Šta je novo?

Diablo 3

@bearsstorm :

ma slazem se, i ja volim kad se nesto interesantno i konstruktivno pise, a sto se tice pljuvanja, nemam nista protiv ako je kritika na mestu, i ako se ne ponavlja 100 puta jedno te isto.

Ovo sto si predlozio za pvp, za sad je free for all, nije moguce da se udruzimo i peglamo strance. Recimo moj storm armor na wizu ce da te sam napada automatski...
dok ne uvedu 2v2, 3v3 ili 4v4, nista
Ovaj dueling, bilo 1v1 ili FFA, je zanimljiv 10-15min dnevno, i onda nazad na farm, bar meni, a i mnogima sa kojima sam pricao.
Svi su mnogo vise ocekivali.
Pa evo, npr. samo da su stavili u vrhu ekrana scoreboard, i da ti broji kills i deaths, kao u kanteru. To bi vec bilo bar malo zanimljivo. Gledali bi se streamovi ljudi koji su skoro nepobedivi u duelingu.

Ne znam, ljudi im daju jako puno ideja na zvanicnom forumu prethodnih meseci, a oni usvoje tek 5% od predlozenog, i to jako sporim tempom..

kako mi sad smesno izgleda ovo :

development_hell_5.jpg

Ja nisam pljuvao igru sve vreme. Igra je sasvim ok. Licno sam uzivao u igri dobrih 300h od celih 800h koliko imam (iskreno lupio sam msm da imam toliko) i ti sati su bili uglavnom nakon patcheva jer samo tada je igra bila zaista zanimljiva. Nazalost nisu nista napravili da bude tako na duze staze odnosno da i danas ima neki smisao za igranjem.

Zasto potenciram taj lagg i zasto sam se iznervirao zbog toga. 'Sutra' ce doci pvp i bojim se samo kako ce biti ako ja pozelim da upalim igru i zelim da odigram 2-3 partije pvp. Video bih samo lagg verovatno a sledece smrt.

dajte da vratimo na temu na staro da vidimo i komentarisemo iteme
Evo naprimer meni juce ispalo ovo:
weapon.jpg
To mi je prvo ozbiljnije oruzije koje mi je ikada ispalo sa socket-om!Steta samo sto umesto str nije dex,ali dobro je i ovo!Digao mi je DPS za 15k!Ja zadovoljan!Ne volim ovaj Fury samo zbog "Fear on Hit",taman da dokrajcim elite,a oni beze!

Poslednja izmena:
hmmm koliko ce da usvoje videcemo tek kada izadje patch zato su i pustili ptr da vide gde su trenutno...ja se nadam da ce kad izadje pvp jako brzo omoguciti 2na2 ...4na4 onda ce sve ovo budzenje i novac imati smisla i te kako...mada da ti kazem iskreno mislim da sve ovo sto rade rade smisljeno i da onako niotkuda naprave bum sa nekim stvatima.Cist primer ti je brimstone koji i sam znas koliko je je kostao...juce je na ah bio skoro 50k...ima mnogo nacina da se zaradi lep gold i naprave uber likovi naravno uz srecu i malo kalkulacija na ah.Seti se samo onoga sa gemovima ja sad imam u stashu za preko 500m u gemova i jedno 250m u gemovima pozajmljeno a kad sam kupio sve to je vredelo mozda 100m...tako da mislim da oni znaju zasto rade neke stvari i zasto ih rade tako sporo..a u evo game direktor je smenjen tako da ce tu sigurno doci do radikalnih promena prvenstveno mislim da ce sve vise da se slusaju igraci sto je jedan veliki plus za sve nas...

@bro82 :

ako ikada nadjem slicno oruzije za monka, veliki dps + soket + dex, menjamo se :D odlican je taj EF

@bearsstorm :
tu nema nikakve dileme, igranjem na AH se zaradi 10puta ili vise golda nego igranjem same igre :/ ***, to je realnost
kupovina, cekanje pravog trenutka, preprodaja

Poslednja izmena:
Zasto potenciram taj lagg i zasto sam se iznervirao zbog toga. 'Sutra' ce doci pvp i bojim se samo kako ce biti ako ja pozelim da upalim igru i zelim da odigram 2-3 partije pvp. Video bih samo lagg verovatno a sledece smrt.

nadam se da ce uvesti tj siguran sam skoro 100 posto da ce napraviti neki pripare time ili tako nesto nema sanse da padnes sa neba i krenes da se boris...

