Šta je novo?

Diablo 3

bogami sinoć smo imali tenk monka Raziel, lik stoji pored 3 desecratora, moltena, arcane laser plava moba i tenkuje ih 3 minuta u mestu dok se illidan i ja jurimo po ostatku mape sa četvrtim :D hahahah

a što se desinhronizovanog autentikatora tiče, imaš dugme da ga resinhronizuješ, samo milim da ti treba net za to....

ja sam danas probao malo solo act2 na hell, ono je pakao, znaci previse sam ja slab za toko nesto solo jos :S sl lvl dobijam extra spear, pa ce valjda da bude lakse :)

Evo jos jednog "immensely powerful", ovaj put poklon od goblina.

Prilozi

• goblin.JPG
    goblin.JPG
    43.8 KB · Pregleda: 76
kako da rešim problem sa onim glupim kodom sa autentifikatorom ??
instalirao na mobu govance, svaki put kada hocu da se ulogujem traži mi kod, ukucam kod, ali ne prihvata kod. Od kada su to uveli nisam uspeo da se ulogujem na profil.

Moras da aktiviras wireless na telefonu, klikni na dugme SYNC. i ukucaj kod koji ti da i proci ces.

Ne, ima samo neki bangavi server emulator, gde mislim da trenutno mozes samo 2-3 vrste monstera da ubijas, bez questova i bez svega ostalog.

ja sam danas probao malo solo act2 na hell, ono je pakao, znaci previse sam ja slab za toko nesto solo jos :S sl lvl dobijam extra spear, pa ce valjda da bude lakse :)
imam ja neke iteme sa lvl reduction, pa ti mogu pozajmiti, javi se kada budes in game. mozes probati da vidis jeli bolje od toga sto imas.

sto se tice AH
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4940436806

Auction House Error 31073

Players will sometimes receive "Error 31073" when attempting a transaction on the auction house. This is an intentional measure to help improve auction house stability by throttling the number of auctions that can be created at any given time. If you receive this error message when attempting a transaction you should wait a few moments and try again. While we understand this is an inconvenience, our goal is to ensure a more stable auction house experience for everyone.

http://eu.battle.net/support/en/article/diablo-iii-auction-house-issues

Poslednja izmena:
Par glupih pitanja :).

Koliko vremensko angazovanje zahteva igra, da bih stigao do inferna i jurio neke jace iteme, da li ce trpeti neke duze pauze u neigranju (tipa 2 meseca) i da li izaziva zavisnost :d. Kopkam se da li da je kupim?

Koliko vremensko angazovanje zahteva igra, da bih stigao do inferna i jurio neke jace iteme, da li ce trpeti neke duze pauze u neigranju (tipa 2 meseca) i da li izaziva zavisnost :d. Kopkam se da li da je kupim?

Pa sve zavisi od tebe koliko ti zelis da se angazujes oko igre? Znaci mozes dnevno da igras dva sata i da ne uradis nista a mozes da igras 8 sati i opet da ne uradis nista. Sto se tice sam opreme pa sto vise napredujes i vise igras imas vecu sansu da naletis na neki item koji ce ti poboljsa statistiku i da ti puno pomogne u borbi. Sada da li stvara neku zavist to vec nemam pojma, ja bi vise reko da je to sve do coveka i koliko zeli paznje da posveti igri.

Sto se tice sam kupovine mislim a tu nema promasaja, jer te igra ko igra ne ogranicava na neke predplate u vidu mesecnog placanja pa da kazes e sada moram ceo mesec samo da igram D3 da bih iskoristio maximalno ovo sto sam platio nego igras koliko hoces kada se zasitis ostavis na neko vreme pa kasnije krenes ponovo ili ako ti sa tim likom kojim si krenuo da igras dosadi ti kreiraj novog druge klase pa kreni polako sa njime da igras.

Ja sam se isto bio dvoumio sta da radim oko kupovine pa sada ne mogu da docekam da mi vrnu pare sto su mi duzni da odem da je kupim.

Pa sve zavisi od tebe koliko ti zelis da se angazujes oko igre? Znaci mozes dnevno da igras dva sata i da ne uradis nista a mozes da igras 8 sati i opet da ne uradis nista. Sto se tice sam opreme pa sto vise napredujes i vise igras imas vecu sansu da naletis na neki item koji ce ti poboljsa statistiku i da ti puno pomogne u borbi. Sada da li stvara neku zavist to vec nemam pojma, ja bi vise reko da je to sve do coveka i koliko zeli paznje da posveti igri.

