Juče sam igrao sa Illidanom i padne mi 1H crossbow sa DPS-om 906,4, Dex 40, Crit DMG 60% + Socket. Pogledam na AH i vidim da se ovakvi itemi krecu od...
Ma to ti je za salvage ili bolje baci onom Clipssy-ju da pokupi.
Juče sam igrao sa Illidanom i padne mi 1H crossbow sa DPS-om 906,4, Dex 40, Crit DMG 60% + Socket. Pogledam na AH i vidim da se ovakvi itemi krecu od...
Ne znam za tebe ali ako igras sa Stone-om, on ima hack i stalno mu ispadaju najbolji itemi, tako da je uvek dobro biti pored njega za slucaj da baci neke ostatke nama.
Hack se mora osvežiti, zastarela mi verzija. Eh, kad ovi iz blizza ovako redovno ažuriraju igru pa ga moram stalno menjati. :S
Poslednja 3 ledžendarija koja sam video in-game, su pala nekom Clipssy-ju-hu.
A2 run, ne ceo - završio u VotA, nisam čistio celu oazu, kuleta i debelog. 4 ilvl63 oružja. Najviši DPS 7xx. Na dvoručnom oružju. gg
samo jedan run? cccc
iiiii!!!! posle 350h gameplaya prvi set item!!!! woohoo!!
Ovako te zamisljam.iiiii!!!! posle 350h gameplaya prvi set item!!!! woohoo!!
:d
Evo konacno sam i ja uzeo disk.
Success!
You’ve successfully activated Diablo® III Standard Edition. Use your Battle.net account to log into and play the game. If you need to download the Diablo® III Standard Edition client, click the download link below.
LOlOvako te zamisljam.
![]()
@Illidan: Mašala. Prodaj to odmah za tih 1920 zlatnika i pevaj.![]()
Ovako te zamisljam.
![]()
ne mračite čoveku prvi set item. ima da ode on za milionče na ah samo tako! gz ilke,svaka čast!
Evo konacno sam i ja uzeo disk.
Success!
You’ve successfully activated Diablo® III Standard Edition. Use your Battle.net account to log into and play the game. If you need to download the Diablo® III Standard Edition client, click the download link below.
HahaI sad padnu serveri i nema vise Diabla![]()
![]()
I sad padnu serveri i nema vise Diabla![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari