Šta je novo?

Diablo 3

Ja sam pao na 14k zlatnika. Mislim da sam sada i zvanično najsiromašniji igrač Diabla 3. :)

pih ja sam u jednom trenutku imao 9k :p

Ko ce meni da vrati iteme?:D Kako da nadjem 5-10 miliona da kupim nove...
Bukvalno sam sinoc planirao da predjem igru i da napravim malu pauzu, da odem na more. A sad djoka...

Probaj da napises ticket, kontam da ti mogu vratiti sve :)

Poslednja izmena:
Ko ce meni da vrati iteme?:D Kako da nadjem 5-10 miliona da kupim nove...
Bukvalno sam sinoc planirao da predjem igru i da napravim malu pauzu, da odem na more. A sad djoka...

5-10, dobro je, ja se uplasio da je vise :)
Da smo mi neka ekipa sad bismo skupili coveku kintu da kupi nazad slicne iteme :)
Samo da ne prijavljuje harassment za one koju mu daje malo manje :D

ha ima i toga :d

5-10, dobro je, ja se uplasio da je vise :)
Da smo mi neka ekipa sad bismo skupili coveku kintu da kupi nazad slicne iteme :)
Samo da ne prijavljuje harassment za one koju mu daje malo manje :D

Idemo onda akcija kao onom klošaru Athene što su poklonili 100 miliona, mi idemo 10 miliona.

Dok mi nafarmamo koje milionce ti @Zli bokser namesti neki stream da vidimo kako se krljas sa inferno diablom.

:D samo kakve smo srece ovi iz blizzarda bi nas sve banovali, jer im slabu reklamu pravimo.

Hahaha hvala vam momci na ponudama i predlozima, ali niste valjda mislili da cu tek tako da odustanem :D

Snasao sam se za 2 itema kod druga (shoulders i gloves), ostao mi je jos prazan slot za bracers. To cu da iskopam nesto na AH.
Nece biti jak kao nekad, ali posluzice da predjem. Sva sreca nisam nesto bitnije prodao, npr moja 2 daggera... e onda bih se ubio odma' :D

Poslednja izmena:
Usao juce u igru posle vise od 3 nedelje cisto da potrosim gold sto mi je bio u inventaru jer mu vrednost ionako opada pa reko barem da ponovim lika :D

Evo rezultata, sada opet odo na pauzu do nekog veceg patch-a.

Aj ako ne igras pozajmi koji deo opreme, dobro cu ih cuvati :)

Ponovo sam milioner. :p

Prilozi

• Diablo III 2012-08-03 20-15-41-35.jpg
    Diablo III 2012-08-03 20-15-41-35.jpg
    37.7 KB · Pregleda: 142
when u hit bottom :d congrats na prodaji :)

Ponovo sam milioner. :p

Svaka cast, ja sam se malo posvetio AH i kupovini opreme koju bih inace nasao dok igram ali cu ovako pre dostici zaljeni cilj odnosno sebi olaksati maximalno igru. Dosada sam potrosio nekih 60k golda a uzeo sam opremu koja mi je podigla DPS na 500 (a juce sam imao tu negde oko 75) i imam jos nekoliko komada razne opreme bidovane pa cekam kraj da vidim sta ce biti. Ako i to prodje onda DPS ode skoro na 650 sto je za moj 23 lvl vise nego odlicno. Vidjao sam par barberiona koji su tu moj lvl a imaju dps od 100 do 150 tako da sam ja trenutno zadovoljan, verovatno da ima i boljih od mene ali *** jos se ucim i kombinujem stvari.

Evo ga moj prvi Legendary Item

Pogledajte prilog Diablo III 2012-08-04 01-35-37-37.bmp

Znam da nije nista poseban ali posle 15 sati igranja eto i to se dogodilo.

Nego recite mi oko bidovanja itema na AH, da li moze da se da ponuda u zadnjim minutima i da onda bude zagarantovana kupovina? Kontam da bi trebalo da moze ali reko ajde da pitam.

Poslednja izmena:
Patch 1.0.3 je bas mnogo smanjio sansu da se dobije Fiery Brimstone, ja se ne secam od tada da sam ga dobio salvagovanjem... A imam oko 14 komata od pre patcha, svi dobijeni od zutih i plavih itema.

Mada mislim da ovako i treba da bude, posto mu je sansa valjda oko 0.1% da se dobije :)

Inace, ja za preko 300h sati igre ni jedan set item! Jao sad kad me krenu set i legendary kad ubace patch da ih poprave! :D
haha ulete ja u taj mali procenat :D

Prilozi

• Screenshot066.jpg
    Screenshot066.jpg
    749.3 KB · Pregleda: 119
za prodaju :D

to je za craftovanje set i legendary itema, naravno ako imas plan

Evo ga moj prvi Legendary Item

Pogledajte prilog 93449

Znam da nije nista poseban ali posle 15 sati igranja eto i to se dogodilo.

Nego recite mi oko bidovanja itema na AH, da li moze da se da ponuda u zadnjim minutima i da onda bude zagarantovana kupovina? Kontam da bi trebalo da moze ali reko ajde da pitam.

Biduje se u zadnje stotinke :p, naravno sistem ja tako napravljen da prestalo vreme vidis da je manje <1 min, i posle samo istrajnost i sreca mogu da ti povecaju sanse da kupis item. Realno ako se vise paćenika naloži na neki item bidovace ko ludi pri kraju, par kupovina mi je tako propalo, ja bidova dok je cena bila par miliona a u poslednih par minuta skocila preko moje ukupne kolicine golda.

Najpametnije ti je da bidujes na item par sati ranije tj. kad stoji vreme od 6-4 sata do kraja i posle ako vidis da je neko stavio veci bid ti lepo sacekas poslednjih par minuta je su dobre sanse da taj lik/likovi nece biti online ovako ako odmah rebidujes kad i on bezveze nabijas cenu itema umesto da ga ugrabis sa tim jednim bidom na kraju.

