Šta je novo?

Diablo 3

Ja pre patcha 1.0.3 salvage-om dobio jedan 1 Fiery Brimstone iz lvl 60+ Rare itema, i 2. juce i to posle salvage jedno 1500+ komada raznog krsha.

Stekajte taj Fiery Brimstone bice na ceni kad ubace jos neke iteme tamo sa nekim kasnijim patchom.

Vidis ja sam salvage jedno 3000 itema :) i nisam dobio ni jedan jedini Fiery Brimston ***. Jel se isplati kupovati one legendary iteme po ceni od 20-50k i prodavati posle te Brimstonove kad budu na ceni? Nisam ni siguran jel se 100% od legendery itema dobija Fiery Brimstone.

Drugar dobio od plavog itema :D

Poslednja izmena:
Vidis ja sam salvage jedno 3000 itema :) i nisam dobio ni jedan jedini Fiery Brimston ***. Jel se isplati kupovati one legendary iteme po ceni od 20-50k i prodavati posle te Brimstonove kad budu na ceni? Nisam ni siguran jel se 100% od legendery itema dobija Fiery Brimstone.

Drugar dobio od plavog itema :D

Mislim da se isplati pogotovo sto kad srede legendary drop bice ih manje u opticaju jer ce biti jos manji chance to drop za legend i bice bolji itemi pa ih ljudi nece unistavati.
Meni se cini da bi to mogla biti dobra investicija, spucas par miliona i cekas patch.

Patch 1.0.3 je bas mnogo smanjio sansu da se dobije Fiery Brimstone, ja se ne secam od tada da sam ga dobio salvagovanjem... A imam oko 14 komata od pre patcha, svi dobijeni od zutih i plavih itema.

Mada mislim da ovako i treba da bude, posto mu je sansa valjda oko 0.1% da se dobije :)

Inace, ja za preko 300h sati igre ni jedan set item! Jao sad kad me krenu set i legendary kad ubace patch da ih poprave! :D

Poslednja izmena:
ima li kakvih informacija kada dolazi taj 1.0.4 patch?

Posle duzeg vremena, konacno mi je pao item za upgrade mog barba a koji nisam kupio na AH.

Prilozi

• Diablo III 2012-08-02 23-24-29-19.jpg
    Diablo III 2012-08-02 23-24-29-19.jpg
    51 KB · Pregleda: 111
a nisi morao da mi seces sapu :d

edit: i meni danas pala dva legendary 2handera za monka i wiza

Poslednja izmena:
Ja evo malo pre na AH kupio ovo oruzije za 14k

Pogledajte prilog 93388

Cek igras Normal i kupujes oruzje na AH za 10 puta vise nego sto realno kosta, ... wait a second, nadam se da ne pokusavas da odradis neki smooth trolling :p

Znam da je tesko da se krene od nule, ali nema potrebe da se trosi gold na AH odmah od starta.

Poslednja izmena:
Cek igras Normal i kupujes oruzje na AH za 10 puta vise nego sto realno kosta, ... wait a second, nadam se da ne pokusavas da odradis neki smooth trolling :p

Znam da je tesko da se krene od nule, ali nema potrebe da se trosi gold na AH odmah od starta.

Pazi nije mi zao dati 14k golda a pomoce mi puno, tek sam 18 lvl i neverujem da cu tako brzo da natrcim na neko takvo oruzije pa sto da ne. Nisu to neke pare a puno mi znaci. Sa ova dva oruzija sam DPS digo sa 75 na skoro 200.

Moracu izgleda da se pozabavim sa fotosopom i da iznesem gomilu toga sto mi ne treba.. ja sam takve bracers bacao.. svasta od mene.. cimajte pomocicu vam koliko god mogu :D

Covece sve sto ima statse preko 100 i jos ako je u kombinaciji 100+ DEX ili 100+ STR ili 100+ INT, 100+ VIT neki resist i jos neki koristan stats na tom delu opreme moze da se proda za fine parice.

