Šta je novo?

Diablo 3

Ovo im je izgleda opet pao server

Izgleda da samo evropski. Na americki moze, al' mi ne znaci nista

Ja igram sada na EU serveru. Ping se polako stabilizuje. Ali ipak mi jos ni jednom nije pao ispod 115 ms.

i meni je to glupo zvucalo, ali pomoglo je....samo relociraj folder

Zanimljivo da uopšte mogu da startujem pomoću desktop ikonice nakon relokacije, valjda win7 baca neku magiju u pozadini jer sam prilično suguran da bi nakon relokacije XP izbacio onaj "ne mogu to više da nadjem, ali probaću, ah da nije možda ovo?" dijalog...

E sad kad bi još mogao i da se ulogujem...

The fu*k?! Sta je sa serverima? Au bre koji su to slepci, cekam 12 godina igru i sad ne mogu da igram jer su im serveri u raspadu?!

Ja danas poceo u 12:00 (podne) da igram i evo ~7 sati sam logovan... pravio sam pauze ,ali sreca moja nije me server dropovao zato sto sam bio Idle.

A bio je neki lak pre satvremena.

FFS nikako da najdem waypoint da mogu na miru da izadjem, necu na check pointu.

Poznata SP epizoda ;)
4175872_700b.jpg

Poslednja izmena:
Pa ovo kad uspes da udjes u igru ne treba ni izlaziti!

Ko me terao da se izlogujem :(

Ameri se probudili pa prave ******...

Ali butcher i freashmeat su mi najjaci do sada u igri :D

Ja danas poceo u 12:00 (podne) da igram i evo ~7 sati sam logovan... pravio sam pauze ,ali sreca moja nije me server dropovao zato sto sam bio Idle.

A bio je neki lak pre satvremena.

FFS nikako da najdem waypoint da mogu na miru da izadjem, necu na check pointu.

Poznata SP epizoda ;)
4175872_700b.jpg

Hahaha! So true! :D

A znate šta je najgore?

Ne mogu da se logujem ni u Starcraft 2 :D

Ma nek se teraju u 3 PM! Odoh da igram Diablo 2. Javite kad proradi Lord of error!

WoW is down xD

Znao sam da će ovo biti, što ortak kaže... Trebali su da napišu kao napomenu na sajtu i na kutiji

Release Date 15 - ali ćete moći normalno da igrate 7 dana kasnije :)

Ja sam počeo sa wizardom.Skoro sam došao do SK,a igra uopšte nije laka.Par puta sam mogao lako da zaginem,i mnogo puta da se povlačim,zbog brzih monstera u grupi.Čudi me da još nisam naišao ni najedan wand za wizarda,a sekira,mačeva,lukova i samostrela koliko hoćeš.Smeta mi što nemogu gornju mapu da ukinem sa ekrana,jer mi zaklanja vidik.Imam devetnaesto inčni monitor,a još nije ni widescreen,pa mi to smeta.Isto tako jako teško se skilovi menjaju ,za desni i levi klik mišem.Ovako ako hoću da promenim skil treba nekoliko komandi da stisnem,što je u jeku borbe skoro nemoguće.Neznam možda tu ima neka prečica za brzu promenu skilova,ali ja je nisam našao.

Pa posto kada se skil promeni nemozes odma da ga koristis nema nikakve precice za brzu promenu jer nisu tako zamislili sistem.

Ma ceo dan je radilo odlicno danas... Evo i ortak mi javlja da ni u WOW ne moze da se uloguje...

We are in the process of performing an emergency maintenance for all Diablo III servers to resolve several issues that are currently impacting the game. This maintenance may cause some interruption in communication, ability to log in, use of in-game features, and disconnections. We anticipate all servers will be available for play in approximately 1 hour.

Thank you for your patience.

lalala

Majku im njihovu... Al dobro, to i moze da se ocekuje tokom prve nedelje....

Da,problem predstavljaju i rune,jer kada promeniš skil sa runom u njemu,pa oćeš ponovo da se vratiš na njega,sistem nebeleži zadnje stanje,već moraš punovo da stavljaš runu.
Kada sam počeo da igram sa wizardom stavio sam neki crossbow kao oružje (čisto radi testa),ali pri levim klikom miša nije koristio uopšte crossbow,nego skil koji je bio prikačen za levi klik.To mi isto nije jasno,kako naterati wizarda da koristi oružje umesto skila(spella).Naravno nije za wizarda oružje,ali već kada može da se stavi u slot za oružje zašto ga nekoristi ?

installing :)

Rekao sam vam da će biti ovako u prvih nedelju, dve i verovazno još narednih par vikenda. Niste slušali :)

Tako je sa svakim mmo-om. Doduše ovo nije pravi mmo, ali koristi isti login sistem, kao i isti sistem praćenja igre. Znali su i oni da će se ovo desiti, ali bi ih isto tkao previše koštalo da servisiraju farme servera koje bi imale ulogu samo da izdrže "milione" u prvih 10-tak dana, a kasnije kad se situacija smiri da zvrje "prazni".

Taman dok meni stigne kopija iz UK i sve će biti potaman :D

Vrh Dno