Biduje se u zadnje stotinke :p, naravno sistem ja tako napravljen da prestalo vreme vidis da je manje <1 min, i posle samo istrajnost i sreca mogu da ti povecaju sanse da kupis item. Realno ako se vise paćenika naloži na neki item bidovace ko ludi pri kraju, par kupovina mi je tako propalo, ja bidova dok je cena bila par miliona a u poslednih par minuta skocila preko moje ukupne kolicine golda.

Najpametnije ti je da bidujes na item par sati ranije tj. kad stoji vreme od 6-4 sata do kraja i posle ako vidis da je neko stavio veci bid ti lepo sacekas poslednjih par minuta je su dobre sanse da taj lik/likovi nece biti online ovako ako odmah rebidujes kad i on bezveze nabijas cenu itema umesto da ga ugrabis sa tim jednim bidom na kraju.

Ma taj sistem je meni poznat jos od Gladiatus browser game pa sam tamo izucio kako da dodjem do zeljene opreme i bolje dok sam je igrao tako da sam predpostavio da je i ovde princip isti.

Poslednja izmena:
Ja dignem windows clock kada se pojavi znak za < 1 min, sacekam 50sec i bidujem, obicno upali :)

ja uglavnom pogledam na sat na ruci :) Salim se, na isti nacin sam i ja pazario par nekih itema za male pare, tipa bid je bio 10k a bo 100k i posle ja to prodam za 50k :) kao od sale :)

Cisto jedan mali info za one koji mozda nisu znali za ovo:

Pa kada hocete na AH da prodte neki deo opreme i izbacuje vam poruku da ne mozete da je stavite na AH vratite se u igru uzmite te delove opreme stavite na svog lika sa kojim igrate i tu opremu poravite i tek onda mozete da je na AH prodate bez da dobijate onu poruku. Ja sam sada pokusao dva stara oruzija da stavim da prodam i na oba sam dobijao tu poruku ali sam skontao jako brzo u cemu je fora.

U tome je cela caka.

EDIT

Sada mene nesto interesuje? Kako na AH da stavim da imam bidovanje itema ali i kranju cenu ispod koje nebih prodao? Posto vidim da neki imaju samo bid a neki imaju jedno i drugo? Jel to nesto do lvl igraca ili sta? Pomagajte!!!

Poslednja izmena:
Erm...pa pocetna i buyout. Pocetnu stavis cenu X ispod koje neces da ides i buyout cenu za koju bi prodao odmah?! Ili samo stavis pocetnu ispod koje neces da ides a buyout ostavi praznu i to je to.
A to za iteme koji su "osteceni" pise lepo obavestenje u igri da treba da se poprave pre stavljanja na AH.

Meni to kraftovanje tih fiery-a nije problem. Kraftovao sam 4 puta legendary i imam 2 komada.. ko ima plan neka peva da kujemo ring :D

Jos sto mi se svidja oko bidovanaj itema, pa to je ako neko da vecu ponudu od vas vama se gold vraca ili ako u zadnjim minutima date dosta vecu ponudu od predhodne osobe na kraju vam se vraca razlika golda u stash. A ja u par navrata sve gledam da dam kao nesto malo vecu ponudu pa sam zato izgubio jako dobar amulet ali dobro jos ima vremene i tek treba prava oprema da dodje. Ovo sto sada imam nije lose ali kao sto sam vec reko kakve sam barberione video mog lvl pa ono je tuga. Malo pre sam Gnoma oduvao od batina a nije stigo da mi skine ni trecinu energije a ima mtek nesto vise od 4k. Kontam ja sve je ovo jos uvek Normal tezina ali hocu da kazem da sam lepo krenuo da kreiram lika.

Kontam da cu vec koliko sutra da zavrsim Act III i da krenem Act IV pa onda da povecamo tezinu i da vidimo onda izazov za ovu opremu sto sam nabavio. Sve u svemu dobra zabava no videcu da li cu tako pricati do Inferna.

^
Veruj mi i ja sam tako uzivao na sve tri tezine!Igrao polaka,ni golda nisam ulozio u bolju opremu,samo sam rezao Act za Act-om!Mislio sam da imam najjaceg Barb-a,kada ono prc!Act 1 Inferno tezine,obicni zombiji su me otresli ko slinac sa tri udarca!:)

Jos sto mi se svidja oko bidovanaj itema, pa to je ako neko da vecu ponudu od vas vama se gold vraca ili ako u zadnjim minutima date dosta vecu ponudu od predhodne osobe na kraju vam se vraca razlika golda u stash. A ja u par navrata sve gledam da dam kao nesto malo vecu ponudu pa sam zato izgubio jako dobar amulet ali dobro jos ima vremene i tek treba prava oprema da dodje. Ovo sto sada imam nije lose ali kao sto sam vec reko kakve sam barberione video mog lvl pa ono je tuga. Malo pre sam Gnoma oduvao od batina a nije stigo da mi skine ni trecinu energije a ima mtek nesto vise od 4k. Kontam ja sve je ovo jos uvek Normal tezina ali hocu da kazem da sam lepo krenuo da kreiram lika.

Kontam da cu vec koliko sutra da zavrsim Act III i da krenem Act IV pa onda da povecamo tezinu i da vidimo onda izazov za ovu opremu sto sam nabavio. Sve u svemu dobra zabava no videcu da li cu tako pricati do Inferna.

Ne razumem zašto si se toliko opremao za normal, kada su, samo sa opremom iz dropova i od vendora, normal i nightmare smešno laki...

Toliko si OP da baš nikakav izazov nemaš. :)

Vrh Dno