Šta je novo?

Diablo 3

Dali se nekom desilo da mu boss baci set ili leg item?Evo malopre mi Ghom bacio Set item,a bio sam ubedjen da boss-ovi nikad ne bacaju takve iteme!

Desilo se i meni par puta (i kod manjih bosova i kod act end bosova)... u sustini sve sto mozes da ubijes moze da baci legend. ili set item.

Prilozi

• blackthornes_pants.png
    blackthornes_pants.png
    179.4 KB · Pregleda: 194
Poslednja izmena:
pogledaj jos jednom :)

calamity sa marquise ruby gemom :D

screenshot077q.jpg

calamity sa marquise ruby gemom :D

screenshot077q.jpg

Vau, bas fino deluje. Jel mogu samo da te pitam zasto nemas neki gem sa critical(bilo inrcreased crit damage ili increased crit chance) u oruziju?

Samo da se javim svima koji su hteli da mi pomognu sa Barbom, imam ispit 27. i par njih pre toga pa do tada moram da se uozbiljim, pa bi bilo lepo kada bi ste mogli da me sacekate za toliko.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Jedno pitanje za ove sto igraju PTR. Hoce li brimstone imati neku funkciju ili ga dzaba cuvamo?

bice potreban za kraftovanje amuleta

naravno da su sanse jako male, inace bi sve izgubilo smisao, isto kao i za Hellfire ring.

Neki kazu da je taj amu photoshopiran, a licno mislim da je sansa za ovakav roll 1/10000000000...
Probao sam desetak amuleta da kraftam na PTR, i jeste da main stat ima odlican roll, ali ostatak retko potrefi vise od dva dobra statsa.
Sanse da je rolao ove affixe, pa jos sa max vrednostima, jednostavno to good to be true, ali hajde sve je moguce. :)
Sa druge strane, od novih kraftabilnih itema, cini mi se da upravo amu ima najvece sanse da bude upgrade. I sam planiram da iskraftam jedno 100tinak kada 1.0.7 krene live.

Pa onda je taj tvoj izuzetan primerak (ne znam je li tvoj ili si nasao neciji), mada svi koji su bili prikazani ovde imali su lepe stats-e doduse nije ih bilo puno 2 ili 3 ako ne gresim. Jedino olaksanje je sto za kraftanje ovih amulet-a, i ostalih item-a, je lakse doci do materijala nego za Hellfire.

Poslednja izmena:
A nece amuleti biti jedini upgrade ako steskontali neki legendary koji su stari bas se retko javljaju pa mislim i da ce uvesti nove legendarne i set iteme a tu si i novi gemovi koje ce naravno biti za bogate ali pobljsace igru sigurno ..

Pa novi legendary i set itemi, ako ih uvedu, ce biti pravo osvezenje. Uvode li samo taj jedan novi gem ili ce biti jos neka dva, tri izmedju?

Poslednja izmena:
Gde ste culi za nove leg iteme? Bilo bi super, ali ja na to nisam naleteo u vestima za 1.0.7...

Sto se tice novih Marquise gemova, blizz pojma nema sta hoce da postigne. Trenutno su account bound, i na stranu cena za kraftovanje, ali ako hocete da ih izvadite cena po gemu je 5m. Znaci za vadjenje gemova iz chesta treba 15m, sto je po meni totalna budalastina. Ne vidim zasto bih ih stavio ni u helm, jer mi ne pada na pamet da zbog ubera recimo placam 5m da izvadim rubi i stavim amethyst. Ili ako mi se igra sa drugim karakterom, cao dovidjenja bilo koji Marquise sa main chara.