Ovo uopste nije PvP nego zamazivanje ociju. Vec sam ranije reko da su pojeli go*no sa njime sto ga ubacuju, jer koja svrha da merimo ko ima vecu patku ili ko je jaci u igri. Svaka klasa je prica za sebe i svaka je dobra na svoj nacin i dok to ne shvate bufloni iz blizarda nema svrhe ga igrati a i ako se bude igrao to ce biti cisto iz radoznalosti i koliko ce to trajati, nedelju, dve ili mesec dana???

Evo naprimer meni juce ispalo ovo:
Pogledajte prilog 105083
To mi je prvo ozbiljnije oruzije koje mi je ikada ispalo sa socket-om!Steta samo sto umesto str nije dex,ali dobro je i ovo!Digao mi je DPS za 15k!Ja zadovoljan!Ne volim ovaj Fury samo zbog "Fear on Hit",taman da dokrajcim elite,a oni beze!

lep fury da ima cd verovatno bi imao golda da opremis dva lika da budu uberi

@DBraveZ
Dogovoreno!:)

Kao sto neko rece na strani pre: JAY WILSON FIRED!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Dobro su se setili... Jos uvek se nadam da ce preuzeti neko sposoban i da ima nade da barem expanzija bude u starom duhu diabla.

p.s. Hahahhaaha. Tek sad vidim da su svi komentari na ovaj video vezani za D3 i Jay Wilsona :D :D :D

Poslednja izmena:
Da li je neko od barbova koristio Bul kathos set i kakva su iskustva?

Po meni barb mora da ima mace ili axe u main-u, zbog pasivne koja mu daje 10% cc (weapon master).
Moze da se igra sa tim setom, nije los, ali oba oruzija bi morala da budu jako dobra da bi parirala mace+dagger varijanti.

Kao sto neko rece na strani pre: JAY WILSON FIRED!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Dobro su se setili... Jos uvek se nadam da ce preuzeti neko sposoban i da ima nade da barem expanzija bude u starom duhu diabla.

p.s. Hahahhaaha. Tek sad vidim da su svi komentari na ovaj video vezani za D3 i Jay Wilsona :D :D :D

Iskreno cim sa ga video znao sam da nece dugo izdrzati, delovao je kao da je zalutao iz neke britije, sav detinjas i nekako pogubljen.

Imaju tolko mogucnosti da odrade extra stvari, pa cak i da ukradu neciju dobru ideju i samo je pojednostave i uceni zanimljivom (vrednom upotrebe) D3 bi postao aRPG nad aRPG, a ne retardirani klon D2 gde mu fale obe ruke i 1 noga.

evo sta kaze za 1.07

The experience bonus rewarded for killing monsters on Monster Power levels 1-10 in Inferno has been increased:
MP 1: 25% (up from 10%)
MP 2: 50% (up from 20%)
MP 3: 80% (up from 30%)
MP 4: 120%(up from 45%)
MP 5: 165% (up from 60%)
MP 6: 215% (up from 75%)
MP 7: 275% (up from 95%)
MP 8: 340% (up from 115%)
MP 9: 420% (up from 135%
MP 10: 510% (up from 160%)

pada mi na pamet sledece : ko moze da igra mp10 (da ne umire i relativno brzo ubija), moze samo da nabaci 5 NV, i onda do kraja ubija samo obicne kripove a preskace elite.
Moracu da testiram ali mislim da ce tako jako brzo da se leveluje :)
Recimo standardan Alk run, ubije se 5 elita u core areat i damned tower lvl 1 i onda se ciste areat 2, keep 2 i fields of slaughter, bez preteranog zadrzavanja na elitama.