Sto se tice sam kupovine mislim a tu nema promasaja, jer te igra ko igra ne ogranicava na neke predplate u vidu mesecnog placanja pa da kazes e sada moram ceo mesec samo da igram D3 da bih iskoristio maximalno ovo sto sam platio nego igras koliko hoces kada se zasitis ostavis na neko vreme pa kasnije krenes ponovo ili ako ti sa tim likom kojim si krenuo da igras dosadi ti kreiraj novog druge klase pa kreni polako sa njime da igras.

Ja sam se isto bio dvoumio sta da radim oko kupovine pa sada ne mogu da docekam da mi vrnu pare sto su mi duzni da odem da je kupim.

Hvala na odgovoru, ali izgleda da se ja nisam dovoljno jasno izrazio. Znam da se ne placa mesecna pretplata itd. Pauze sam pomenuo zbog faksa jer kada se uci uci se, kada se igra igra se. Za igru nemam preterano mnogo vremena pa sam zato naveo vremenski faktor :), videh da je ovde potrebno za neki ozbiljniji inventar oko 200h igranja sto nije malo. Sa druge strane Sc2 mi trosi znatno manje vremena, kada mi se igra ukljucim igru odigram par partija na ladderu nemam potrebe nesto preterano da trosim vremena, sve je na bukvalno na gotovo. Ovamo prvo moram prvo da se izlevelujem pa onda grindujem, grindujem, grindujem itd.

Ne znam da li planiraju uvodjenje nekih jacih setova itema (kao dodavanje novih instanci u wow-u gde imas bolji drop), onda to zahteva jos grindovanja, grindovanja, grindovanja sto trosi mnogo vremena?

Da li je za mene uopste ova igra :)?

Kao sto ti Alister rece onda ova igra nije za tebe. Pazi ako ti kes nije problem ti je kupi instaliraj pa odigraj koliko zelis. Mada iskreno mislim da ce onda biti u neizvesnosti sta igra dalje donosi pa daj jos malo pa jos malo da odigram i dok trepnes ti si u igri ubio 2-3 sata a da toga nisi bio ni svestan.

Znam sta pricam jer sam zavaljujuci ovoj zajednici dobio Guest Pass Key sa kojim mogu da igram ali sam ogranicen do 13 lvl i do prvog boss-a. Sto opet nije tako lose jer mozes da vidis pravo lice igre. I sada kada pogledam koliko sam sa kojim karakterom igrao ja sam vec ubio 18 sati igranja ali to je sve ukupno sa svim likovima.

Kao sto ti Alister rece onda ova igra nije za tebe. Pazi ako ti kes nije problem ti je kupi instaliraj pa odigraj koliko zelis. Mada iskreno mislim da ce onda biti u neizvesnosti sta igra dalje donosi pa daj jos malo pa jos malo da odigram i dok trepnes ti si u igri ubio 2-3 sata a da toga nisi bio ni svestan.

Znam sta pricam jer sam zavaljujuci ovoj zajednici dobio Guest Pass Key sa kojim mogu da igram ali sam ogranicen do 13 lvl i do prvog boss-a. Sto opet nije tako lose jer mozes da vidis pravo lice igre. I sada kada pogledam koliko sam sa kojim karakterom igrao ja sam vec ubio 18 sati igranja ali to je sve ukupno sa svim likovima.

To presao sedmi dan po launchu :d. Obozavam da igram PVE u drustvu sa nekim, to mi Diablo 3 donosi. Ja da bih smanjio svoju zavisnost ka netu i igrama nemam net stalno kada krene faks vec po potrebi, ocistio sad sve prosek 9,9 (jedna 9 samo, da ne bude da se hvalim).

Shvatam da ce me i ovo brzo smoriti, ali se plasim da se ne ispalim na igru kao budala :d.

To presao sedmi dan po launchu :d. Obozavam da igram PVE u drustvu sa nekim, to mi Diablo 3 donosi. Ja da bih smanjio svoju zavisnost ka netu i igrama nemam net stalno kada krene faks vec po potrebi, ocistio sad sve prosek 9,9 (jedna 9 samo, da ne bude da se hvalim).

Shvatam da ce me i ovo brzo smoriti, ali se plasim da se ne ispalim na igru kao budala :d.

Samo cu ti reci ovo, net ti je danas jedna od stvari koja mora da se ima u kuci. To ti je isto kao da nemas hleba u kuci, bar ja na to tako gledam. Po meni je net postao nesto sto moram da imam u kuci, kao sto imam struju, vodu i sve ostalo sto je obavezno u zivotu tako je meni ovo postalo nesto sto se mora imati.

Naravno nisu svi ko ja pa znaju sta im treba a sta ne. Sto se tice faksa to je lepa ocena i ako mozes gledaj neka tako izguras do kraja. Nezam koja si godina ali izmedju ispita covek treba da da sebi malo oduska i da se razonodi sa necim sto mu pruza zadovoljstvo, znaci ako ti D3 predtavlja to sto da ga onda ne kupis i igras po zelji.

