Šta je novo?

Diablo 3

^^ I posle da prime brutalnu pljuvačinu jer je drop rate ostao isto s****e.

^ pa i nije nesto, sa obzirom da ljudi daju po 7500eur za echoing pixele :)

Zivim za trenutak kad taj item postanje beskoristan da ga će ga samo u inventaru držati.
Kupovina tog itema i trenutak kad postane smeće trebalo bi da se nađe na Internet Wall of EPIC FAILS.

Inače od samog početka kao monk mrzima taj item, nije mi ništa posebno i da ima maximalni dmg. verovatno bi ga isto prodao za silne pare.

Trebalo bi da ubace neki Legendary koji bi imao % chance onaj monkov pull.... primaju Blizardovci neke predloge za iteme ?

^^ I posle da prime brutalnu pljuvačinu jer je drop rate ostao isto s****e.

I po cemu bi se razlikovao protekli period gde ih konstantno pljuju za sve i svasta, posebno katastrofalne dropove? Diablo 3 je definitivno najkritikovanija igra 2012.-e, ne uspeva im bas popravka.

Pa ja vidim da vecina vas pljuje igru kao i ovi po forumima, a i dalje je igrate :D

Ti si kralj ove teme sto se tice pljuvanja tako da verovatno ti se smucilo :D

Ja sam je definitivno batalio jer je postala kako starci kazu mlacenje prazne slame :D

Poslednja izmena:
nije tačno, ja sam samo objektivno kritikovao neke stvari. i napadao blizzard zbog toga što su outsideri sa 9876 puta manjim budžetom napravili igru koja može da parira d3 po kvalitetu. da mi se igra d3 sad, igra mi se... isto kao što mi se igra i skyrim, i oblivion, i torchlight i path of exile (ovaj najviše) i gw2 (i on dosta). al nemam vremena jer 2 sata dnevno koliko mi je rezervisano za igre izblejim u wowu sa braćom, a oni neće da igraju ništa drugo. likovi imaju wow acc od day 1 i veliki su fanovi

edit: ovo za mlaćenje prazne slame ti je izraz skroz na mestu.

Ma znam salim se ja malo... Ko zna mozda bude PVP bolesno dobar :D Cisto cu zato da drzim igru instaliranu.

Nemogu da verujem da ova usrana igra i dalje zahteva SSD da bi normalno radila... Bolje da su popravili usranu igru nego sto uvode PVP. BF3 mi radi na full u 60-70fps a ovo ***** koci kao nezrelo.

Nemogu da verujem da ova usrana igra i dalje zahteva SSD da bi normalno radila... Bolje da su popravili usranu igru nego sto uvode PVP. BF3 mi radi na full u 60-70fps a ovo ***** koci kao nezrelo.

ja ne znam kad je vec ne igras zasto je komentarises i pljujes pusti nas koji igramo da je komentarisemo idi igraj bf3...igra je sve zanimljivija i igrivija... nemogu da komentarisem pvp kad ga nisam ni probao kao ni ti...laguje ti drop ti je krs pvp ti je ocajan ceo d3 ti je smece i ti i dalje komentarises sto bi rekli stvarno mi nisi jasan...nemam nista protiv tebe licno ali pratim ovu temu od starta i kad bi poceo da ti citiram sta si ti sve pisao zapitao bi se i sam sto ja tamo uopste stavljam komentare...pusti bar da diskutujemo mi koji je igramo

Poslednja izmena:
Ok strucnjak. Kazi mi onda zasto koci igra? I zasto je toliko zavisna od hdd?

Igrao sam je mnogo vise od tebe. I ako ti je sve zanimljivija onda si juce poceo da igras. Mnogi su ovde pljuvali igru, tako da nisam jedini verovatno sa razlogom. Pauzirao sam od igre mesec dana i kako da me ne iznervira kad i dalje nisu popravili osnovne stvari.
Iskreno hteo sam da krenem da igram hard core mod ali posto vidim kako igra koci pri logovanju i ucitavanju delova mapa prosto sam izgubio volju.

Poslednja izmena:
Ok strucnjak. Kazi mi onda zasto koci igra? I zasto je toliko zavisna od hdd?

Igrao sam je mnogo vise od tebe. I ako ti je sve zanimljivija onda si juce poceo da igras. Mnogi su ovde pljuvali igru, tako da nisam jedini verovatno sa razlogom. Pauzirao sam od igre mesec dana i kako da me ne iznervira kad i dalje nisu popravili osnovne stvari.
Iskreno hteo sam da krenem da igram hard core mod ali posto vidim kako igra koci pri logovanju i ucitavanju delova mapa prosto sam izgubio volju.