evo sta kaze za 1.07

The experience bonus rewarded for killing monsters on Monster Power levels 1-10 in Inferno has been increased:
MP 1: 25% (up from 10%)
MP 2: 50% (up from 20%)
MP 3: 80% (up from 30%)
MP 4: 120%(up from 45%)
MP 5: 165% (up from 60%)
MP 6: 215% (up from 75%)
MP 7: 275% (up from 95%)
MP 8: 340% (up from 115%)
MP 9: 420% (up from 135%
MP 10: 510% (up from 160%)

pada mi na pamet sledece : ko moze da igra mp10 (da ne umire i relativno brzo ubija), moze samo da nabaci 5 NV, i onda do kraja ubija samo obicne kripove a preskace elite.
Moracu da testiram ali mislim da ce tako jako brzo da se leveluje :)
Recimo standardan Alk run, ubije se 5 elita u core areat i damned tower lvl 1 i onda se ciste areat 2, keep 2 i fields of slaughter, bez preteranog zadrzavanja na elitama.

Lepo lepo, cak sta vise nebi bilo lose u dvoje jer sve preko dvoje postaje suvise tesko odnosno treba puno vremena da se bije elita. Ajde kada budes probao iznesi misljenje ovde da li vredi se cimati oko toga ili da se pika klasika kao i do sada mp1 ili 2.

Ja se izvinjavam, imam Barb-a 14lvl paragon i farmam Vault of Assassins sa 5NV na MP2. Relativno sam nezadovoljan snagom svog lika(desi se nekad da umrem ako su 2 grupe elita jedna pored druge i imaju plague i/ili molten), ali mi se bukvalno nije pao ni jedan item uporediv sa item-ima koje barb trenutno ima(uglavnom rare ilvl 63). Sta vi farmate?

Inace ovo je moj lik
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Solesoslav-2980/hero/169545

@Solesoslav je l' imas ti neki gold, na tom barbarianu sto si kupio ? ... licno, sve bih menjao na njemu :)

Ja se izvinjavam, imam Barb-a 14lvl paragon i farmam Vault of Assassins sa 5NV na MP2. Relativno sam nezadovoljan snagom svog lika(desi se nekad da umrem ako su 2 grupe elita jedna pored druge i imaju plague i/ili molten), ali mi se bukvalno nije pao ni jedan item uporediv sa item-ima koje barb trenutno ima(uglavnom rare ilvl 63). Sta vi farmate?

Inace ovo je moj lik

Sada za desetinu miliona golda mozes da opremis barba da bude babaroga. Osoba pre tebe je isla na to da ima sto vise all ress ali zato je imao mali dps, cak sta vise to je tenk barb ali mislim da to niko vise ne koristi.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?287724-Diablo-3-Benchmark-battlenet-tags

Imas ovu temu pa pogledaj, dosta nas ima barba pa vidi sta ko od nas ima od opreme pa generalno proceni koji ti je najbolji pa pokusaj da kopiras njegovu opremu mada to za kopiranje sada ti nije moguce jer pojedini su za neki komad opreme davali mnogo golda tako da ti preostaje da kupis nesto slicno a kasnije kako budes sve vise i vise igrao tako ces imati i vise golda pa polako kupujes jednu po jednu opremu sve bolju i bolju.

Za pocetak gledaj nesto ovako:

http://eu.battle.net/d3/en/item/immortal-kings-triumph
http://eu.battle.net/d3/en/item/vile-ward
http://eu.battle.net/d3/en/item/immortal-kings-irons
http://eu.battle.net/d3/en/item/immortal-kings-tribal-binding
http://eu.battle.net/d3/en/item/strongarm-bracers
http://eu.battle.net/d3/en/item/immortal-kings-stride
http://eu.battle.net/d3/en/item/depth-diggers
http://eu.battle.net/d3/en/item/immortal-kings-eternal-reign

Sto se tice oruzija, amuleta i ringova to vec sam proceni sta ti odgovara i koliko imas golda da nesto kupis, generalno sam ti linkovao sve sto manje vise svi koriste a ti sada kako budes imao para kupuj jedno po jedno a ne moras ni sve ovo sto sam ti linkovao nego vidi po aukcijskoj kuci sta ima pa sam vidi sta bi ti najvise odgovaralo. Nazalost sve ti se vrti oko golda, jer od njega ti sve zavisi.

