Šta je novo?

Diablo 3

^^ U Jay Wilsona mu :d dobar drop, @kzs12.

@illidan: Podržavam akciju, mada ja ako bi mogao da pomognem nebih delio moj drop, jer jedva stizem da gledam forum. Mada sve zavisi od MP lvl-a.
Ako samo vas dvojica + nagrađeni, nema problema.

mislim da je najoptimalnije dva jaka i jedan koji ce skupljati iteme. moze biti i vise grupa po dva jaka, neko nekad ne moze u odredjeno vreme. videcu jos malo da razradim pa da probamo za ovaj vikend u neko veme

mislim da je najoptimalnije dva jaka i jedan koji ce skupljati iteme. moze biti i vise grupa po dva jaka, neko nekad ne moze u odredjeno vreme. videcu jos malo da razradim pa da probamo za ovaj vikend u neko veme

Ja bi samo uveo da ta dva sto pomazu slabijem pre identifikovanja izaberu za sebe po jedan set ili legendari iz dropa a sve ostalo da ide trecem licu da ne
bude bas 3 sata za banbadava....

evo i prvi test run :) sutra se nastavlja
nije sve palo u runu, nesto se sakupilo ovih dana :)

Prilozi

• Screenshot021.jpg
    Screenshot021.jpg
    655.7 KB · Pregleda: 201
ja sam tu uvek da pomognem ako treba samo sto sam se zaglavio na 105k dps unbuf vec duze vreme,pada sve i svasta ali nista za upgrade ili da prodam xD. mada ako se bude islo mp4+ sa wotb-om sam oko 180k dps i maltene je uvek up :)

Moguce da je do ts ja sam imao taj problem na kanteru probaj mumble pa vidi dal tu skace ping...mada i sbb oce da baguje po snegu ali ne bas tako drakonski

Evo i meni prvi put da padnu dva itema.

Screenshot004.jpg

Screenshot005.jpgScreenshot006.jpg

A ovo sam dobio, Wand sam odmah pretopio a za ring se jos dvoumim da li da ga prodam ili da ga ostavim pa kada dodjem do stotog paragona da ga onda zamenim sa Hellfire ringom.

Hahaahah achievment.

Prilozi

• Screenshot002.jpg
    Screenshot002.jpg
    837.5 KB · Pregleda: 124
jeste

moze bilo gde u act2 da padne, meni je pao u onom delu pre road to alcanus

Drustvo, jedan prob... Zaboravio sam pass za diabla, zaboravio ime i preizme na koje je registrovan nalog sto znaci d ane mogu da resetujem pass... Racun nemam jer je kupljen ovde na benchu a taj korisnik je opet kupio od nekog na benchu... Ni decko od koga sam ja kupio ne moze da se seti imena i prezimena na koji je reg nalog... sve sto imam je mail sa kojim je povezan nalog i nalog je povezan na moj br telefona... Da li nekako mogu da resetujem pass?

Potrebno je First Name i Last Name sa kojim je registrovan account da bi se ista uradilo povodom toga.

Tacno, treba ime i prezime na koji je reg account...

ako neko nadje unique monster RHAU'KYE, dajem 2mil golda (on je u act4 silver spire lvl 2)
odradio sam jedno 50 run-ova i nista
jedino mi on jos fali za Unique collection achievement :)

nebitno koja je tezina, mp, SC ili HC

ako me nemate u fr.listi, btag mi je : DBraveZ#1254

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje za iskusnog wizarda...

Poceo sam da igarm Hardcore i interesuje me koji skilovi pomazu da pobegnem iz Jaila kada naidjem na elitove koji imaju ovaj enchant? Teleport? Ili neki drugi?

ne, dovoljno je da ga neko nadje, pozove me u partiju i ubijemo ga.
Oboje (moze i 3 i 4 igraca naravno) dobijemo tick i racuna se.

ako naletim javljam ti :) bas smo sinoc igrali act4 za infernal machine plan

da li neko zna da li kada ti umre heroj mozes da ga ozivis ako dodjes do lesa kao u d2 ili zauvek umires cuo sam nesto pa sam skeptican sto se toga tice...hocu da uzmem igricu ali to me dvoumi $,$

kada umreš onda duh tvog heroja ulazi u poseban svet gde mora da pređe sva 4 akta na svim težinama da bi oživeo. ako duh umre, onda njegov duh mora da pređe sva 4 akta kako bi oživeo duha kako bi ovaj prešao sva 4 akta da oživi heroja. ako duh duha umre, onda njegov duh mora da pređe sva 4 akta na svim težinama kako bi oživeo duha duha, kako bi ovaj oživeo duha, kako bi ovaj oživeo heroja.

^Mozes da ozivis ako igras SC, u HC su to izgleda ukinuli nemam pojma zasto :)

da li neko zna da li kada ti umre heroj mozes da ga ozivis ako dodjes do lesa kao u d2 ili zauvek umires cuo sam nesto pa sam skeptican sto se toga tice...hocu da uzmem igricu ali to me dvoumi $,$

Kada igras sam i pogines mozes da ozivis i vraca te na pocetak act-a ili tamo gde je zadnji checkpoint a kada igras u grupi i pogines i saigrac dodje do tebe klikne na tvoj grob i ozivi te. To je kada se igra klasicna igra a kada se igra HardCore e onda je druga prica jednom kada pogines nema vise vracanja, ali uvek mozes da kreiras novog lika i da krenes ponovo na HC. A sto se tice klasicne igre tu mozes da gines koliko hoces puta i uvek ces se vracati u igru.

Najbolje je da sam pogledas na youtube sta i kako se desava pa ces nabolje poroceniti jel igra vredi tvojih para ili ne.

Zanemari sta ovaj ed_hunter pise jer je on jedan troler i nista vise.

kada umreš onda duh tvog heroja ulazi u poseban svet gde mora da pređe sva 4 akta na svim težinama da bi oživeo. ako duh umre, onda njegov duh mora da pređe sva 4 akta kako bi oživeo duha kako bi ovaj prešao sva 4 akta da oživi heroja. ako duh duha umre, onda njegov duh mora da pređe sva 4 akta na svim težinama kako bi oživeo duha duha, kako bi ovaj oživeo duha, kako bi ovaj oživeo heroja.

kakav pobednicki odgovor!

Hah al sam se ismejao:D

evo i ja bih se pridruzijo akciji pomoci sa slabim gearom,imam 22ok dmga ako hocete kontaktirajte me.

Vrh Dno