao zadnjih 20tak dana PoE, i ma koliko neki koncepti igre siju Diablo, sama igrivost je ipak na strani Blizza. Ih, kad samo pomislim kakav bi bio miks dobrih stvari iz obe igre :)

Nazad
Vrh Dno