Inace ovo je moj lik
act3, mp1 :)

evo sta je skoro palo (pre neki dan i veceras)

Prilozi

• ik_chest.png
    ik_chest.png
    150.3 KB · Pregleda: 110
  • innas_pants.png
    innas_pants.png
    150.8 KB · Pregleda: 102
zanimljivi postovi sa d3 foruma :)

We’re working on getting Vanishing Dyes for Legendary items into 1.0.7. We intend for them to have the same slot restrictions as dyes traditionally have, so you’ll be able to use Vanishing Dye on say, your Legendary shoulders or helmet, but not items such as your weapons.

We hope this change will be available for testing on the PTR in a future build, but that may not possible. We’ll keep you updated. :)

I'm sure adding color to every legendary skin would take time. Vanishing dye at least would be a lot easier to do which is why it would be able to make it into 1.07. They will do color in the long run though I'm sure.

We’re definitely working on making all dyes work for Legendary items. It’s not a quick-fix, though; as Fearophobias surmised, our artists actually need to go back and redo the textures on all the Legendaries in order to make them dye-compatible.

Since we know this process will take some time, we wanted to make sure that players could at least use Vanishing Dye for now (it was the most-requested dye for Legendaries that we’ve seen to date).

The plan is to have Hellfire Rings salvage into normal Legendary crafting materials in 1.0.7 (not organs, see below). That change isn't live on the PTR right now, but will be in a future build.

Here's an earlier response I provided on the topic of Hellfire Rings > demonic organs. The reasoning still holds true:

We've definitely discussed the possibility of allowing Hellfire Rings to salvage into component pieces, and have debated your feedback quite heavily as a part of that process. While we understand why players would like Hellfire Rings to salvage into demonic organs (or even Keywarden keys), we don't think that's the right way to go right now since it would essentially let you skip some encounters completely. It's something we may revisit in the future, though, once the event has been around for a longer period of time.

Palo mi nesto na pamet, sutra cu moci ponovo da importujem karaktera na PTR, pa mogu nekom barbu da dam svoj trenutni gear pre nego to uradim:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Freeman-1624/hero/465100

Solesoslave, evo tebi bih dao ako imas PTR klijent instaliran, malo tamo da isprobas kako izgleda igrati sa boljom opremom, i kombinujes sa tvojom da vidis sta ti najvise doprinosi statsima.

Edit: Pretece me Illidan sa lepim vestima, jedva cekam da vanishujem rogove na mojim vile ward :D

I da, definitivno grindaj ako mozes Act III na MP0-1, tu je najbolji drop i najveca sansa da ti padne neki upgrade.

Poslednja izmena:
Jel da grindujem ceo Act 3 ili neke specijalne delove? Takodje, jel bi mogao neko da mi objasni sta da radim sa stvarima koje nalazim. Jel da ih salvagujem kod Blacksmitha, prodajem kod vendora ili kako? Da li se isplati postavljati iteme na aukciju i ako da koliko jaki trebaju biti ti itemi?

Imam samo 700.000 gold(imao 400.000 pa ja nafarmao 300k u VoA), ali nalog nije kupljen zbog "super" barba vec jer je na istom nalogu i WoW, a jeftino me je kostao. :)

@spirit
Sto se samih stat-sa tice koliko vidim kod tebe uglavnom imas Str, Ress to All, Vit i Crit Chance. Samo kod tebe mi nije jasno zasto bash i zasto sprint, kao i zasto ta runa na WarCry i zasto nemas ono da se pretvoris u velikog baju, to je valjda svrha Whirlwind build-a?

au illidane ovaj immortal king je ZLO. instant sam dobio želju da zaigramo ponovo :D

a ti si kupio acc od izinha... on je to baš jeftino prodavao sećam se. bolje da ga je zadržao za sebe imho jer nije dobio ništa, a ima samo da se češe ako mu se ponovo zaigra d3. on je jedan od prvih koji je okusio d3 čini mi se još u geti. greota...

imaš me u friend listi btw :D

Poslednja izmena:
Kad izađe exp. ako bude dobra vratiće se on, bićemo spremini da ga powerlvl-ujemo.

