Šta je novo?

Diablo 3

Koji ste vi kraljevi! :)
Igram BETU sa Demon Hunterom, totalno je dobra klasa, samo me nervira kad ne kliknem na neprijatelja pa krene da trci ka njima, a onda me mlate jer nemam stit.
Jedva cekam da probam onu rafalnu paljbu sto sam video na YT.

Jel neko od vas planira da ceka ispred Orange shopa 14.5 uvece na igru? Ja razmisljam da dodjem i pokupim ova 2 CE, ali bojim se da mi neko ne ukrade. :d
Koliko se ceka? Ovaj iz radnje rece da se sve zavrsi za sat vremena max. Jel nosite samlice i pivo? :D

Ehhh slabo si ti igrao Diablo i diablo like igre recimo Titan Quest, drzis SHIFT da hejor stoji u mestu i pucas gde treba.

Bio midnight launch za SC2 pa bice i za D3, određene shopove otvaraju u 00:00 na sat vremena.

Jos sam hteo da pitam koje dugme je za tako nesto, reko verovatno ne postoji. Igrao sam Diablo, Dungeon Siege, Titan Quest, ali pre 5-10 godina. :)
Zaboravio sam skroz na tu opciju.

zelim da se zahvalim cybedudeu na partiji.

evo i mojih utisaka. Mislim da sam u SD medju prvima odigrao D1. Posle je moj brat "rasirio" igru po gradu i legenda je pocela da zivi :) Secam se i kada sam u Svetu Kompjutera procitao najavu za Diablo 1. Secam se i screenshota.

Nas dvojica smo nabavili i D2 ali smo se na pocetku jako razocarali. Ja sam stigao do 3-eg acta i tu izgubio volju da igram, kao i on. Secam se da su oni pomocnici bili potpuno beskorisni u klot verziji. Medjutim, stvar se iz korena promenila kada je izasao expansion. Ja sam samo nastavio od 3 acta, ali je igra bila mnogo bolja. Secam se da ta odluka nije bas bila pametna jer smo do Diabla stigli samo sa nozem :D - ziva istina. Onda smo slucajno izasli iz igre sto je bio dobar potez i krenuli lagano da skupljamo resurse u 4-tom aktu. Nekako ubismo Diabla.

Sto se tice treceg dela:
- Cini mi se da je grafika za nijansu manje WoW-like nego na prvim shotovima. Kao da su poslusali gnev ljudi i manje iskarikirali bica i stvari.
- Svidja mi se sto su pozadinu izbledeli u odnosu na foreground. Mnogo se lakse igra. Manje sam kivan na BZ sada.
- Malo su mi nezgodni oni coldown-ovi za bocice za health. Zaboravio sam kako je bilo u D2
- Mnogo mi se svidjaju oni paralelni prozori za uporedjivanje itema
- Malo su mi drazi zvukovi iz D2 za teleporte i potrale.
- Nesto je muzka tiha iako sam je pojacao.
- Igrao sam sa Barbarianom i borba je zaista uzivanje. Iako se non-stop radi jedna te ista stvar, nikako da dosadi :)
- Malo mi je grafika zrnasta. Ne znam da li je to zbog niskog DPI-a na mom monitoru (27").

Ja sam zadovoljan i kupujem kad izadje, online. CD odavno nisam koristio, i imam ga jedino od Win7 (mada me plasi da se ne izgrebe).

Ja inace najvise volim da ubijam neka "vicked" stvorenja poput demonica, demona, vestica i sl. dok su mi zombiji i zivuljke manje zanimljivi.

Ja sam D2 igrao godinama, ali se nisam navikao da drzim shift. JA sam pritiskao desni taster, na njega se nije kretalo, samo je sluzilo za napad. Kod luka i strele. Ili je sluzilo za kretanje i automatsko napadanje kod assassina.

shift je zakon, ne skidam levu ruku sa shifta :)

Postoji li dugme koje vrši suprotnu funkciju? Tj. Kad klinem na protivnika da ga heroj ne napada vec da mu prilazi.

Uzet juce preorder u gamesu. Pitao sam ih i za CE i rekli su da imaju dovoljno, tj da moze da se preorderuje i on. Ko se zalio da je na drugim mestima nestasica, moze kod njih da uzme (cena je 9000).

izvini sto vas smaram..
igrao sam D II jako puno i duze vreme pratim da li je izasao D III
Vi pisete o igri i prelazite je..o cemu je rec? jel ovo izasla igra ili je ovo neki pred pocetak?
Ne kapiram

Igraju betu.

Do kada traje preorder period, do prvog maja ? Koliko se kod nas daje u kesu sada odma ako uzimas preorder ? Drugo jer znate neki pouzdan sajt da se uzme digitalna kopija ? Jer ima sanse da Blizz banuje tako kupljenje igre ?

jedno pitanje kad se odradi preorder kod computer landa za koliko vremenski stize beta key na mail ??

Ja sam inace hteo da probam D3 na MacBook Air 2011 i Intel HD3000. Medjutim zaboravio sam da ljudi ovde imaju uglavnom Win pa sam instalirao na desktopu. Medjutim, opet sam zaboravio :D da klijent sigurno moze da bude bilo za Mac, bilo za Win - bitan je samo kljuc :)

Ali, video sam sad na webu da igra odlicno radi na toj masini iako ima Intel grafiku. Mozda mi cak lepse izgleda na laptopu zbog veceg DPI-a.

^
Nemas gde drugde jeftinije!Ustvari imas,ali koliko je to sve sigurna kupovina to je veliko pitanje!Ja sam oduvek bio za soluciju da dam 1000-1500 dinara vise na proverenim mestima ili zvanicnim sopovima,a ne da neko prodaje kljuc za 30-35 evra,a na kraju ni kljuca ni para!U takvim kupovinama uvek ces ti morati dati prvi pare,pa kasnije bacaj pasulj i nadaj se da ces i dobiti kljuc!Ja sam svakako prolazio i savetujem ti da budes veoma oprezan!

Poslednja izmena:
Ovi iz Game-s me ignorisu jos od subote kada sam izvrsio pre-order!
Niko me nista ne obavestava, lik mi je samo napisao da ce me kontaktirati neko iz porudzbina u ponedeljak i nista...
Kakva je procedura dalje, nadam se da ne moram da ih kreditiram mesec i po dana odnosno da im platim pun iznos odmah.

I neko gore spomenu da se uz pre-order dobija beta key ?

BETA key se dobija od Computerlanda za Collectors Edition. Bar sam ja tako dobio.

Platio sam 18000din za dva CE izdanja.

Vrh Dno