Šta je novo?

Diablo 3

doci ce i gear kad tad :)

Dajte da organizujemo neki stream za donaciju golda Illidanu. :p
Covek je siromasniji od crkvenog misha.

Poslednja izmena:
Athene rokno diabla samo sa blue itemima.... bleh.
možeš ti da rokneš diabla sa blue itemima opušteno. jer postoje blue itemi koji imaju strašne statove, po 2 magična svojstva a ne 4, ali ima ih koji imaju ta dva svojstva baš nabudžena. drugo, do tog diabla sigurno nije stigao sa tim plavim itemima, nego je swap-ovao kad je stigao garant. nije on ništa bolji igrač od tebe- mene, bilo koga na ovom forumu, ne ložite se više.

Nego recite mi nesto oko crafovanja materijala! Pa poceo sam da kod kovaca craftujem plave iteme i neke zute koje sam imao ali su mi slabi da bi ih na jednom karakteru koristio. Sada Subtle Essence korstim da uzmem od kovaca bolju opremu i da iskoristi Subtle Essence ali sta mu dodju oni od rare itema Fallen Tooth, za cega njih mogu da iskoristim ili cu njih moci da korsitim kada unapredim kovacnicu za jos koji lvl. I gde da nadjem ona dva materijala koja mi trazi da bi podigao kovacnicu za jos jedan lvl???

Prosto nemoj nista da craftujes pre 60-og levela, ni malo se ne isplati.

Prosto nemoj nista da craftujes pre 60-og levela, ni malo se ne isplati.

Sto znaci samo da skupljam te za crafotvanje ili sta? Jer sam gledao za normal tezinu izgledaju ovako kako izgledaju dok na Nightmare, Hell i Inferno tezini se craft materijali drugacije izgledaju za svaku od navedenih tezina.

batali to sve. nema potrebe da gomilas to u stashu kada nema koristi. craftovanje samo level 62 sa 6 stats, a to tek kada dodjes do inferna i usere te da ti ispadnu planovi za takve iteme. mene je usralo od 8 helmova (sa 5 stats) da dobijem jedan ok koji sam uspeo da prodam za 550k :)

Hvala vam svima na pomoci :), verovatno necu kupovati igru. Hvala u svkaom slucaju :)!

Samo unapređuj kovača, i bas ako imas neki krsh item a pojavi se zuti kraft mozes da probas par puta, ali ovako masovnije se ne isplati, cak i LVL 62 sa 5 statsa ume da bude strasan krsh.

ja kraftovao samo da odradim achievemente, ovako se uopste ne isplati

veceras je kod eda pao Belial :) pa smo igrali dalje act 3 i dosli do Ghoma
sve smo pocistili osim jednog bolesnog elite pack-a (vidi sliku u attachmentu), fali nam damage
Dajte da organizujemo neki stream za donaciju golda Illidanu. :p
Covek je siromasniji od crkvenog misha.
edit: od vecerasnjeg loot_a stavio sam chest armor za 2 miliona i prodao se u roku od odmah... mozda sam mogao i vise da trazim... ali nema veze, sad sam malo bogatiji od crkvenog misa :)

Prilozi

• Screenshot007.jpg
    Screenshot007.jpg
    488.1 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
e vala pao je i prvi legendary item kod mene i otišao je kod wizarda dostojnog istog :)
untitled-dsgfsd1.jpg

a ja sam uz pomoć drugara sa foruma, illidana i RasaNS svog monka opremio sa 250 res all na 800 res all (sa mantrom). razlika je takva da sam ginuo od treša u act 2 iz 2 udarca, a sad prilično fino tenkujem elite pack u act 3. kapiram da bi ova ekipa čistila act 2 žmurećki, što ćemo i raditi u budućnosti :D belial je pao iz prve bez da se oznojismo.

illidan i RasaNS su objasnili šta znači dmg, a Raziel šta znači tenk Maus. Svaka čast momci, ova igra odjednom postaje jako zanimljiva sa ovakvom ekipom.