Osim ako ne planira da se ženi i radi od jutra do sutra :d.

pa šta će da se vrati, jedino da kupi nov acc? a prodao i wow i d3, greota... :/

razmišljao sam se ja da kupim taj acc za devojku, ili bar da stoji... posle ako bi me pitao da vrati acc ja bi mu vratio :d tako sam od jednog lika sa foruma kupio jednu mmo igru za 1500 dinara, i posle dva meseca me zove lik da kupi nazad. i tako sam mu prodao nazad za 1500 dinara. faktički acc na čuvanje mi je dao... :D

Poslednja izmena:
Izgleda da je skontao da preteruje, a to zato sto je igrao WoW :p.

Mozda kupi D3 samo, ali novi nalog.

PS: Ne kazem da je WoW losa igra, ali ja sam je uvek izbegavao a i nema zivce (a ni para) da to igram.

beh. meni brat u inostranstvu i wow nam je najbolji način da provedemo 2 sata dnevno zajedno. on nam je kupio i igre i gtc- ove, samo da bi igrali zajedno. zato sam i batalio d3, jer nemam vremena i za jedno i za drugo, mada bih sad radije igrao d3 ili tl2. više za uloženi novac. tl2>d3>wow u odnosu na to što dobiješ koliko platiš po meni. i gw2 je tu jako dobar odnos cena/ performanse.

@Solesoslav

mozes da farmas sta god oces ali act 3 najefikasniji,nije potrebno da farmas ceo act vec se zna gde ja najveca gustina mobova i ima odredjena ruta kuda i kako.
sto se tice itema koji ti dropaju mozes da salvagujes pa da prodas te matse na ah ili cuvaj za crafting kada dodje patch,mozes prodati iteme kod vendora,crap legendarne salvage za brimston :).
isplati se postavljati na aukciju ako je dobar drop. a sto se tice jacine/dobrih statova itema to mozes sam da proveris na ah, to sto ti mislis da je dobro uporedi iste ili slicne statove i videces koliko vrede odnosno koliko traze, dosta puta na aukciji ima itema koji su precenjeni kao i podcenjeni.

ja svako vece posle 18h farmam pa se mozes prikljuciti da vidis kako izgleda a mozda ima neke iteme u garazi za tvoj uograde,da pomognemo nasim kolegama forumasima xD

@Solesoslav :

Ixinho je imao barba opremljenog za starije verzije, kad je inferno bio mnogo tezi. Tada je bio cilj samo preziveti.
Igra se mnogo promenila od tada, sve je olaksano, i nije vise cilj da se ne umre, vec da se ubija sto brze :)

Vec me imas u friends listi (isti nick mi je ovde i u igri), kad budes online posalji mi poruku, imam dosta itema za barba koji mi ne trebaju a mogu da ti pomognu.
Ne treba ti bas toliko all res (450-500 je dovoljno za farm), moras da imas critical chance, attack speed, i ostalo sto utice na dmg.
I treba ti movement speed, 12% na boots, i recimo 12% sa lacuni bracers.
Vidimo se u igri :)

@Solesoslav:
Bash sa ovom runom daje dosta furija, koji se inace nenormalno brzo trosi ako stalno spamujes sprint. Sprint je sa druge strane jedna od osnova ww builda a ne WotB, posto ima runu koja pravi tornada dok se kreces, samim tim i dok WWndujes.
WotB je odlicna stvar, otporan si na CC, dodaje movement speed, dodge chance i damage, samo mi je malo dosadio pa eksperimentisem sa ostalim skilovima... overpower konkretno dodaje 10% crit chance koji mnogo znaci pri generisanju furija od Battle Rage sa Into the Fray runom. Ali mislim da cu se vratiti na WotB jer je jednostavno totalno OP barbov skill :)
Dodji u igru malo da grindamo zajedno danas ili sutra :wave:

Nazad
Vrh Dno