Šta je novo?

Diablo 3

ahahahahahah, tek sam sada izvalio ovaj tvoj sig :)))))) jeste offf, ali je mnogo dobar sig :)

Nadam se da ću vam se i ja pridružiti večeras u D3, battletag Ivke#2636

@ovi ostali koji ne mogu da uđu

Da to sam ja hteo da kažem, samo promenite pass i pokušajte, nije do ključeva nego do blizzard-a. Mislim očigledno je :D

Global Play je aktivan:

Lylirra
Blizzard Rep

May 15th, 2012 at 3:01am
Global Play is now available! To access other game regions via Global Play:
At the Diablo III login screen, click on "Options"
Select the "Account" tab
From the drop-down, choose which region you want to play in and click "Accept"

You will be able to choose from the following regions:
The Americas (North America, Latin America, Australia, New Zealand, and Southeast Asia)
Europe (European Union, Eastern Europe, Russia, Africa, and Middle Eastern countries such as Israel and the United Arab Emirates)
Asia (South Korea and the regions of Taiwan, Hong Kong, and Macau)

Please note that characters, items, and friends lists do not transfer across regions. Playing on a different region's servers means you'll be creating characters and friends lists specifically for that region, and you'll be accessing the gold-based auction house for that region.

To learn more about Global Play in Diablo III, see the FAQ.
Lylirra
Blizzard Rep

May 15th, 2012 at 3:02am
If you receive an error the first time logging into a different region, log out out of Diablo III, exit the client, and then log back in. This should resolve any login errors related to Global Play.

ImageUploadedByTapatalk1337078825.090856.jpg

Gde je onaj topik za battletag-ove?

ima li neko guest key za drugara koji bi da proba d3, ja imam standard edition preko kljuca pa nemam guest...

Da da, dodao sam sve kolege :) pa možemo nekada da se organizujemo nešto :)

E ako nekom ne treba guest pass nek pusti jedan na pm, posto se dobijaju 2. Hvala

Sve u svemu , blizzard uopste nije failovao, sat vremena je trajala "guzva" , nakon 01:00 am svaki put kad sam pokusao da se ulogujem usao sam iz prve , jutros isto, latencija milina 40-50, sve lepo radi, ja prezadovoljan. Cistim ACT 1 , detaljniji utisak kasnije kad ga predjem.

p.s. Scoundrel je zabavan sa svojim komentarima :)

p.s.s. I da, igra ce stvarno biti teska. Cak ni normal uopste nije naivan, uspeo sam jednom da zaginem odmah nakon SK
nisam znao da one zelene biljke sto drvece stvara eksplodiraju sa poison damage i ja stao izmedju 5-6 njih i pritom imao pola helta i cao
i 2-3 puta da se izvucem za dlaku :)

Poslednja izmena:
Naisao sam na prve bagove, nestale texture i nije mi radio levi klik misa kako treba. :D

da ti nije puko net ?

Pa sta mislis :) Da recimo kad igras HC i vidis da je gusto ne bi izasao i sacuvao pedu , ovako imas 10 sekundi delay pa ako izadjes heroj ti ostaje 10 sekundi da prima batine :)

Da li je Akt 1 onaj beta test, do Skeleton Kinga ili ima jos? I da li je igra uopste raspodijeljena na poglavlja kao Diablo 2?

Da li je Akt 1 onaj beta test, do Skeleton Kinga ili ima jos? I da li je igra uopste raspodijeljena na poglavlja kao Diablo 2?

Ima jos dosta.
Podeljena je igra isto po Actovima kao i D2.

Zbog cega mapa ne ostaje otkrivena kad je jednom obidjes i izadjes iz igre?

beta je deo Act I, imas jos da igras posle skeleton kinga, podeljeno je u isto kao u Diablo II

Igrao par sati, nekako se smorio .. :(
uninstall.

Mada, ni pre nisam nikad igrao Diabla.

Ma da. Hebo D3 ionako je sme*e.
Elem na drugom forumu sam pročitao da su Korejanci već postigli lvl 60 i prešli D3 na inferno težini. Da li je moguće da su već to uradili?!

Ja nisam ni stigao da se ulogujem,a kamoli da igram!Vidim ja da cu biti u debelom zaostatku u odnosu na vas!Nema se vremena!

Moze li jedan guest pass, ako nekom slucajno ne treba, ili na pozajmicu.
Vracam za par dana :D

Jel nekom dropnuo neki legendary? :p

Btw, otvorio sam novu temu za diskusiju o svim itemima, opremi, materialima itd , ovde :)

Ako neko ima guest pass neka mi pusti PM.
Hvala :)

EDIT: da bi bilo brže, evo dajem just cause 2 za steam ili dragons age 2 za origin ili lara croft...

Poslednja izmena:
Ako neko ima guest pass neka mi pusti PM.
Hvala :)

EDIT: da bi bilo brže, evo dajem just cause 2 za steam ili dragons age 2 za origin ili lara croft...

Dobićeš dizbiješ oči, što si prodo sve ključeve :D

Vrh Dno