Šta je novo?

Diablo 3

Skida se beta klijent, jedva čekam da probam igru pre 15-og.

Kad je pustaju, u koliko sati po nasem?

Meni se Client na Mac-u (MacBook Air sa SSD-om) startuje za manje od 5 sekundi (iako su mi drugi programi upaljeni). Sad cemo da vidimo koliko treba da se startuje igra i kakav je frame-rate na Intel HD 3000.

U 21:00, ako se ne varam.

Sjajne vesti za open betu...

Mada iako igru iscekujem sa ogromnom zeljom, mislim da je bolje da betu ni ne probam... Posle treba cekati jos dobrih mesec dana do izlaska igre. Bolje ovako, nisam probao, ne znam sta propustam, a igru cu igrati 15.05. kad izadje full verzija :)

U 21 :( idem da krknem neke lekove za spavanje da se probudim tad.

@brugi82: Probaj da vidis kako ti radi na tvom kompu.

ja ne kontam zasto na battle.net nalogu ja i dalje nemam opciju za betu :) (ako je vec beta vikend, probao bih sto da ne) - stoji samo diablo 3 global

edit : ili i ne treba da pise u tom delu sada kada je open beta u pitanju ?

Poslednja izmena:
U 21 :( idem da krknem neke lekove za spavanje da se probudim tad.

@brugi82: Probaj da vidis kako ti radi na tvom kompu.

Eh kakav sam karakter, stavio sam da se skida :)

p.s. A vidis eto i ti ne mozes da cekas do 9 uvece... A zamisli da treba da cekamo jos maltene mesec dana... Pogotovo sad kad se uverimo da je igra sjajna... :)

ja ne kontam zasto na battle.net nalogu ja i dalje nemam opciju za betu :) (ako je vec beta vikend, probao bih sto da ne) - stoji samo diablo 3 global

edit : ili i ne treba da pise u tom delu sada kada je open beta u pitanju ?

Ne stoji beta, idi u download game clients i u delu diablo 3 imaš betu.

Ipak sam je cekao godinama :) Vec sam igrao Betu na Win desktopu, ali posto sam video da se moze igrati na laptopu (kojeg mnogo cesce koristim) zivo me zanima kako radi na njemu.

Prvi act ciji smo deo videli u Betu i nije nesto impresivan, tako da mnogo vise nade polazem u druge actove (tako je bilo i u D2). Ne znam ni da li je Blizzard kacio shotove iz drugih actova po webu.

OPEN BETA POTVRDJENA ZA CEO OVAJ VIKEND!!!!!
http://www.photontide.org/diablo-3-ulazi-u-otvoreno-testiranje/

Za igranje je potreban beta client, battlenet account i podesen battletag. Igraci koji nisu dobili invite ranije nece jedino moci da koriste "beta bucks" za money martektplace.

Klanje pocinje u ~19h po nasem vremenu, mada ocekujte da ce serveri prsnuti pod pritiskom u rekordnom roku. :D

Poslednja izmena:
OPEN BETA POTVRDJENA ZA CEO OVAJ VIKEND!!!!!
http://www.photontide.org/diablo-3-ulazi-u-otvoreno-testiranje/

Za igranje je potreban beta client, battlenet account i podesen battletag. Igraci koji nisu dobili invite ranije nece jedino moci da koriste "beta bucks" za money martektplace.

Klanje pocinje u ~19h po nasem vremenu, mada ocekujte da ce serveri prsnuti pod pritiskom u rekordnom roku. :D

Kasniš. ;)

mislim da je po nasem od 21h, u svako slucaju budite strpljivi jer ce biti navala, mozda i padne neki server :)

Na zapadnoj obali amerike je sada proslo 2AM, sto znaci da je ostalo jos 10 sati do pocetka bete tamo [pocinje im u podne]. Kod nas to je 19h uvece.

Ja skidam betu upravo :) Vidimo se veceras...

From Friday, April 20 at 21:01 CEST, until Monday, April 23 at 19:00 CEST you'll be able to log in, team up with friends, and play each of the five heroic classes to level 13 as you fight to save the world from the impending demonic invasion.

Skinuto sa blizzardovog EU sajta. Znači od 21h a ne 19h.

Hmmm 11 00 + 10 00 = 21 00 , a i pise da je time zone PDT. Racunao sam u time zone claculatoru, 19 00 je u UK kod nas je 21 00.

Hmmm 11 00 + 10 00 = 21 00 , a i pise da je time zone PDT. Racunao sam u time zone claculatoru, 19 00 je u UK kod nas je 21 00.

PDT = Pacific Daylight Time (Kalifornia)
CEST = Central European Summer Time (Beograd)

PDT je -7h u odnosu na grinič dok smo mi +2h u odnosu na grinič. Što znači da je vremenska razlika +9h za nas.

Oni su naveli da će serveri biti živi od 12h (noon - podne) po njihovom PDT vremenu, tj kod nas je to 12+9 = 21h.

Pa bas bi fila fora da ne popucaju i ne popadaju serveri veceras, ista situacija bi nas onda verovatno ocekivala i 15og maja...

Pa to je verovatno i poenta ovog open beta vikenda... Zele da odrade stress test na maksimumu, da vide koliko ce trebati vremena serverima da popadaju :)

kao i svake open beta verzije :)

Ipak sam je cekao godinama :) Vec sam igrao Betu na Win desktopu, ali posto sam video da se moze igrati na laptopu (kojeg mnogo cesce koristim) zivo me zanima kako radi na njemu.

Prvi act ciji smo deo videli u Betu i nije nesto impresivan, tako da mnogo vise nade polazem u druge actove (tako je bilo i u D2). Ne znam ni da li je Blizzard kacio shotove iz drugih actova po webu.

Aj kad probas javi! Hocu i ja da ga probam na lapu i imam Intelovu integrisanu

Aj kad probas javi! Hocu i ja da ga probam na lapu i imam Intelovu integrisanu

Video sam na YouTube-u da ljudi komotno igraju na toj grafickoj. Jos jednom da napomenem da ja imam SSD (koji startuje igru za 5 sec!). Koliko vidim UI je zivahan, ali cekam da mogu da pokrenem pa da vidim pravo stanje :) Ako ne radi lepo, igracu na desktopu. Mada laptop nosim i na druga mesta gde ostajem po 3-4 dana pa bih voleo i tamo da igram. Isto tako, rezolucija na laptopu ima veci DPI pa je grafika lepsa (isto tako je i monitor boljeg kvaliteta).

Vrh Dno