Šta je novo?

Diablo 3

Tesko je solirati sa DH, nadjes nekog barba ili monka i uzivas :)

Inace, na AH ima bruka dobrog oruzja za ok cifre, koji najcesce prolaze ispod radara! Sa malo manjim dps moze se dobiti bruka (+800) LoH, sa sve primarnim atributom i recimo 250vita, pa jos socket ili crit... Onda izadje jeftinije neko bruka dps oruzje za main hand, samo bez LoH ili crit...

Ako imas 100k dps-a. Ako ne, przen si.

Juce sam usao na act 2 sa dh, i mogu da igram ali tesko. Dosta ginem. Dps mi je oko 35k, resovi oko 500, ali elite me delju.

Sta da radim? Da povecavam ress jos, ili dps. kako? Sta ad biram od itema. Da imaju samo dex, a ostalo da ne gledam, ili kako?

Ma kakav crni ress na dhu. Nisi ti tenk da su ti potrebni ressovi. Ne treba ti, dzaba si bacao pare. Sve nek ti ide u dps. Crti chance i crit dmg ti je najbitniji, uzmi 2h xbow kao oruzije. Kao DH - ako te pogode , mrtav si, dakle moras sa tom filozofijom u glavi da igras. Stalno izbegavanje projektila, desecratora i ostalo sto moze da te osteti. Smoke screen obavezan, tempiras ga kada ides protiv reflect neprijatelja.

https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889090097?page=1

Od itema ti je primarno crit dmg/crit chance i dex. Kraj price. Takodje obavezno itemi sa socketima.

Tesko je solirati sa DH, nadjes nekog barba ili monka i uzivas :)

Inace, na AH ima bruka dobrog oruzja za ok cifre, koji najcesce prolaze ispod radara! Sa malo manjim dps moze se dobiti bruka (+800) LoH, sa sve primarnim atributom i recimo 250vita, pa jos socket ili crit... Onda izadje jeftinije neko bruka dps oruzje za main hand, samo bez LoH ili crit...

Pazi kada sam siguran da imas ljudi koji ne jure astronomske cifre nego eto cisto da prodaju da zarade nesto a onaj koji kupi da mu to oruzije bude od velike pomoci ali za tako nesto treba biti prisutan na AH bar 3-4 sata i non stop pratiti ko sta prodaje i da li vam to nesto znaci sto doticni prodaje.

njih treba da tankuje monk zbog dodza (i solidan blok od stita ofc)
mena su ubili zato sto sam u tom trenutku bio sam u 4man ins, inace nisu toliko teski
mada mora da se vodi racuna o drugima, jer suknje padnu pri prvom hitu:)
a ovi vole da se rastrce, pogotovo sto ih dh agruje dpsom samo tako
jos ako su neki waller arcane/deso plague bla ultra nenormalni pack...pakao

onaj gom je zato bas tezak
poison cloud me sa 720 resista samo osusi:)

def je bolji act2 za farm
ja se odatle ne bih ni mrdao pre 1k dps 1handare (loh i crit ili as) i jedno 800 res

vise para i loota ima kada igra grupa, ili se to meni samo cini...sad 10 mil i nije toliko nedostizno
300k i preko po runu, a i zabavnije je mnogo
ilidan ih samo oshuri onako sa distance hah
mada su i demon i ed dobri
bice nesto od te nase raid grupe heheheh
Bice Bice:p

Od itema ti je primarno crit dmg/crit chance i dex. Kraj price. Takodje obavezno itemi sa socketima.

Tako je sa svakom klasom, svelo se na critical pogotke od kad su nerfovali AS.
Evo i ja na WD sam u fazi kupovanja opreme sa crt ch/dmg.

Pored toga regeneracija, sto veci LoH i LS i neki prosecan res2all.

ovako:

act3 daje vise para i bolje iteme ovde nema rasprave pogledajte drop rate po item levelima i sve je jasno

manja suma novca i kolicina itema koji vam ispadaju proizilazi iz cinjenice da mnogo sporije ubijate cudovista, kad nabavite bolju opremu stvari ce biti drugacije :)

sto se tice dh, po meni je nebulozno i za wizarda i za dh da forsiraju resist ako ne moraju , definitivno dh moze solo da igra act3 . za act4 jos uvek nisam siguran :)

trenutno igram solo sa 165kdps i moze da se igra act3 bez problema desi se tu neka smrt ali nista strasno realno. fali mi loh za reflect dmg pa ako ne ubijem iz dima ili bezanje ili smrt, lifeleech sam po sebi nije dovoljan

kad igram u timu sa drugarom, on je varvarin, ubacujem i malo mf opreme slem i shoulders, on ima isto fin mf i drop je osetno bolji. cisto da ne bude zablude njemu je dps pod berserkerom >150k :)

ono sto nam dosta pravi problem su criticali. kad kaze recimo crit % 51 to ispada kao da racuna prosek na 1000 udaraca, pa se nekad zadesi da par udaraca za redom ne padne i deluje kao da su cudovista mnogo mocnija zna jako nezgodno da bude

Drugar igra sa tornadoima ili neki drugi skill build??

Sto se tice resistova kod melee klasa, neki minimum za Act I je 300, za Act II je 600, a vec u Act III ne pomaze ni 1000 AR, jednostavno mora LoH i veci DPS jer kad naleti neka elita sa 2-3 ofenzivna trait-a i kad pocnu da spamuju to, tesko je izbegavati dugo sa malim DPS-om, kad tad se desi samo da te sprze.