Opet mislim da ako igru kupis ce pogresis ali isto tako mislim i ako je nekupis da ces opet da pogresis.

Pazi ne verujem da moze da dosadi tako brzo jer igra svakim novi prelaskom ti otvara mogucnost da ubodes neki item sa kojim ces biti babaroga na mapi i kada se tako nesto desi onda ces imati jos vecu zelju da igras jos vise u nadi da ces naci jos neki item koji ce ti olaksa igranje igre. Opet 50 evra nisu sve pare ovog sveta pa da covek treba da zali, jer ako ti igra donosi sate i sate razonode onda sto da ne, a na kraju uvek igru mozes da prodas odnosno bettlnet nalog.

Poslednja izmena:
videh da je ovde potrebno za neki ozbiljniji inventar oko 200h igranja sto nije malo. Sa druge strane Sc2 mi trosi znatno manje vremena, kada mi se igra ukljucim igru odigram par partija na ladderu nemam potrebe nesto preterano da trosim vremena,

Nasao si da poredis 2 igre koje je nemoguce porediti. To je kao kada bi neko poredio Warcraft 3 i WoW, to su 2 skroz razlicita zanra, 2 razlicita koncepta igre, 2 razlicita pogleda na igre.
Sam Diablo ti se svodi na to sto vise igras to vise imas :) Samo za razliku od WoW-a nemas instance niti ce ih ikad biti, imas 4 akta koje mozes da farmas da odredjenoj tezini. Da bi do inferna stigao solo, treba ti dosta vremena, pogotovo za Hell (mada ako ces da koristis AH onda ti treba malo manje vremena i dosta srece da nadjes dobar item za male pare). Ja sam sad zavrsio Nightmare nivo i mogu ti priznati da sam solo preslab za Hell, pogotovo sto nikakav upgrade nisam radio 5 lvl-a.

Igra izaziva uzasnu zavisnost. A koliko vremena je potrebno? Pa mislim da ti nece biti bitno jer je toliko zarazno da ti ulaganje vremena nece predstavljati problem. Jedino je nezgodno ako radis, ides u skolu, imas devojku.....izgubices sve zbog diabla.

Salim se malo. :)

Ili ne? Ja sam makar potrosio ceo odmor u diablu. :p I nisam nista posebno napredovao.

Jedino je nezgodno ako radis, ides u skolu, imas devojku.....izgubices sve zbog diabla.

Moj dan: Ustajanje oko 10h, malo diabla, na brzinu spremam rucak, jedem oko 12h, kupam se i na posao, do 8 na poslu po ceo dan na ovom tredu ili na youtube gledam tako svasta nesto o d3, i onda ja taman dodjem kuci upalim d3, kad eto devojke na vratima, i onda na svakih sat vremena kao palim da vidim AH :) i onda nju otperjam kuci pa do 3h d3 :). To je ako radim drugu, a ako sam prva, onda je malo drugacije, od 4 do 7, pola 8 diablo :) pa dodje devojka, pa kad ode opet malo diabla :)

Pa to ti kazem :) Samo sto sam mislio puta samo alt tabovan ali sam u igri :)

Jel se vi zezate ili ovo ozb sve :), znaci kao WoW u pogledu zavisnosti?

RTS i RPG nisu za poredjenje, ali kada udjem u onaj Starcraft samo se iznerviram, 90% game-ova puknem od nekih slepaca, u Diablu 3 toga nema u toj meri, barem ja tako mislim?

Poslednja izmena:
Pazi sto vise igras Diablo to moze samo da bude bolje za tebe, pod tim mislim da ces vise da napredujes i imas vecu sansu da nadjes neki item koji ti stvarno moze pomoci i olaksati igru a drugo ako nadjes neki item koji je stavrno unikatan mozes ga prodati za prave pare na RMAH. Pa samim time mozes da isplatis igru ali i za tako nesto treba provesti jako puno vremena kraj racunara i imati stvarno neki item koji bi ti mogao doneti neki kes.

A jos mozes i sam da kupujes i prodajes opremu na AH za zlato iz igre pa ako ne nadjes neki item koji bi ti olaksao igru a imas zlato mozes da ga kupis a isto tako mozes i neki da prodas pa tim dobijenim zlatom da kupis nesto sto ti treba.

Naravno nije sve ni u kupovini i u prodaji itema nego i u druzenju sa ljudima sa kojima pikas igru i prelazite zajedno.

Tako da mislim da je kupovina D3 ok samo ti trebas sam sasobom da se dogovoris sta i kako.

Diablo se igra i igra i igra i igra i igra i igra do besvesti.

Vrh Dno