Šta je novo?

Diablo 3

Probah i ja igru, pa je probah opet, pa opet, pa opet...
Jesam rekao da sam probao igru ?

to koliko je teska, i nije bas teska na normal, sa obzirom da, su svi karakteri vezani za account i da je gold koji skupljate vezan za account, i da je sve sto radite vezano direktno za account...
sa barbom sam odigrao 2 puta (guest pass) , jednom sa wizard-om sad igram sa demon hunter-om...

igra mi je onako... nista specijalno, na pocetku je interesantna, multy player mod nije nista tezi sa obzirom da su protivnici usaglaseni sa brojem heroja u timu, ako nas je 4 svi su 4 puta tezi za ubiti, ako nas je dvoje, svi neprijatelji su duplo tezi, sto mi dodje glupo, cemo onda co-op?

1.Pre nego što se ulogujem u igru kada odem na account management (ili kako se već zove) stoji mi da je server Amerika. Kada promenim na Evropa i ulogujem se onda mi nema mog lika, dok ako ostavim Amerika imam lika normalno. Pretpostavljam da mi je to zbog toga što sam heroja napravio prvi put na američkom serveru, zar ne?

2.Kada se ulogujem u igru na američkom serveru i posle u opcijama prebacim na evropski, da li to nešto menja?

3.Zašto mi je default server bio američki kada na battle.net stoji da mi je zemlja Srbija?

4.Da li sada zbog toga imam veći ping?

5.Da li ću moći kada završim igru na normal da napravim novog lika na evropskom serveru, ali na sledećem nivou težine?

6.Da li mogu da igram sa vama ako sam na američkom serveru, a vi na evropskom?

Hvala na pažnji :)

Nemam pojma, meni narodna verzija trazi da se ulogujem, i kad to uradim, mogu da igram.

Sa b.net passom i userom? Mozda te samo pita za profil ali tako nesto je nemoguce ukoliko nemas regovan kljuc na nalogu sa kojim se logujes.

1. Da
2. Samo servere
3. Nema veze sta ti stoji, skinuo si sa us.battle.net a ne sa eu.battle.net tj skinuo si americki klijent
4. Pa kacis se na americke servere, dakle veci ping :)
5. Mislim da neces moci, da ces na eu servere morati ponovo, drugi serveri druga baza podataka.
6. Na zalost koliko znam, ne

Poslednja izmena:
Sa b.net passom i userom? Mozda te samo pita za profil ali tako nesto je nemoguce ukoliko nemas regovan kljuc na nalogu sa kojim se logujes.

1. Da
2. Samo servere
3. Nema veze sta ti stoji, skinuo si sa us.battle.net a ne sa eu.battle.net tj skinuo si americki klijent
5. Mislim da neces moci, da ces na eu servere morati ponovo, drugi serveri druga baza podataka.
Meni ne moze,na login opciju se ne moze kliknuti dok ne uzmem kljuc..

Na normal nivou težine igra je isuviše laka. Prešao sam act III i skoro nigde mi nije spao healt bar ni za trećinu. Btw igram sa monkom. Koliko se sećam D2 je i na normalu bio dosta teža i izazovnija igra.
I nekako mi AH nije za ovu igru. Totalno je obesmišljen drop itema, možda 1 ili 2 dela opreme imam da sam pokupio u igri, sve ostalo je kupljeno u AH.

Da je mogla nightmare tezina odma od pocetka svi bi zvocali koliko je igra teska na nightmare. Sta vam je ljudi? Na nightmare creepovi imaju vise od 50x veci helt i udaraju daleko vise, ginuli bi ste ko zecevi.

1. Da
2. Samo servere

Jaoooooo, ništa, moraću ponovo, nisam daleko dogurao.
Jedino mi nije jasno i dalje zašto američki, kada sam kupio igru u games-u u ušću i tako instalirao.

Da je mogla nightmare tezina odma od pocetka svi bi zvocali koliko je igra teska na nightmare. Sta vam je ljudi? Na nightmare creepovi imaju vise od 50x veci helt i udaraju daleko vise, ginuli bi ste ko zecevi.

Normal je trebao biti tezi i izazovniji. Ovako izgleda kao setnja kroz igru sto je meni totalno bez veze.

Meni je nightmare nešto kao normal u Diablo 2... Tek sada ginem, i to tek na drugom chapteru na sredini.