Takodje, Marquise gemovi su account bound, znaci nema prodavanja, a sto je najsmesnije izgleda da i itemi u koje se stave postaju account bound, sto je tek najsmesnije od svega. Iskreno se nadam da je to bug, jer citam po forumu da likovi koji prodaju armor iz koga su izvadjeni Marquise gemovi i dalje ne mogu da ih okace jer prijavljuje da su account bound.

to za accound bound iteme je ultra super. treba da se uvede da svi itwmi budu bop (bind on equip), i to ne account bound, nego soulbound (vezan za heroja).

dropovalo ti nesto? prodaj ili koristi, ne moz i jedno i drugo. to bi onda dalo totalno novu dimenziju igri, ali to se nece desiti jer blizzard zestoko forsira aukcijsku kucu....

Pa cekaj zasto ne bih mogao nesto sto mi je palo i sto mogu da koristim, trenutno mi odgovara za lika, posle ne bih mogao da prodam zbog upgrade tog konkretnog dela opreme? Jer ionako posto igram sa barbom veoma retko mi je pao neki legendary koji je za mog lika, cak iako dobijem nesto sto bi trebalo da je za mog lika (i.e. Immortal King deo seta) bude sa nenormalno visokom inteligencijom ili dexteritijem, dok su strenght i vitality ispod nekog iole normalnog minimuma.

Slazem se potpuno za to, da je od pocetka ovo vazilo igra bi bila totalno drugacija.

Zaboravih da napomenem da planiraju moguci nerf kako oni zovu black damage oruzja (meni licno totalno glup naziv za damage koji nije elemental), u sta spada recimo Echoing Fury.
Oko ovoga se jos uvek malo zna, pa ako neko ima koji info slobodno neka okaci.

EDIT: @ljubisat100:
Pa zamisli koliko bi samo set itemi dobili na vrednosti iako nemaju perfect roll. Ovako samo top rolled nesto vrede, idu iz ruke u ruku cim prvi vlasnik nadje jos bolji, sve ostalo se brimstonise ili prodaje na AH za 50k golda koliko i vredi brimstone. Ovako bi bukvalno skoro svaki leg imao svrhu, a normalan i zdrav gold sink bi postojao od pocetka igre.
Item koji ti padne nije odmah vezan, nego tek pri stavljanju na nekog lika, inace bi ga bilo nemoguce prodati :)

Ja sam ipak zagovornik account bounda, pruza sve ove pogodnosti a ipak ostavlja i malo slobode. Zasto ne bih mogao moje lacuni da premestam sa chara na char ako pozelim, ako sam vec svesno izabrao neke bez main stat rolla. :)

Poslednja izmena:
Ipak mi se ovo "recikliranje" itema tj. koristi i prosledi dalje cini kao OK stvar, niko nije u obavezi da prodaje item moze ga jednostavno pokloniti. Da su itemi account bound tada ne bih mogao stvari koje sam koristio a jednostavno sam ih "prerastao" da poklonim nekom pocetniku. Sve bi moralo da ide na topljenje. Razumem sta pokusavas da mi kazes ali cini mi se da tako stvari stoje ne bi bilo nikakve razlike u D3 ekonomiji, perfect roll itemi bi i dalje bili na ceni dok bi ostali isli u brimsone ili za njegovu protivrednost. Jedina razlika sto bi neki itemi, mozda cak i sa perfect rollom, koji su korisceni i postali suvisni morali da se tope zbog recimo nedostatka mesta u stashu. Jednostavno ne bi postojala mogucnost prosledjivanja, prodajom ili poklanjanjem. Moguce da bi igra postala tako zanimljivija, moguce cak i teza, ali ne mogu da se slozim sa tako necim.

^
Hvala za linak! :)
Ne da ne brinem, nego sam happy, sada ce joj porasti vrednost :D

Nego, neki lik pokupovao gomilu underpriced echoing koje su ljudi prodavali zadnjih par dana plaseci se nerfa... sada ce se lepo opariti kada izadje 1.0.7 :)

nisi trebao salvage onaj od juce :) a bio si bas skenj :|

A ha, znao sam! C c c, hajde stotka ceka :D

Nisam salvage, turio mazgi, video sam ovaj blue post jos nocas, na nekom strimu okacili :)

jos malo pa zavsravam sa poslom :)

tonight is the night :D

Nazad
Vrh Dno