U poslednje vreme samo spustaom HP, jer ne vidim svrhu sa 40k ili 45k HP-a (sa monkom) ako to ne mozes brzo da regenrises tako da drzim se na 34k, a ciljam veci AR i DEX i eventualno Armor jer ipak to smanju dmg. koji primam.

Sa DH mislim da nije lose bar Fire Resist i eventulano Lighting Resist budziti zbog Mortar i Electrified elita, tu i tamo ako se poklopi na opremi.

Poslednja izmena:
ovako:

act3 daje vise para i bolje iteme ovde nema rasprave pogledajte drop rate po item levelima i sve je jasno

manja suma novca i kolicina itema koji vam ispadaju proizilazi iz cinjenice da mnogo sporije ubijate cudovista, kad nabavite bolju opremu stvari ce biti drugacije :)

Jeste veca sansa za drop lvl63 itema na act 3 ali na Act 2 sreces vise elita po minuti. Na Act3 mnogo redje sreces elite nego na act 2, tako da se negde svede na isto ta veca sansa za drop i vise nadjenih elita.

Igram act1 inferno sa wizzard bez problema ali u act2 vec imam muke sa onim prvim pcelama, tako da tu nemam sta da trazim za sada. Problem je sto gledam ajteme na AH i da bih unapredio trenutne treba mi minimum 500k po ajtemu, a idu do 10m. Sto se tice dropa, presao sam delove act1 par puta i nisam dobio jedan ajtem koji bih prodao preko 150k ili zamenio neki od mojih, ima li neki savet kako da igram sada? Moze li uopste na act1 inferno da padne nesto vredno (preko 500k na primer) i kolike su sanse za tako nesto?

Poslednja izmena:
Igram act1 inferno sa wizzard bez problema ali u act2 vec imam muke sa onim prvim pcelama, tako da tu nemam sta da trazim za sada. Problem je sto gledam ajteme na AH i da bih unapredio trenutne treba mi minimum 500k po ajtemu, a idu do 10m. Sto se tice dropa, presao sam delove act1 par puta i nisam dobio jedan ajtem koji bih prodao preko 150k ili zamenio neki od mojih, ima li neki savet kako da igram sada? Moze li uopste na act1 inferno da padne nesto vredno (preko 500k na primer) i kolike su sanse za tako nesto?

Ima sanse mani je npr. u act1 pao mac jednorucni od 1050dmg koga sam valjno za 15miliona (a verovatno sam mogao i vise)

Poslednja izmena:
Naravno da moze da padne nesto i od 10ak miliona, a sanse su velike koliko srece imas.

Non stop me baca da menjam password i tako u krug, sta se desava?

Mene su terali da menjam pass skoro. Ne znam zasto. Kao kazu da su primetili sumnjivo ponasanje?

Ma to rade da bi uvalili Battle.net Authenticator - Diablo III Edition ...cisto malo da te strecnu i onda zavalinski 6.5$ :D

A jel moze nekako bez autentifikatora da se pristupa AH? Posto nigde ne mogu da ga nadjem da pazarim

[youtube]Y5AHWI8B97k?hd=1[/youtube]

Jeste veca sansa za drop lvl63 itema na act 3 ali na Act 2 sreces vise elita po minuti. Na Act3 mnogo redje sreces elite nego na act 2, tako da se negde svede na isto ta veca sansa za drop i vise nadjenih elita.
Pricate za inferno?

Da, itemi LVL 63 jedino padaju na Inferno, na Hell Act 3 i Act 4 najveci lvl itema je 62, i to vrlo retko, kako pise tu LVL 61: 9%, 62: 1.9%

A i realno nije stvar u tome koliki je procenat pada lvl 63 itema, moze da bude i 50%, dzaba kad taj item koji padne ima skroz jadne statse i nepotrebne affixe. A da ne pricam o legendarima, pa jos set koji kada docekate da padne jednom u 100 godina, isto izrola neke gluposti.

dome of death :) stvarno ludo DH tankuje
evo par slika od vecerasnjeg run_a :) i opet smo napunili ceo tab u stashu :)

izmakao mi je na aukciji chest armor, neko me u zadnjim sekundama pretekao... inace bih stigao i do 120k dps

Prilozi

• Screenshot013.jpg
    Screenshot013.jpg
    429.6 KB · Pregleda: 121
  • Screenshot016.jpg
    Screenshot016.jpg
    459.3 KB · Pregleda: 114
  • Screenshot018.jpg
    Screenshot018.jpg
    737.9 KB · Pregleda: 123
Druga slika - Exalted fine sovereign vambraces, fino fino!
Je'l dajes benchmarkovcima neki popust za craftovanje? :D

taj plan sam vec imao (dao edu). ako ti treba mogu craftvati, mada bolji je onaj exalted grand sa 6 stats. to se malo redje nalazi :)

U pravu si, pobrkao sam fine sa grand... a mislim da bez 6 statsa ne vredi craftovati, hvala u svakom slucaju! :)

mogu reći da mi je izuzetno drago što sam naišao an ekipu koja razmišlja kao ja, kad nešto dropuje da ti ne treba ponudiš ljudima u grupi, a tek ako ne treba nikom ide na ah. hvala illidane za plan :) još kad bi me uk*njalo da kraftujem dex, vit, poison + all res :D

ljudi vidimo se za oko sat vremena ingame :) pa ko je raspolozen za act3 hell nek se prikljuci :)

od onog celog taba u stashu.... nista...

Nazad
Vrh Dno