Poslednja izmena:
@Illidan sa 2 L: Sad si Rich B*t*h. :p
Inače redovno igramo u co-opu moja malenkost (barb), zokocx (monk), phantomir (wizard) i clipssy (demon hunter) i mogu vam reći da nam vrlo fino ide farmanje Act II, bez da zaginemo. Farmanje Act III sam radio nekoliko puta sa Illidanom i Clipssy-em, međutim nekako mi se Act III nikako ne isplati. Previše sporo se prelazi i premalo loot-a ispada. Skull Cleaveri su OP čak i za mene barba (još uvek) jer imaju previše helta i preveliki physical DMG. Molten neprijatelji nisu više veliki problem ukoliko se koristi Overpower + Crushing Advance.

njih treba da tankuje monk zbog dodza (i solidan blok od stita ofc)
mena su ubili zato sto sam u tom trenutku bio sam u 4man ins, inace nisu toliko teski
mada mora da se vodi racuna o drugima, jer suknje padnu pri prvom hitu:)
a ovi vole da se rastrce, pogotovo sto ih dh agruje dpsom samo tako
jos ako su neki waller arcane/deso plague bla ultra nenormalni pack...pakao

onaj gom je zato bas tezak
poison cloud me sa 720 resista samo osusi:)

def je bolji act2 za farm
ja se odatle ne bih ni mrdao pre 1k dps 1handare (loh i crit ili as) i jedno 800 res

vise para i loota ima kada igra grupa, ili se to meni samo cini...sad 10 mil i nije toliko nedostizno
300k i preko po runu, a i zabavnije je mnogo
ilidan ih samo oshuri onako sa distance hah
mada su i demon i ed dobri
bice nesto od te nase raid grupe heheheh

Poslednja izmena:
Zokocx bogami ima odličnog monka za tenkovanje. Nekada se desi da izginem prvi a on preživi.
Što se tiče AH ja ne mogu da verujem koliko brzo prodam prstenje i amulete. Juče sam prodao neki prsten za 3 miliona u roku od 1 h od postavljanja aukcije.
Imam jedno pitanje za vas koji igrate sa barbom, šta od prstenja koristite? Uopšte ne znam koji prsten da kupim na AH. Trenutno imam Bull Kathos prsten + drugi prsten sa 130 STR - 100 VIT... Da li juriti AS + CC + CD, ili kombinaciju AS + STR + LoH? I za main weapon - trenutno imam sekiru Arch Axe 860 DPS, 260 STR, 130 VIT, da li žrtvovati STR i VIT na oružju zarad LoH i CC?

crit ch i dmg ako sklopis pravis havariju...jos as i loh...mislim, meni je dmg oko 20k, medjutim imam dobar crit ch i dmg...to cupa samo tako, pogotovo u solo varijanti...
monk i barb su melee klase...nznm koliko je isplativo juriti dmg output, kad su oni ugl tenkovi
zato dh i mage peru sa dmgom
mi samo drzimo liniju da ne dodju do njih
ako si u grupi

za solo treba sve:)

ja sam svog monka pravio za solo,
isao na veliki dmg out,
medjutim zrtvovao helt i resist,a to ne valja...

uvek sam za balans, nisam za dz monk hah

dobar je i onaj hot tipa 150 lps, amlo zapalis od mobova i lecis se

str ti i nije toliko bitan ako ti treba loh
naravno, balansiraj:)

Poslednja izmena:
Ljudi niste humani, pravite mi zazubice. Hocu i ja i grupu da se igram sa vama.

Reko sam sada sam nekome pozajmio pare i nikada vise, kad meni treba nema a drugi sire dupe ne nekoj plazi zahvaljujuci mojim param.

Sto se tice craftovanaj ovo sto pokusavam sam jos uvek na starter edition pa tako da nije nesto puno bitno a i ono sto sam do sada uzeo nije lose ispalo. Bice sigurno bolje kada uzmem full key pa krenem da sa vama pikam pa jos pored toga budem imao pristup AH e onda ce biti druga prica a do tada moram da se oslonim na ono sto imam.

Hocu jos ove preostale likove da dovedem do 13 lvl pa posle cu da vidim sa kime cu prvo da krenem da igram. Za sada su mi svi ok ali *** ne moze se sa svih 5 igrati odjednom, jednostavno onda nece ni jedan karakter biti kako treba nego ce svi biti nesto napola sredjeni. Zato moram da se odlucim sa kojim cu prvo likom da krenem da igram.

vise para i loota ima kada igra grupa, ili se to meni samo cini...sad 10 mil i nije toliko nedostizno

