Ko ce meni da vrati iteme?Kako da nadjem 5-10 miliona da kupim nove...
Bukvalno sam sinoc planirao da predjem igru i da napravim malu pauzu, da odem na more. A sad djoka...
Promasio si poentu. On igra act4 i svoju opremu je prodao, nema veze sa dropom i mf.
Bukvalno sam sinoc planirao da predjem igru i da napravim malu pauzu, da odem na more. A sad djoka...
Probaj da napises ticket, kontam da ti mogu vratiti sve![]()
5-10, dobro je, ja se uplasio da je vise
Da smo mi neka ekipa sad bismo skupili coveku kintu da kupi nazad slicne iteme
Samo da ne prijavljuje harassment za one koju mu daje malo manje![]()
Ponovo sam milioner.![]()
haha ulete ja u taj mali procenatPatch 1.0.3 je bas mnogo smanjio sansu da se dobije Fiery Brimstone, ja se ne secam od tada da sam ga dobio salvagovanjem... A imam oko 14 komata od pre patcha, svi dobijeni od zutih i plavih itema.
Mada mislim da ovako i treba da bude, posto mu je sansa valjda oko 0.1% da se dobije
Inace, ja za preko 300h sati igre ni jedan set item! Jao sad kad me krenu set i legendary kad ubace patch da ih poprave!![]()
Evo ga moj prvi Legendary Item
Pogledajte prilog 93449
Znam da nije nista poseban ali posle 15 sati igranja eto i to se dogodilo.
Nego recite mi oko bidovanja itema na AH, da li moze da se da ponuda u zadnjim minutima i da onda bude zagarantovana kupovina? Kontam da bi trebalo da moze ali reko ajde da pitam.
Biduje se u zadnje stotinke, naravno sistem ja tako napravljen da prestalo vreme vidis da je manje <1 min, i posle samo istrajnost i sreca mogu da ti povecaju sanse da kupis item. Realno ako se vise paćenika naloži na neki item bidovace ko ludi pri kraju, par kupovina mi je tako propalo, ja bidova dok je cena bila par miliona a u poslednih par minuta skocila preko moje ukupne kolicine golda.
Najpametnije ti je da bidujes na item par sati ranije tj. kad stoji vreme od 6-4 sata do kraja i posle ako vidis da je neko stavio veci bid ti lepo sacekas poslednjih par minuta je su dobre sanse da taj lik/likovi nece biti online ovako ako odmah rebidujes kad i on bezveze nabijas cenu itema umesto da ga ugrabis sa tim jednim bidom na kraju.
Jos sto mi se svidja oko bidovanaj itema, pa to je ako neko da vecu ponudu od vas vama se gold vraca ili ako u zadnjim minutima date dosta vecu ponudu od predhodne osobe na kraju vam se vraca razlika golda u stash. A ja u par navrata sve gledam da dam kao nesto malo vecu ponudu pa sam zato izgubio jako dobar amulet ali dobro jos ima vremene i tek treba prava oprema da dodje. Ovo sto sada imam nije lose ali kao sto sam vec reko kakve sam barberione video mog lvl pa ono je tuga. Malo pre sam Gnoma oduvao od batina a nije stigo da mi skine ni trecinu energije a ima mtek nesto vise od 4k. Kontam ja sve je ovo jos uvek Normal tezina ali hocu da kazem da sam lepo krenuo da kreiram lika.
Kontam da cu vec koliko sutra da zavrsim Act III i da krenem Act IV pa onda da povecamo tezinu i da vidimo onda izazov za ovu opremu sto sam nabavio. Sve u svemu dobra zabava no videcu da li cu tako pricati do Inferna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari