Šta je novo?

Diablo 3

Ja sam u igri...
Btw primetih u opcijama pod account, da u izboru servera stoji sad i europe i asia, prebacicu posle na europe pa da vidim kakve su latencije..

Izgleda da serveri za evropu i aziju nisu u funkciji... ne mogu da se logujem na evropski server nikakako...

P.S. Narucio sam CE preko CL-a i uplatio, dobio sam mail da su proknjizili uplatu ali da nisu u mogucnosti da mi daju BETA key... nadohnadice mi to necim drugim.
Taman sam mislio da obradujem nekog bencovca sa betom !

Poslednja izmena:
Nema na cemu, inace po porukama koje sam izbrojao u svom inboxu ovde na forumu , ti bi trebalo da si 54. kome sam dao betu na igranje u protekla 3 i po meseca :D

Poslednja izmena:
Ixinho dobrocinitelj ni dinara ne uzima :D (moze po jedan legendary item kad krene full ;P)

btw - prica se po netu da je od danas dostupna diablo3 open beta (starter edition) - dovoljno je samo da se ulogujete na battle.net nalog , napravite battle.tag i mozete skinuti klijent.

Ako neko moze nek isproba, mada je sad trenutno server down, da l je to bio propust pa hoce sad da ga isprave ili ce biti aktuelno i kad se podigne server, probajte pa javite (ko nema betu na svom nalogu)

proverio moj kolega al nije dobio betu

jes

Moguce da je zato b.net down, u svakom slucaju na diablo.incgamers.com su ljudi potvrdjivali da su igrali betu na kratko iako je nemaju na svom nalogu.

da, video sam pa smo se ponadali :)

@shobot kad si uplatio novac za CE? tj pre koliko dana? ja juce, doduse u posti, i jos nisam dobio nikakav mail kao potvrdu...

@shobot kad si uplatio novac za CE? tj pre koliko dana? ja juce, doduse u posti, i jos nisam dobio nikakav mail kao potvrdu...

Moras da ih smaras, je sam uplatio jos u cetvrtak 12.04. ali nisu proknjizili zbog praznika, tek juce. Ja sam ih pitao sta se desava da li je sve ok i danas dobio odgovor.

Javljaju po netu da je DIABLO 3 BETA POSTLA OPEN TO ALL! Svako ko ima battlenet account i napravljen battletag moze da se loguje u betu. Na char select screenu ce imati advertisement button sa kojim ce moci da "upgradeuje" igru u full verziju.

IKrSv.jpg

Znaci, D3 beta ce u stvari postati demo igre. Trenutno su serveri u maintenance modu, valjda ce za sat-dva da se vrate pa cu moci da isprobam.
http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?826857-Open-Beta&p=8274298#post8274298

Nema na cemu, inace po porukama koje sam izbrojao u svom inboxu ovde na forumu , ti bi trebalo da si 54. kome sam dao betu na igranje u protekla 3 i po meseca :D

54 mi je srecan broj.
Za ovo možeš da dobiješ pivo ili vino (ili sladoled) pa ti odaberi koje od ta tri preferiraš. :)))
Ovo što se priča za open betu još uvek nije aktivno izgleda. Sad sam proverio svoj nalog i ništa još uvek.

@Ixinho odmah ti vraćam username & pass ako je ovo što DieHard kaže tačno. Proveriću nalog kasnije.

Poslednja izmena:
Javljaju po netu da je DIABLO 3 BETA POSTLA OPEN TO ALL! Svako ko ima battlenet account i napravljen battletag moze da se loguje u betu. Na char select screenu ce imati advertisement button sa kojim ce moci da "upgradeuje" igru u full verziju.

Znaci, D3 beta ce u stvari postati demo igre. Trenutno su serveri u maintenance modu, valjda ce za sat-dva da se vrate pa cu moci da isprobam.

Izgleda da je greška bila u pitanju, zato su i zatvoreni serveri.

Update: Blizzard has waded in. It sounds like the beta wasn't supposed to open up, and that Blizzard has taken the servers down across the board while the issue is resolved.

Kakav to moras da budes ***** da bi napravio tako nesto?Ne rade tamo dece pa da su se malo igrala i stisnula pogresno dugme!Bilo bi lepo sa njihove strane da bude Open Beta,pa da i "ostatak" potencijalnih kupaca proba!