Realno sa 10 M ja ne mogu ništa da uradim na AH. Da bih unapredio svog barba, kakav je trenutno (26k DPS, ~900 AR, 53k HP, 24% CC, 160% CD, 26% BC) treba mi mnooooooogo golda. Najlabija karika mi je samo oružje. 26k DPS (bez bufova) mi je malo da bih mogao solo igrati Act III ili IV a pritom nemam neki LoH (450 trenutno). A kad pogledam cene 1H oružja na AH zavrti mi se u glavi. Većina itema koje imam imaju dobru kombinaciju STR + AR + VIT međutim nedostaje mi i Crit DMG i Crit. Ch. Opet kad pretražim AH, na primer za dobar Helm sa Crit Ch. + STR + VIT + AR = bolesna cena. Planiram da izbacim Štit iz upotrebe a samim tim i Helm of Command koji nosim. Tu moram nabaviti 2 dobra 1H oružja i dobar Helm. To su prioriteti i za te 3 stvari mi treba najmanje 100 MILIONA na AH. Trenutno sam na 15 M i ne verujem da ću u skorije vreme postići tu cifru.

@Stonecold

Pazi sto se tice AH treba samo malo cesce da odlazis na nju da gledas ko sta nudi i veruj mi neces verovati sta ljudi sve postave za malu cenu a koja ode za tren ok. Tako da moras malo vise da se tamo sunjas i da gledas ko sta nudi.

Ili da ovde i na jos nekim forumima postavis oglas da kupujes to i to i placas do te cene i ko zna mozda se neko i javi sa nekim itemom koji ti odgovara.

Mada ja jos uvek nisam kompetentan da nesto govorim za AH jer joj jos nemam pristup ali kontam da ako malo vise se vrtis tamo da ipak moze da se nadje nesto sto bi ti puno pomoglo.

Stigao sam i sa monkom do inferna, sada imam barba main, i DH i monka onako da se dzoraju sa opremom :)

Muka me hvata od cena na AH. Jeste da sam sa barbom presao inferno, ali neke komade opreme kad pogledam tuga me uhvati :D
Inace, imam samo 20k dps sa njim, tako da ne mora bas 1k one hander za act III i IV, ali zato imam LoH oko 1600 sto je fina cifra za prezivljavanje. Takodje, all res mi je oko 1000, a crit chance i damage bolje da ne navodim, smesni su.

Stonecold, kog pratioca koristis kada igras solo? Nadam se ench. posto daje odlican buff na armor, (imam oko 9400 sa njom i aktivnim War cry), a damage se lako napuca na oko 5k sto mnogo znaci ponekad.
Ove statistike sto si nabrojao su jace od mojih, tako da pretpostavljam da bi sa preko 1000 LoH bez problema presao inferno. E sada znam da je to vec zeznuto napucati ako nema samo oruzje solidan broj.

I za kraj, danas zamalo da prodam ovaj dagger zbog malog damage, kada ugledam srecom da je lever reduced 8... Ostaje u stashu za WD i wizza kada budem grindao hell :)

FireSting.jpg

Koristim Enchantress kao pratioca. Da, LoH mi je slab i znam da moram uzeti bolje oružje radi toga. Nego, verovatno bih i mogao preći Inferno sa ovakvim buildom ali pretpostavljam da bih puno ginuo i veoma dugo udarao Elite grupe neprijatelja, što mi se nikako ne sviđa. Krenuću solo da završim Inferno samo kada povećam dmg na 35k + bez bufova i LoH preko 1000. Ipak volim da lagodnije da pređem nego sa puno napora i mučenja i ne volim da izbegavam Elite grupe.

Ja sam stigao do momenta gde mi je potrebno minimum 15 miliona da bih unapredio bar neki item na DH-u.... bevz.

Bez 600-700 resistance to all ne moze da se igra act 2 inferna..

Ako imas 100k dps-a. Ako ne, przen si.

Juce sam usao na act 2 sa dh, i mogu da igram ali tesko. Dosta ginem. Dps mi je oko 35k, resovi oko 500, ali elite me delju.

Sta da radim? Da povecavam ress jos, ili dps. kako? Sta ad biram od itema. Da imaju samo dex, a ostalo da ne gledam, ili kako?

pa drugacije gradis DH-a ako igras sam, ili u grupi.
realno, ako pikas u grupi, i ne trebaju ti ress all, samo stoj iza i urnisi ih sa 100k dmg.

e ako igras sam, ne znam kako to radi.

Mada najbolje da pitas clana thepeace, on ima DH-a sa 160k dmg

Vrh Dno