Šta je novo?

Diablo 3

Moze i tamo. U cemu je fora, zasto je jeftinije kod njih a kod proizvodjaca je skuplje?

Ja imam i stranu MasterCard karticu, tako da nije problem. Nego ne znam sta da radim sa Battle.net nalogom koji nema Srbiju u listi... Sacekacu onda jos koji dan.

Mozes da uzmes preko g2play.net , kod njih ces ionako dobiti kljuc tek 15og maja, a do tad smisli polako sta ces sa battle.net nalogom...inace jeftinije je jer je g2play.net klasican reseller , ne znam tacno kako nabavljaju kljuceve, u svakom slucaju znam da su legalni i provereni 100%, tako da ni ne zalazim dublje u to kako rade....a na battle.netu je najskuplje jer tu iste sekunde dobijes igru prikacenu na svoj nalog, pa eto, bude ti kao srce puno :p ja sam tako uradio...

Sta mislite kada ce da dobiju distributeri diskove ? Ako npr preorder odradim u cl-u, jer ce oni kuririma da salju disk 14-tog pa da ti stignu 15-tog ili ce 15-tog slati pa tek 16-tog da stizu na kucnu adresu ?

Otkazao sam porudzbinu u Game-s-u a narucio u CL-u zato sto CL ne trazi pare unapred a Game-s trazi.
Trebalo bi malo da porazmisle o svojoj politici.

Otkazao sam porudzbinu u Game-s-u a narucio u CL-u zato sto CL ne trazi pare unapred a Game-s trazi.
Trebalo bi malo da porazmisle o svojoj politici.

A cek, sta bi bilo recimo da Game-s ima neku kolicinu od lupam 100 kutija, i 100 ljudi im rezervise i niko ne plati, i posle dodju ljudi recimo koji bi hteli da kupe pa mozda cak i da plate unapred a ovi im kazu "pa ***, rezervisano nam je sve" a nisu ni dinara dobili...meni to bas i nije besmislena politika...

Ok, to je tvoje misljenje.
Po meni je u redu da postoji na primer obaveza da se plati na primer 1000 din avansa (sto cu da uradim iako su mi u CL-u rekli da ni to ne moram ako ne zelim) kao neka vrsta obezbedjenja da ce kupovina biti izvrsena ali da kreditiram nneku firmetinu pa jos beskamatno, ne pada mi na pamet.

***, zamisli recimo da su nase firme odlucile da ne nabavljaju CE diablo3, morao bi preko neta naruciti, iz inostranstva, tu nema free rezervacije ili avansa, platis ili ne platis, tako da je to meni ok, al kao sto kazes misljenja su razlicita :) Bitno je da si sebi rezervisao igru :)

Pa kad dobijaju kutije oni? Mesec dana unapred? Pa jel znaci da mogu da posalju dan ranije?

Ja sam narucio u CL, ali samo zato sto sam na njih prvo naleteo. Krajnje mi je nebitno kad se placa. Ove zvucnike sam na primer platio unapred.

Poslednja izmena:
Oni ce najverovatnije slati pakete 15-tog!Imajuci u vidu kada sam pre kupovao igre,uvek im je trebalo oko 2 dana za dostavu!Znaci u najboljem slucaju kutiju ocekujem 16-tog,ali najverovatnije stize 17-tog!Nadam se da gresim,ali mislim da tako ide!

Pa onda nije problem. Nije kao da ce ad im to stoji na rafovima. Ako ne plate oni sto su rezervisali, opet ce ad se proda, samo po regularnoj ceni

Osim toga, oni nisu obavezni ni da isporuce onima koji su rezervisali, cak ni onima koji su platili unapred. Tako pise u njihovom obavestenju.

A cek, sta bi bilo recimo da Game-s ima neku kolicinu od lupam 100 kutija, i 100 ljudi im rezervise i niko ne plati, i posle dodju ljudi recimo koji bi hteli da kupe pa mozda cak i da plate unapred a ovi im kazu "pa ***, rezervisano nam je sve" a nisu ni dinara dobili...meni to bas i nije besmislena politika...

Poslednja izmena:
***, zamisli recimo da su nase firme odlucile da ne nabavljaju CE diablo3, morao bi preko neta naruciti, iz inostranstva, tu nema free rezervacije ili avansa, platis ili ne platis, tako da je to meni ok, al kao sto kazes misljenja su razlicita :) Bitno je da si sebi rezervisao igru :)

Upravo ovo^^. Da hoces da kupis digitalnu kopiju, recimo bas od Blizza, pare bi naravno morao da das odmah. Ni ovo nije nista drugacije.

Ne kapiram oko cega se vi raspravljate, CL ne trazi pare unapred. Zasto ne znam, ali tako je. Mislim, krajnje nebitno. Ja sam kliknuo na placanje pouzecem jer me mrzelo da idem u banku da placam. Inace mi nije problem ni da dam unapred. Cak sam i pitao jednom da li mi je kopija igre sigurna jer nisam nista platio. Kakav racun CL ima da rezervise bez para ne znam, ali oni sigurno imaju svoj razlog. Ako nista drugo, ima dosta onih koji se plase za svoje pare, pa eto njima su izasli u susret. Znaju oni gde zivimo. :p

Pa ko nece da ceka bice u 00:00 midnight launch u Orange shopu (Computerland) i pokupis igru. Ako ne budem imao neke obaveze rano ujutro verovatno cu otici da pokupim svoje kopije.

***, nisam iz BG-a. Moram da cekam. Inace bih se i ja nacrtao u 00:00. :)

daj jedan preko veze :)

Kakav racun CL ima da rezervise bez para ne znam

Evo ja cu da ti kazem. :) Ja sam otkazao Gamesu a porucio u CL-u. Znaci, prelilo im se 50 evra, potpuno neocekivano. A takvih kao ja sigurno ima mnogo. Konkretno, bas mi je frka da ovog meseca platim tako da mi je ovo extra lelgo. A igre ce svakako prodati, to je sustina.

Uskoro patch 17, vajpovace sve zivo, a patch je jako mali, ne donosi nista bitno, toliko je nebitan da me cak mrzi da kacim changelog ..

Evo ja cu da ti kazem. :) Ja sam otkazao Gamesu a porucio u CL-u. Znaci, prelilo im se 50 evra, potpuno neocekivano. A takvih kao ja sigurno ima mnogo. Konkretno, bas mi je frka da ovog meseca platim tako da mi je ovo extra lelgo. A igre ce svakako prodati, to je sustina.

Da, ima i toga. Neko je planirao da ima pare tamo u maju, ne moze da plati odmah, i to je to.

Nego, nervira me onaj sat sto otkucava ispod igre na CL-u. Cini mi se da je malo spor. :p Samo 26 dana. :)

Poslednja izmena:
Imam samo jos jedno pitanje, moze li se kasnije promeniti zemlja na Battle.net nalogu? U slucaju da bude nekih problema. Hvala.

Gle sad se pojavi :) Hvala!

Sta se pojavi?? Srbija?

Nema na cemu. :) Mislim nije valjda da nema Srbije na listi zemalja, a prodaju igru kod nas.

Nisu imuni na naše pare :)

Patch 17 live, sve je pobrisano...

pa, vreme je za nekoliko poslednjih beta runova, lepo je bilo igranje i pracenje razvoja svih ovih meseca, okreni - obrni, ja sam zadovoljan ovim sto ce nam servirati kao konacni proizvod ^^

Tu je update, mada ne mogu da se logujem (Error 3003).

Ja sam u igri...
Btw primetih u opcijama pod account, da u izboru servera stoji sad i europe i asia, prebacicu posle na europe pa da vidim kakve su latencije..

Ja sam u igri...
Btw primetih u opcijama pod account, da u izboru servera stoji sad i europe i asia, prebacicu posle na europe pa da vidim kakve su latencije..

Zar nisi na poslu? cccc :)
Elem, ako neko zna gde povoljno kupiti Diablo 2 digitalnu kopiju koja se aktivira preko Battle.net-a neka mi javi.

Vrh Dno