Šta je novo?

Diablo 3

A kako ce da se loginujemo, oce pacem izbaciti passwoard opciju pa samo preko battletaga ili?!

Logujes se iskljucivo preko battlenet accounta [mail adresa + sifra]. Battletag je samo ime koje ces imati u igri.

Predpostavljam da ce samo US serveri raditi?

Da li je battleTag unique za sve? Nesto sam lako dobio zeljeni tag, pa sumnjam da je.

Sad sam video da postoji i brojcani deo taga...dakle nije unique.

Skida se beta, skida se beta, pa jos ova kisa taman... yipiii :)

Nego, gde je trenutno najpovoljnije naruciti samo digital key?
Nesto sada izgooglah i izbaci mi WoW RAF Srbija na Facebooku, pise 3000 dindzi ali to mi nesto premalo, jel nije neki *****? Jel neko radio preko njih mozda?
Mislim se da uradim preko CompLenda, sto je sigurno sigurno, ali opet ako ima neka povoljnija opcija... ,)

Ja sam skinuo USA beta klijent za veceras, jer sam se zezno ima i EU verzija ili je to to ?

Sada sam probalo klijent, naravno nece da se uloguje jos, ali ima opcija za odabir servera... Options>Account

zaobisao bih bilo koga kome je glavno sredstvo reklamiranja facebook..
ne optuzujem nikoga ali takvi mogu da precene svoje mogucnosti i prime vise porudzbina nego sto mogu da obezbede kasnije...

I za koliko oni misle da nabavljaju cd-keyeve ako im se isplati da ih prodaju za 3000din :)

Sto kaze Ixinho, zaobidji ili preskoci (Divac ili Dzej)

edit :
lol evo sad gledam sta im pise na fejsu :

Preorder za Mists of Pandarian = 3000,00 dinara

ko je to pisao uopste, zove se Mists of Pandaria a ne Pandarian

Poslednja izmena:
Zvanično je rečeno da neće biti open bete samo na Korejskom serveru. Što bi trebalo da znači da će raditi EU serveri.

Skinuo sam betu, pa mi nije malo jasno. Da li ce se ovaj "login" iz igre koji je trenutno zakljucan otkljucati od 21 ili se beta pokrece na neki drugi nacin...?

T minus 2 hours :)

Eo moj battle tag Strahinja#1413 pa me dodajte da opikamo veceras ;)

Ljudi Monk mi je fuc...g odlican. Ozbiljan mi je kandidat za prvi prelaz.

Tako sam i ja mislio, pre nego sto sam i poceo igrati. Onda probao WD-a kasnije, pa promenio misljenje. Pa onda DH... Izgleda da cu morati kockicu baciti za retail. :(

Mislim da monk tek negde od 30,40g levela postaje stvarno agilan i pokretljiv kakav bi i trebao da bude, u pocetku mi je suvise trom zato mi ne lezi..

Ukoliko neko ima savet za forum, sto se izgleda ili sadrzaja tice, nek baci koji komentar, jos uvek sam u fazi poliranja i sredjivanja :)

stavi neki dark skin :)

Mislim da monk tek negde od 30,40g levela postaje stvarno agilan i pokretljiv kakav bi i trebao da bude, u pocetku mi je suvise trom zato mi ne lezi..

Ukoliko neko ima savet za forum, sto se izgleda ili sadrzaja tice, nek baci koji komentar, jos uvek sam u fazi poliranja i sredjivanja :)

Stavi neku dobru Diablo 3 pozadinu na forum. Ako treba naćiću ja neku samo mi daj dimenzije.

Odradicu veceras i dark skin pa ce vam se u "modify profile" pojaviti select skin, pa mozete birati koju cete :) I pozadinu planiram da implementiram veceras al da se uklapa sa svim skinovima...

Nije mi problem da uradim bilo sta na forumu, radio sam i sa proboards i sa phpbb i sa vbulletinom dugo, samo sto sam bezidejan za logo, mada i ovako ne deluje lose, diskretno je ako nista drugo :)

OK je logo skroz, al ja sam protiv slike u pozadini, to mi je uvek previse kicerajski delovalo, barem ostavi opciju za skin bez toga ako nista drugo.

Da,da, ova default crvena varijanta nece imati pozadinu, imace mozda mali detalj sa d3 logo i to je to, tamna varijanta ce imati pozadinu...

Definitivno su povecali broj monstera u poslednjem patchu, obicno sam zavrsavao sa novima karakterom na 9 LVL i 3/4 , pogledao u svaki cosak i sutnuo svaki kamen a sada 10 lvl i 2/3 !!!

Ili te mozda random event/optional quest pogodio ovaj put?

EDIT: Plus ne zaboravi items sa + monster experience, shrines sa 25% experience increased i sl.

Poslednja izmena:
Vrh Dno