Šta je novo?

Diablo 3

Imam jedno pitanje vezano za Diablo 2.
Da li ja mogu da ponovo aktiviram svoj acc na B.netu za Diablo 2? Secam se i sifre i e-maila i korisnickog ali ne mogu da nadem cd-key :(

Treba ti key (ja mislim da je 16 karaktera), a prilikom instalacije ti trazi valjda onaj sa b.neta (od 25 karaktera)

Ko hoce veceras benchmark ekipa 4 co op da opikamo malo betu, u 23:00 nek bidne online :)

ja sam treci :)

DBraveZ#1254

znaci veceras nema izlaska :)
D3 i nova epizoda game of trones :D

nego jel krecemo sa novim likovima ili sa starijim koji su veci lvl ?
Ja mislim da mi je obrisan stari Demon Hunter sa poslednjim patchom...

Poslednja izmena:
Ok, prva cetvorka potvrdjena, ako bude jos benchovaca mozemo organizovati dva paralelna co opa, ili da se izmesamo nakon sto prva ekipa obrne krug.

Pa s obzirom da ja imam barbariana lvl 13 sa ogromnim dps-om, glupo bi bilo da igram s njim a Wawrinka da krene lvl 1 , nego da krenemo svi od pocetka, taman bih ja mogao nesto drugo da isprobam, samo barbariana ljustim poslednjih meseci... i moze recimo naked run, znaci bez armora, samo oruzje menjamo sve do SK :)

Moze li malo pojasnjenje kako je resen coop. Dali mora da se krene u grupi ili je moguce prikljucivanje? Kakvi su protivnici sto se tice jacine? Exp se deli i td.?

ja cu ovaj put da probam Wizarda :)

Sigutno je bilo 100x, ali vise ne mogu da vodim evidenciju koji servis radi kod nas a za koji moram preko Hrvatske :(

Krenuo sam danas da kupim D3 preko Blizzardovog sajta placajuci kreditnom karticom. Medjutim, trazi da otvorim Battle.net nalog. Naravno, Srbije nema u listi :( Da li je sigurno izabrati recimo Hrvatsku? Moja devojka koja igra WoW i ima anual pass kaze da je imala da izabere Srbiju (?!).

Hvala na pomoci.

Ima Srbije u listi, proveri ti to.

Ima na zvanicnom forumu topic o tome. Srbija je nestala sa liste pre par dana. Pa je otvoren topic i ceka se odgovor sad.

Vidiš, to nisam znao. Baš ću da pogledam na forumu.

Jel moze neko da napise rang listu itema po njihovom kvalitetu (mislim na boje)? Znam da imamo junk koji je beo, zuti su valjda magical itemi, zeleni set itemi. Kakve su ostale boje (znam da ima ljubicasti, narandzasti...)?

Za sada su potvrdjeni samo beli, plavi(magical), zuti (rare), braon/zlatni(ebem li ga koja je boja - legendary) i zeleni (set itemi)...da l ce biti jos nesto u full releasu, to ti ne moze niko reci :)

Sigutno je bilo 100x, ali vise ne mogu da vodim evidenciju koji servis radi kod nas a za koji moram preko Hrvatske :(

Krenuo sam danas da kupim D3 preko Blizzardovog sajta placajuci kreditnom karticom. Medjutim, trazi da otvorim Battle.net nalog. Naravno, Srbije nema u listi :( Da li je sigurno izabrati recimo Hrvatsku? Moja devojka koja igra WoW i ima anual pass kaze da je imala da izabere Srbiju (?!).

Hvala na pomoci.

A zasto ne bi uzeo (jeftinije) sa g2play-a i tamo mozes lepo kreditnom karticom platiti.

Ako se dobro secam koriste Skrill (a.k.a. Moneybookers) koji radi sa nasim Visa karticama.

Za sada su potvrdjeni samo beli, plavi(magical), zuti (rare), braon/zlatni(ebem li ga koja je boja - legendary) i zeleni (set itemi)...da l ce biti jos nesto u full releasu, to ti ne moze niko reci :)

E sad sta je bolje, set ili legendary? Predpostavljam da set kada se skupi odredjeni broj daje neki bonus, a za legendary su pricali (valjda) da ce imati uticaj na skilove kao rune tj da ce menjati standardne skilove...

Da pojasnim, sta je veci item level (wow terminologija), set ili legendary :)

Ja sam nesto citao da sad set ima manje itema, ali zato daju vece bonuse. I izgleda da su jaci legendary.

Uh sad naleteh na vest...

Neko je pitao iz Spanije da li ce moci da igra igru u ponoc 15.05. ako je kupio digitalnu kopiju nasta su oni odgovorili da ce serveri najverovatnije biti online u ponoc ali po PDT vremenu (-9 sati u odnosu na nas). Izgleda da cemo igru igrati tek u 9 ujutru.

Link na tweet Blizzarda: http://twitter.com/#!/BlizzardCS/status/190850509320626176

A zasto ne bi uzeo (jeftinije) sa g2play-a i tamo mozes lepo kreditnom karticom platiti.

Ako se dobro secam koriste Skrill (a.k.a. Moneybookers) koji radi sa nasim Visa karticama.

Moze i tamo. U cemu je fora, zasto je jeftinije kod njih a kod proizvodjaca je skuplje?

Ja imam i stranu MasterCard karticu, tako da nije problem. Nego ne znam sta da radim sa Battle.net nalogom koji nema Srbiju u listi... Sacekacu onda jos koji dan.

Cesto je prva ruka najskuplja. U fazonu su "moze nam se".

@brugi82 uh problemi sta cemo sad jao?!?!? xD daj bre ko da ne moz da sacekate tih 9 sati ili kolko vec posle ovolko cekanja... :p
@boyce ne cekaj nista napravi acc na stranu zemlju, mozda pocnes da igras i wow ili ko zna sta, a nasoj zemlji su nedostupni 90% servisa koje blizz pruza tako da nista ne dobijas time sto ces napraviti acc na nasu zemlju, cak sta vise si u gubitku tako da...

Vrh Dno