D@m|r
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.03.2005
- Poena
- 619
Meni za po 80h+ ni kod monka ni kod wizzarda nije pao bas ama jedan legendary. Cak mi se desava da mi kod elita ne padne ni jedan rare nakon posledneg patcha.
Meni za po 80h+ ni kod monka ni kod wizzarda nije pao bas ama jedan legendary. Cak mi se desava da mi kod elita ne padne ni jedan rare nakon posledneg patcha.
Veruj mi bolje i da ne dobijes nista nego da dobijas djubre ko ja pa se samo iznerviras!!
Spustio sam se na hell jer sam zaglavljen na infernu i na 2.packa + Diablo nisam dobio nista a imao sam 5 NV.Kod elite packova, rare drop je zagarantovan samo sa 5 stackova NV.
pa kad imas 300mf sad paceruEvo i danas dobio set item i juce3 kom za 300h igranja prvi pao na 200h.
A legendary mi ispadaju skoro svaki drugi danod toga jedan otisao za 6m drugi za 1.5m ostale nisam ni prodavao, cuvam ih kao ukras u kutiji.
Hvala,da ne budzim bezveze ako nema posebnog uticaja,a kao sto si napisao vidim da bas nema!300% Mf-a i na kraju nista,stvarno smesno!Ne zavisi. Meni je vise padalo legendarija i setova sa 75% mf sa 5 neph valora, a nekad i sa 0 % mf , dok mi sa 300 mf sve jad i beda pada.
Hvala,da ne budzim bezveze ako nema posebnog uticaja,a kao sto si napisao vidim da bas nema!300% Mf-a i na kraju nista,stvarno smesno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari