Šta je novo?

Diablo 3

A jel si ti probao d3 (betu) da upalis u isto vreme na 2 kompjutera?
Isto ce biti i kad izadje full. Mislim na EU servere, posto nasi ljudi sigurno nece igrati na azijskim.

Covek je mislio na D3, ne na WC3

Poslednja izmena:
Par par stranica nazad neko je utvrdio da moze , na jednom kompu D3 beta a na drugom SC2, mada nije jos sigurno da li tolerisu razlicite IP adrese.

Jos cackaju betu, pomerili za ponoc.

I super za RMAH sto cemo moci bar da kintu stekamo tamo, za druge proizvode ili jednom kad dodje PayPal da izvucemo kesh.

kod starog Bneta je bilo moguce, recimo za War3
ali BNet 2.0 (Starcraft 2, Diablo 3) ima bolju zastitu...

Мени није јасно ово око "battle tag-a". На мом налогу стоји да имам "battle tag" "Stonecold#2353", међутим када хоћу да нешто напишем на званичном форуму добијем поруку да пре тога морам направити свој "battle tag" и поред мог аватара ми стоји "D3BETA" уместо "Stonecold"....

Koja je uopste poenta ludackog farmanja u D3? Nije valjda da postoje firme koje tako zaradjuju lovu?
Aj razumem igrati SC2 kao manijak, igras turnire, opasna love je tamo, ali Diablo 3? Nisam siguran dal igra uopste ima i PvP?

Nece imati PvP na pocetku, realno nije a verovatno ni nece postojati competitive scena diabla3, jedino ako nebude neko takmicenje tamo kasnije kad ubace PvP tim protiv tima.

Мени није јасно ово око "battle tag-a". На мом налогу стоји да имам "battle tag" "Stonecold#2353", међутим када хоћу да нешто напишем на званичном форуму добијем поруку да пре тога морам направити свој "battle tag" и поред мог аватара ми стоји "D3BETA" уместо "Stonecold"....

Kod mene radi sve ok, sad sam postovao nesto. Mada meni je mozda cak i aktivan onaj Real ID... a nigde nemogu to da vidim.

Poslednja izmena:
Koja je uopste poenta ludackog farmanja u D3? Nije valjda da postoje firme koje tako zaradjuju lovu?
Aj razumem igrati SC2 kao manijak, igras turnire, opasna love je tamo, ali Diablo 3? Nisam siguran dal igra uopste ima i PvP?

pa jel si video kakav su kinezi pravili biznis sa d2, zatvore tuce kineza u neki bunker, daju im malo rizhe, i udri farmaj ceo dan :D i onda je niklo mnostvo sajtova koji prodaju d2 iteme...

Evo kako to izgleda. Nije bunker ima prirodnog svetla :D

farmers.jpg

Eto ideje za biznis, navatas 10 PC gamera, das im 250e mesecno i da ti nafarmaju itema za bar 500e. :)
Prostor (tamnicu) vec imam. :D

Samo da pitam da li ce key morati da se vezuje za bnet account ukoliko pazarim verziju igre koja dolazi sa diskom?! Ovo pitam cisto da znam da li mogu da prodam igru ukoliko mi se ne svidi recimo ali da ne dajem ceo nalog posto tamo ima jos igara!

Ne znam da li si citao malo o ekonomiji u D3 i kakvi su planovi za prodaju/kupovinu/inflaciju itd, ali predvidjanja su sledeca da ce se high end oprema prodavati iskljucivo za real money, jer ce verovatno biti ovih farmerskih botova, ali oni nece moci da farmaju loot na inferno tezini, jednostavno nece biti toliko pametni i sposobni, ali ce level 60 botovi vrlo lako moci da farmaju golde na normal tezini, tako da ce (po nekom mom nagadjanju) posle nekih 6 meseci vrednost golda znatno opasti..(doduse ne znamo jos koliki ce kazneni penali biti kad se zagine, mozda repair lvl60 opreme bude kostao 50k , ko zna, pa ce za takve stvari trebati dosta golda ako se bude dosta ginulo) ...
Ali generalno, posle nekog vremena sve sto bude zaista vredelo ne verujem da ce se prodavati za golde...

Ja ako budem uspeo nesto da prodam na RMAH, od tih para na b.net balancu cu verovatno i kupiti nesto loota , u suprotnom necu davati svoje pare.
Niti me zanima da farmam loot da bih ga prodavao , ko da ce tu biti neka silna lova, hvala Bogu mogu lepo da zivim od posla koji radim, hocu da mi D3 ipak bude zabava, a ne jurnjava za kojim evrom :)

da citao sam, i bas kazu da botovi nece biti od koristi u D3 jer ce najbolji loot biti na random lokacijama kod random neprijatelja.

Samo da pitam da li ce key morati da se vezuje za bnet account ukoliko pazarim verziju igre koja dolazi sa diskom?! Ovo pitam cisto da znam da li mogu da prodam igru ukoliko mi se ne svidi recimo ali da ne dajem ceo nalog posto tamo ima jos igara!

Da, vezuje se za tvoj bnet nalog.

Ladno su i friend listu pobrisali, sa ovim poslednjim patchem.

I jel igra onda sad na open beta ili je to neko okino? :)

Imam jednu ideju, tj jedan predlog.
S obzirom na to da kad izadje full verzija igre, broj igraca (aktivnih forumasa) sa benchmarka ce vrlo brzo dostici neku vecu cifru, stotinak ili vise, razmisljam da napravim ili google grupu ili zaseban mali forum (ja sam vise za ovu drugu opciju) pod nazivom "Diablo 3 Benchmark" gde bi stajao spisak svih igraca sa svim battle.net tagovima, gde bi postojao deo za trading/razmenu loota (samo izmedju nas benchmark clanova), gde bismo se dogovarali za sesije, gde bismo kasnije kada nam stigne PVP mogli da organizujemo timove i da se medjusobno prasimo itd...

Ovako jedna tema ovde je malo nezgodna za sve to, a vidimo da je dosta aktivna i da dosta ljudi pise u njoj dok nam jos nije ni stigla full verzija igre...

Vase misljenje o tome?

S obzirom na to da kad izadje full verzija igre, broj igraca (aktivnih forumasa) sa benchmarka ce vrlo brzo dostici neku vecu cifru, stotinak ili vise, razmisljam da napravim ili google grupu ili zaseban mali forum (ja sam vise za ovu drugu opciju) pod nazivom "Diablo 3 Benchmark" gde bi stajao spisak svih igraca sa svim battle.net tagovima, gde bi postojao deo za trading/razmenu loota (samo izmedju nas benchmark clanova), gde bismo se dogovarali za sesije, gde bismo kasnije kada nam stigne PVP mogli da organizujemo timove i da se medjusobno prasimo itd...

Ovako jedna tema ovde je malo nezgodna za sve to, a vidimo da je dosta aktivna i da dosta ljudi pise u njoj dok nam jos nije ni stigla full verzija igre...

Vase misljenje o tome?

Slazem se ! Definitivno bolja druga opcija...

@Ixinho
druga opcija je bolja.

Vase misljenje o tome?

Za to bi mogao da se iskoristi online podforum. Tamo se može napraviti tema gde bi prvo napravili spisak (jedan od admina bi mogao da ažurira spisak u prvom postu), a zatim se i dogovarali oko igranja i trejdovanja. Nema potreba ni za čim obimnijim :)

@Ixinho : Odlicna ideja, ako nas bude bar 50 tamo bice odlicno jer u ovoj temi najmanje jedna strana dnevno se postuje.

Nesto slicno ovome (isto neki tim/clan) http://www.armadagaming.com/

Za to bi mogao da se iskoristi online podforum. Tamo se može napraviti tema gde bi prvo napravili spisak (jedan od admina bi mogao da ažurira spisak u prvom postu), a zatim se i dogovarali oko igranja i trejdovanja. Nema potreba ni za čim obimnijim :)

Ne mozemo da dobijemo ovde podforum, raspitivao sam se vec, i suvise je komplikacija oko toga sto samo admin moze da menja post...

Ja sam vec poceo da radim na izradi malog zasebnog foruma sa nekoliko kategorija, dakle nista preobimno, vise kao mesto sastajanja svih benchovaca koji igraju, a naravno ova tema ce i dalje biti aktivna...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ako vec postoji oficijalni blizardov komjuniti sajt/forum zasto izmisljati toplu vodu?
kontam da je to jedinstveno mesto za ovako nesto, obzirom da su sve blizzardove igre u pitanju tako da...

Zato sto ce to biti mesto samo za benchovce...I tu mozemo mnogo lakse organizovati razmenu itema itd, dakle nas komjuniti na jednom mestu...kome se ne bude svidelo, ne mora da se pridruzi, ko god bude hteo - dobrodosao je :)

Nazad
Vrh Dno