Pa igru igram od starta kupljena je u preeorderu a to sto tebi koci i laguje ne znam mozda da probas da kupis plocu grafiku ram procesor....sto se tice sati igre tesko da si je igrao vise od mene ali to meni i nije neki plus sobzirom da sam to vreme mogao da provedem sa porodicom...samo sam konsratovao da je ne igraš a pljujes je to nema veze s vezom...samo se pitam kad ces poceti da je igras....ma da i sto bi pocinjao kad ti je to mlacenje prazne slame....lol....ti bre neznas sta hoces u kednom postu ti je mlacenje slame i neces da je igras u sledecem te nerviracsto laguje zato sto si ipak usao da je igras. Hmmmm zanimljivo:banghead::banghead::banghead:

Ako. Što bi naš narod reko fala k**cu.

Možda sad nešto i bude od D3.

Čitam po forumu svi traže Krippa za novog game direktora. Podržavam :D

Poslednja izmena:
A mozda je i previse kasno. Kamo srece da kazu u kakvom je stanju ekspanzija i da li su blizu kraja ili ce novi "direktor" da promeni nesto. Nadam se ovom drugom.

Bas si strucnjak ;) Pogledaj moj hardware i pitaj jos nekoliko ljudi i videces da se svi zale na problem pri ulasku u igru i masivan lagg. Dacu ti 30e da se vise ne nerviras ako ti neko pljune na nesto sto si ti kupio :D

Ja sam je definitivno batalio jer je postala kako starci kazu mlacenje prazne slame

POSTALA... Velika razlika u recima ;)
Ako nemas nesto pametno da kazes predlozis msm da dalja rasprava sa tobom ne vodi nicemu.

Poslednja izmena:
kzs12 i Supreme.50 dezurni troleri. ne igraju igru, nista im u igri ne valja a u istoj su ubili preko 1000+ sati igranja, sve znaju i misle da su bogom dani da ovde dolaze i da nama koji jos uvek igramo sole pamet kako nesto treba i sta smo trebali da uradimo i slicno.

Koliko ja vidim ovde niko vise ne kuka na te problem, svi su se manje vise privikli na problem oko ulaska u mapu kada igra malo stucne i na rakisu gde hoce tokom cele mape da pravi lag i kocenje. A to sto se ti hvatas za slamku pa navodis problem od pocetka igre to je tvoj problem.

Bas si strucnjak ;) Pogledaj moj hardware i pitaj jos nekoliko ljudi i videces da se svi zale na problem pri ulasku u igru i masivan lagg. Dacu ti 30e da se vise ne nerviras ako ti neko pljune na nesto sto si ti kupio :D

POSTALA... Velika razlika u recima ;)
Ako nemas nesto pametno da kazes predlozis msm da dalja rasprava sa tobom ne vodi nicemu.

Bolje da se ti drziz topika za htc one x ovde i onako sve sto kazes nema nikakvog smisla prelazi u trolovanje i to ono skolsko

Ja mislim da ti upravo radis offtopic. No dobro tvoj izbor ;) ( Predji ti na s3 temu kad si vec bacio 150e prelaskom na njega ):D

Ako. Što bi naš narod reko fala k**cu.

Možda sad nešto i bude od D3.

Čitam po forumu svi traže Krippa za novog game direktora. Podržavam

+2

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ovako, igrao sam par meseci D3 na normalnom HD, pa sam kupio SSD.
Razlika je ogromnna, i igra je zaista lose optimizovana, i ako se igra na HD-u uvek stuca i sporo ucitava mapu pri prvom ulasku.

PTR mi je instaliran na obican HD, a full verzija na SSD, zaista ima razlike, i krivi su sto to odavno nisu ispravili, i pitanje je da li ce ikada.

Nema potrebe da branite igru, ako je lik sad ne igra, ne znaci da ne sme da kritikuje, pogotovo sto je dosta igrao ranije.
Igra je busna i ima mnogo mana, ali i dosta dobrih stvari.

Nadam se da ce da srede HC umiranje prilikom disconnecta pa da igramo lepo. Evo malopre sam dogurao do lvl60, i presao hell. Ali strah me je ozbiljnije da igram HC jer je mnogima umro heroj bas zbog dc-a.

A sto se tice JW, bas danas komentarisem sa jednim likom, kako posle ovog fejla sa "duelingom" Jay mozda i ode, kad ono bum :)

Taj rad!Cestitam i bas sam se pitao dali neko igra sa monk-om!Iz moje liste prijatelja,pola i ne igra vise,a ostatak su wizardi i barbovi!Nije sto i ja igram sa njim,ali monk je zakon!Da sam znao nebi ni levelovao barba,na kojem sam izgubio 200h igre!

nije monk, on je doctor :)

Ratko i od mene cestitke !!

edit :

jooooj, pise "I will be moving off of the Diablo III project and transitioning elsewhere within Blizzard".
kuku, nadam se da nece da bude glavni na sledecoj Blizz igri "Titan".