Samo vam nesto smeta i samo kukate. Normal je uvertira za ludnicu koja krece od sledeceg nivoa.

Meni ne smeta, just saying...

Smeta mi to što sam na Nightmare težini dobio ukupno 3 rare ajtema do sada.

Slabo ispadaju itemi. Evo juce Diabla roknuo na nightmare i ispadose samo dva plava.

Ma ponovo, ortak ima find bonus za jedno par procenata (ispod 5) više od mene i njemu ispadaju rare ajtemi i iz ćupova.... Mislim WTF...

E da, meni su ispala 5 PET! rare shield-ova...... Smorio sam se neviđeno, mislio sam da me neko *****ava majke mi.

Aj ako ima neko Guest Pass, neka mi posalje na PM, zeleo bih malo da probam pre nego sto kupim. Hvala!

Možda neki patch to ispravi.

Inače, napravio sam demon hunter-a na evropskom serveru. Pa on masakrira, katastrofa :D

Evo ovako, trenutno sam 47 level sa Barbom, treci act na nightmare...
Sta reci osim da je igra bruka!
Morao sam evo da prekinem, greota zbog ovakvog vremena napolju, bajs na terasi vristi za voznjom... :D

Ovako na brzinu utisci neki - oni koji hoce da hejtuju i dave, imaju za sta da se uhvate - od meni licno smesne grafike bez dark moda, preko izbagovanog auction housa (ovo se srecom vec znatno popravilo), pa do iskreno prelake tezine na normal nivou. Dakle svi koji kukate da je igra prelaka, strpite se do nightmare-a :)

Ali sto se mene tice ovde zamerke prestaju! Vec prvi act na nightmare je to to, nema vise zezancije :)
Vec u drugom actu morao sam da se vratim malo unazad, i izgrindam bolju opremu - igra sama kaze kada vise nije to to. Ako pocne da se gine svakih par minuta, vreme je nesto da se menja ;)
Srecom auction house je keva - za relativno smesne novce uzeo sam bolju opremu (u*ralo me :D ), dva odlicna maca i malo oklopa, i shibaj dalje misko... da sam morao da grindam to verovatno bih odlepio, tako da sa te strane ne vidim manu AH vec prednost u smanjivanju besmislenog grinda.
Ovako lepo ko covek malo grindas da se nakupi novaca, pa uzmes bolju opremu, a ne da par dana gines cekajuci da li ce da ti uleti nesto bas sto ti treba... a da se razumemo, i iole kvalitetna oprema zahteva dovoljno grinda da se nakupi kesha, da ne bude da je AH skroz pokvario uzitak grindanja.

Sto se tice same grafike - mozda nema previse poligona na likovima, i tehnicki je placena cena univerzalnosti, ali sa dizajnerske strane igra sabija! Znaci pozadinske scene u trecem i cetvrtom actu su fenomenalne, bukvalno sam zastajao malo da razgledam :)
Oni mucenici u cetvrtom actu (ko je presao znace, da ne bude spoiler) su me bukvalno ostavili bez teksta, pa jos kada onako bulje u tebe, brrr

Za svo ovo vreme dobio sam samo dva legendary itema, jedan knuckles sto cuvam za monka ako budem igrao, i jednu dvorucnu sekiru koju odmah zavaljah... statsi i nisu bili bas neki, dzaba joj sto je ljubicasta :D

Sto se mene tice igra je opravdala poverenje, ko je voleo D2 neka uzima original slobodno.

Poslednja izmena:
Imam dva Guest Passa, pa prvo dvoje koje mi se jave na PM, dobice kod.

Sad sam 2 cela dana slobodan,pa cu na miru da sednem i da cepam!Valjda serveri nece zezati!

Ja sam uspeo da se ulogujem, ali ne mogu da udjem u igru error 300008...

Ni ja ne mogu da udjem, hbga nedelja popodne.

Inace, serveri za login razlikuju se od onih za igru, sto je jelte i normalno...
Tako da ko "udje" ne mora da brine :)

Moj jedini slobodan dan u nedelji i serveri ne rade :(

Isto i kod mene! Fu*k you Blizzard! Odo po ladno pivo, ovo me je tako iznerviralo, uh! :mad:

Nazad
Vrh Dno