Šta je novo?

Diablo 3

Pa sto onda meni nista pametno ne ispada kada igramo zajedno?

Ne znam za tebe ali ako igras sa Stone-om, on ima hack i stalno mu ispadaju najbolji itemi, tako da je uvek dobro biti pored njega za slucaj da baci neke ostatke nama.

hahahaha

Ne znam za tebe ali ako igras sa Stone-om, on ima hack i stalno mu ispadaju najbolji itemi, tako da je uvek dobro biti pored njega za slucaj da baci neke ostatke nama.

Hack se mora osvežiti, zastarela mi verzija. Eh, kad ovi iz blizza ovako redovno ažuriraju igru pa ga moram stalno menjati. :S
Poslednja 3 ledžendarija koja sam video in-game, su pala nekom Clipssy-ju-hu.

I sva tri je mogao za Fiery Brimstone da salvage :D sigurni kesh od 3 x 85k golda.

Stone ti imas 2 dela od Monk seta, mozes u bonus stat da gledas :p i nista drugo ... kako su krsh oni daibo monk staffovi.

Poslednja izmena:
ne, samo dva :d

A2 run, ne ceo - završio u VotA, nisam čistio celu oazu, kuleta i debelog. 4 ilvl63 oružja. Najviši DPS 7xx. Na dvoručnom oružju. gg

iiiii!!!! posle 350h gameplaya prvi set item!!!! woohoo!!

tal_rashas_guardianship.png

:d

@Illidan: Mašala. Prodaj to odmah za tih 1920 zlatnika i pevaj. :p

Evo konacno sam i ja uzeo disk.

Success!
You’ve successfully activated Diablo® III Standard Edition. Use your Battle.net account to log into and play the game. If you need to download the Diablo® III Standard Edition client, click the download link below.

Success!
You’ve successfully activated Diablo® III Standard Edition. Use your Battle.net account to log into and play the game. If you need to download the Diablo® III Standard Edition client, click the download link below.

:) e 'fala muskom polnom organu.

Os se kladis:)?
Gz Ilidane u svakom slucaju, gde je prvi tu je i drugi:)

pa kad mogu itemi da koštaju 700 miliona (LOL?), zašto ovaj ne može da ode za milion?

inače, da li je moguće da je neko tolko glup da stavi item da proda za 700 i 900 miliona ?

Success!

I sad padnu serveri i nema vise Diabla :D :D

Hehe tako ja dobio neki legendary helm i govore mi da prodam npc-u posto je shit :) Prodao sam ga na AH za 6m.

Bitno da krene :) Ja dobio prvi posle 200h evo sad 300h i dalje nema drugog set itema... Ali nadam se ovih dana vreme je.

Juče mi u drugom a2 run-u pade još 6 ilvl63 itema (4 oružja), jeweler design (Perfect Star Topaz) i legendary (Gladiator Gauntlets). Šta reći - vendor se obogatio, a ja imam još jedan Fiery Brimstone.

ja kakve sam srece necu ga nikad ni dobiti :)

Ja pre patcha 1.0.3 salvage-om dobio jedan 1 Fiery Brimstone iz lvl 60+ Rare itema, i 2. juce i to posle salvage jedno 1500+ komada raznog krsha.

Stekajte taj Fiery Brimstone bice na ceni kad ubace jos neke iteme tamo sa nekim kasnijim patchom.

Nazad
Vrh Dno