Poslednja izmena:
Ja mislim da ti upravo radis offtopic. No dobro tvoj izbor ;) ( Predji ti na s3 temu kad si vec bacio 150e prelaskom na njega ):D

kao sto rekoh sve sto ovde kazes nema nikakvog smisla...boli me uvo kakav ti je hardver kad trolujes konstantono i svi ti na to cute jedino ti je dragan rekao u lice i to par puta i naravno ti odma narednih 10 postova tvoji iskoristis da ipljujes igru i to je to kad vec imas takav hardver onda idi bre radi graficki dizajn ili nesto slicno pusti nas da nam laguje i da nam bude krs drop i slicno...zasto ne odes na blizzardov sajt da stavis takve komentare....zato sti bi te posle 2 posta banovali kao jedan....iskuliraj se malo...jedino si za tih 30e u pravu slobodno mi posalji treba mi jedan stone of jordan prsten za barba kad krene pvp a on je tacno tako oko 100m ili 30 e kako ti lakse

Razlika je ogromnna, i igra je zaista lose optimizovana, i ako se igra na HD-u uvek stuca i sporo ucitava mapu pri prvom ulasku.

PTR mi je instaliran na obican HD, a full verzija na SSD, zaista ima razlike, i krivi su sto to odavno nisu ispravili, i pitanje je da li ce ikada.

Nema potrebe da branite igru, ako je lik sad ne igra, ne znaci da ne sme da kritikuje, pogotovo sto je dosta igrao ranije.

Nadam se da ce da srede HC umiranje prilikom disconnecta pa da igramo lepo. Evo malopre sam dogurao do lvl60, i presao hell. Ali strah me je ozbiljnije da igram HC jer je mnogima umro heroj bas zbog dc-a.

A sto se tice JW, bas danas komentarisem sa jednim likom, kako posle ovog fejla sa "duelingom" Jay mozda i ode, kad ono bum :)

+1

Upravo sam i ja hteo da krenem HC... Ali me nervira to kocenje, mogu da mislim na sta ce to na kraju da izadje :/
Nista dok ne skupim za ssd nema mi igranja HC, a to mi se iskreno sada jedino igra jer me je SC iskreno smorio. Neko je bio spominjao cini mi se zokocx neku varijantu da se smanji taj lagg, ali neznam koliko bi mi to pomoglo.

bearstorm:

1. Bavim se CAD/CAM softwareom ako te bas interesuje i imam takodje porodicu i obaveze.
2. Dragan-a nebih vise da komentarisem kao ni vecina ovde i to je najpametnije kao izgleda ni tebe.
3. Koja je poenta staviti nesto na blizzardov sajt kad je vec 1000 takvih reportova. Nikog nisu banovali niti vidim zasto bi jer su i sami svesni lose optimizacije.
4. Nauci da prihvatis cinjanice i kazes kako stvari stoje. Jer niko ovde nije mutav.

Poslednja izmena:

edit :

jooooj, pise "I will be moving off of the Diablo III project and transitioning elsewhere within Blizzard".
kuku, nadam se da nece da bude glavni na sledecoj Blizz igri "Titan".

slazem se ja sa tobom i znam da je dosta igrao imam coveka i friend listi nije problem u njemu kao igracu nego kao nekom ko stalno pljuje po necemu...znam ja da igra ima rupe i da nije idealna ali nije ni poenta da u svakom postu pljujes po njoj prvo sto jke pljuje na pogresnom mestu jel od toga nema nikakve vajde a drugo kad je vec pljuje odakle mu 1000+ sati u D3 ...dajte da vratimo na temu na staro da vidimo i komentarisemo iteme sta treba kupovati i stekati sad za patch sta treba rasprodavati...kakvu opremu juriti i slicno nemojmo vise da pljujemo i sve se na to svede ispljujemo je do ja..a i onda to vidi nas stotinak ovde i to je to i tako svaki drugi post...ajde da se organizujemo da skupimo opremu za pvp da krenemo malo da deremo te strance a ne sami sebe da drndamo ovde u svakom drugom postu......mozda sam i bio malo grub i direktan prema njemu ali mi je stvarno smor kad vidim da tapatalku da je neko pisao u temi i onda se obradujem preko telefona super neko je dobio neki nov dobar drop a onda udejm i vidim da se pljuje blizz i battlenet ...

nije monk, on je doctor
Au koja greska,a bas sam se obradovao!*** kad su oba celava!:D!Moracu poceti nositi naocare!Bez obzira na moju gresku monk je i dalje monk!:D

Vrh Dno