Ixinho dobrocinitelj ni dinara ne uzima :D (moze po jedan legendary item kad krene full ;P)

btw - prica se po netu da je od danas dostupna diablo3 open beta (starter edition) - dovoljno je samo da se ulogujete na battle.net nalog , napravite battle.tag i mozete skinuti klijent.

Ako neko moze nek isproba, mada je sad trenutno server down, da l je to bio propust pa hoce sad da ga isprave ili ce biti aktuelno i kad se podigne server, probajte pa javite (ko nema betu na svom nalogu)

Od mene mozes da dobijes craft resurse :D i mozda neki drop ako budemo igrali zajedno na normal. :d

Izgleda da bice i EU i Asia beta servera, i jos je neradi.

Nikada nisam imao battlenet nalog pa imam jedno noob pitanje:
Da li mogu ako kupim SC2 ili D3 preko njega da ga igram sa 2 lokacije ?

Vazno je da su fajlovi igre na racunaru i mozes da igras, ali ne u isto vreme sa vise lokacija. Jedino ne znam kakava je situacija sa igranjem razlicitih igara sa istog naloga sa različitih mesta - to do sada nisam probao.

Poslednja izmena:
Ne mozes jednu igru istovremeno na dve lokacije, ali mozes da je igras na 100 razlicitih lokacija u razlicito vreme sa jednim nalogom..

Hvala, na to sam mislio.
Da me ne razumete pogresno, nisam ni mislio da "Delim"sa nekim, vec ako odem van stana da mogu npr. na selu da igram.

Lepe vesti za Srbiju na battle.netu :)

- Srbija je ponovo vracena na listu izbora zemalja kad se pravi novi nalog

- Load Balance je proradio, dakle mozete uploadovati evrice na vas nalog (koristeci najobicniju visa/mastercard/ili neku drugu karticu) i iste koristiti za RMAH ili kupovinu bilo cega drugog na battle.netu/blizzard store-u , sto znaci da cemo moci i da prodajemo na RMAH pa ko bude imao srece u farmanju, moci ce da proda fino i recimo od tih para na nalogu kupi ekspanziju kad bude izasla :)

- proradice ovih dana i mobile alerts

Za ovo se treba zahvaliti Stevanu , administratoru blizzard serbia sajta koji je kontaktirao vise puta blizzard support povodom gore navedenog :)

Poslednja izmena:
aaa nece od mene niko dobiti ni cent, samo goldom placam :)

Ne znam da li si citao malo o ekonomiji u D3 i kakvi su planovi za prodaju/kupovinu/inflaciju itd, ali predvidjanja su sledeca da ce se high end oprema prodavati iskljucivo za real money, jer ce verovatno biti ovih farmerskih botova, ali oni nece moci da farmaju loot na inferno tezini, jednostavno nece biti toliko pametni i sposobni, ali ce level 60 botovi vrlo lako moci da farmaju golde na normal tezini, tako da ce (po nekom mom nagadjanju) posle nekih 6 meseci vrednost golda znatno opasti..(doduse ne znamo jos koliki ce kazneni penali biti kad se zagine, mozda repair lvl60 opreme bude kostao 50k , ko zna, pa ce za takve stvari trebati dosta golda ako se bude dosta ginulo) ...
Ali generalno, posle nekog vremena sve sto bude zaista vredelo ne verujem da ce se prodavati za golde...

Ja ako budem uspeo nesto da prodam na RMAH, od tih para na b.net balancu cu verovatno i kupiti nesto loota , u suprotnom necu davati svoje pare.
Niti me zanima da farmam loot da bih ga prodavao , ko da ce tu biti neka silna lova, hvala Bogu mogu lepo da zivim od posla koji radim, hocu da mi D3 ipak bude zabava, a ne jurnjava za kojim evrom :)

Poslednja izmena:
Ne mozes jednu igru istovremeno na dve lokacije, ali mozes da je igras na 100 razlicitih lokacija u razlicito vreme sa jednim nalogom..
Probao si ?
Ja igrao Warcraft tako 2-3 godine
Ja na Azerotu drugar na Northlandu ...
Ne mozes isti server a u isto vreme , sve ostalo moze.

Poslednja izmena:
Vrh Dno