Tesko je naci bracer sa 150+ DEX (od max 200 DEX) 100+ VIT (do max 200 VIT) a da ima bar neki resist (najbolje AR 50+) i sa crit bar 4.0%+. Tako nesto kosta 10mil plus, pa ima i za 30milki i vise.

Sve ovo zvuci bajno ali kad mi dropa Shoulder armor LVL 63 sa 48 STR, 55 DEX, Life regen 99 i recimo Attacker takes damage 940... dodje mi da :mad:.

i ja sam se ponovio na AH :) za samo 2903250 golda (2.1 mil bid, no buyout)

living_runners.png

inace jedino za 3 mil je bilo ovo dosta losije od mojih novih cizmica

Kakav sam fail sinoc napravio! Pricam na mobilni i odem do prodavca da se opravim i prodam greskom 3 itema koja sam nosio na sebi (zamenio sam ih slucajno sa nekim krs magic itemima dok sam kliktao desnim misem).
Nastavim da igram i vidim odjednom ginem kao lud, iznerviram se i izadjem iz igre. A sve to se desava u poslednjem čepteru act-a 4 na infernu!!! Znaci, 5 minuta pre diabla :S:
Mozete da zamislite koje razocarenje sam doziveo.

Poslednja izmena:
Kakav sam fail sinoc napravio! Pricam na mobilni i odem do prodavca da se riperujem i prodam greskom 3 itema koja sam nosio na sebi (zamenio sam ih slucajno sa nekim krs magic itemima dok sam kliktao desnim misem). Nastavim da igram i vidim da odjednom ginem kao lud, iznerviram se i izadjem iz igre. A sve to se desava u poslednjem čepteru act-a 4 na infernu!!! Znaci, 5 minuta pre diabla :S:

been there ..done that.:p

Presao juce do kraja,

Previse linearno, kratko (19h) i neinovantni level dizajn 3-4 act,. prvi je odlican, i graficki dopadljiv, drugi je i dalje na nivou...
Voice acting, Cane-ov glas je katastrofa... kapiram da je glas davao neko ko ima 25 godina i trudio se napraviti glas kakav bi imao neki stogodisnjak.

Sve u svemu, solidna zabava za tih 19 sati ali sam jednostavno plakao za side questovima...

Kakav sam fail sinoc napravio! Pricam na mobilni i odem do prodavca da se opravim i prodam greskom 3 itema koja sam nosio na sebi (zamenio sam ih slucajno sa nekim krs magic itemima dok sam kliktao desnim misem).
Nastavim da igram i vidim odjednom ginem kao lud, iznerviram se i izadjem iz igre. A sve to se desava u poslednjem čepteru act-a 4 na infernu!!! Znaci, 5 minuta pre diabla :S:
Mozete da zamislite koje razocarenje sam doziveo.

Au, cim je akt 4 inferno, mogu da zamislim kakvi su itemi u pitanju :S:

Meni je najgore sto se desilo sa vendorom to sto sam slucajno prodao oko 100 bocica za health i posle nisam mogao da otkupim jer na buyback items ne moze da se rola!!!! :mad:

Nema to veze sto je akt 4 inferno... been there done that sa mf-om ~300.. jednostavno nema pravila. u mom slucaju tako !

Nema to veze sto je akt 4 inferno... been there done that sa mf-om ~300.. jednostavno nema pravila. u mom slucaju tako !

Promasio si poentu. On igra act4 i svoju opremu je prodao, nema veze sa dropom i mf.

Au, cim je akt 4 inferno, mogu da zamislim kakvi su itemi u pitanju :S:

Meni je najgore sto se desilo sa vendorom to sto sam slucajno prodao oko 100 bocica za health i posle nisam mogao da otkupim jer na buyback items ne moze da se rola!!!! :mad:

Auuuu al si se opekao. 100 bočica po 300 zlatnika = 30k zlatnika... :p
Pokloniću ti ja 200 bočica da imaš u rezervi.

Nije 300 nego 610 :p

I nije u tome poenta, nego sto ima buyback opcija koja ne radi.

dacu mu i ja 200 :p

koji itemi? za koji character?

Nazad
Vrh Dno