Šta je novo?

Diablo 3

diablo 2 i 3 nebo i zemlja... jednostavno ono što je diablo 2 bio u svoje vreme diablo 3 stvarno sada nije. toliko kvalitetnih online naslova ima da ne znam šta ću pre da igram. tada nije bilo tako. dakle diablo 3 mora da uvede nešto stvarno revolucionarno da bi bio ono što je dvojka bila u svoje vreme

*** 11k, sto je mnogo mnogo je. Max bi dao 100$, a taman toliko i kosta u inostranstvu. Ali ne bih narucivao sa strane jer ne znam kad ce/da li ce uopste da mi stigne ...

toliko je uvek collectors edition za sve. ja znam kad sam kupovao wow ekspanziju bila je toliko. hteo sam ja da uzmem, ali nije imalo, pa je moralo da se čeka, i onda sam uzeo običnu verziju, ali je moj brat uzeo ce. ja ne znam da li neko ce izdanje popularnih igara ima kod nas za manje od 10 iljada?

Wow cata CE je bila 7999din na dan releasea kod nas.
To je jedini put da sam video da su nasi usaglasili cene sa stranim prodavnicama:).

Pa skontali da je malo mnogo da se ugradjuju 4k+ po igri... Tada.... A sada, narsvno, se vracaju "korenima"

A nije tacno. Bio je Battlefield: Bad Company 2 PC verzija za 3.5k u Gamesu kada je igra izasla. :)

Što se tiče cene kod nas za CE od 11.000 ona nije konačna, pravu cenu će da stave kad igra bude zvanično najavljena. Znači može da bude manja a i veća !

P.S. Gde ćeš više od ovoga !!! :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

pa ako im das 11k sada, ne mogu oni posle da ti traze jos ili da ti vrate deo para.

pa ako im das 11k sada, ne mogu oni posle da ti traze jos ili da ti vrate deo para.

Za sad samo primaju rezervacije, zato je stavljena cena 11.000,
ova cifra se ne naplaćuje. Kad budu formirali cenu obaveštavaju sve koji su
rezervisali i čekaju povratnu informaciju da li odustajete od poruđbine ili
prihvatate cenu.

Pa u cemu je problem sa cenom od 11k din?
CE u USA kosta 100$ a u EU 100 EUR, prema trenutnom kursu to je 10900 din!!!
Cena CE ce i na dan izlaska biti oko 100Eur, po tadasnjem kursu. Zna se da se cene CE krecu oko 100$ tj 100 eur!!!
Da je mnogo mnogo je, ali sta da se radi kad nam je standard takav kakav jeste, jos plus dinar oslabio....

danas pričam sa kolegom sa fakulteta i pita me on jel igram nešto. ja rekoh evo sada mi je najbolja igra world of tanks, a od online u opticaju su mi lineage 2 koji mi je prirastao za srce jer mi je prvi mmo koji sam ikad igrao, a verujem da ću da se zaludim i za diablo 3 kad bude izašao. diablo 3? ono sr*anje? pa to sam ja dobio bre uz wow za dž, mož misliti kakva je to igra kad je dele za dž, haha. ja: O_O uplatio si godinu dana wow-a? jok ja, uplatio mi jedan dobar drugar koji je na post doktoratu u inostranstvu da sa njim igram raid :D bzv je što će taj diablo 3 verovatno morati da bude vezan za njegov battle net akaunt, inače bih ga smorio da mi proda taj d3, uplatim mu mesec dana wowa i milina, ionako je dobio za dž. šta mislite da li će moći da se odvoji taj d3 koji je došao uz wow od jednog battle net akaunta i prebaci na drugi?

ako može to bi bilo xtra, ali se plašim da će taj serijski već da bude prilepljen za njegov battle net acc. ispravite me ako grešim, nadam se da grešim :)

Neće on ni videti serijski broj. Jednostavno će mu dodati D3 na account dok god ima pretplatu na WoW i to je to. Nema odvajanja i ostalih akrobacija.

molim? dok god ima pretplatu na wow? da li to znači da ako prestane da igra wow da gubi pravo da igra d3? nije li to malo bezobrazno?

uf bre al si ti neki covek :D lepo pise da je anjuel pas, deal gde je korisnik duzan da se pretplati na wow god dana uz sta dobije d3 za dz... sto znaci pretplata na godinu dana je obavezna, posle toga d3 ti i dalje ostaje na acc-u i to je to...
i nece moci sigurno da se razdvoji od account-a... bnet account funkcionise tako sto key od kupljene igre dodajes na svoj bnet account, tako da prakticno ovim dilom, ti "otkljucavas" d3 i nemas nikakav key il sta vec, nego samo mogucnost da ga dl-ujes, instaliras, logujes svojim bnet acc informacijama i vozis...

Pa oni kontaju da ti dok jos isplacujes tu predplatu za Wow (jelte glupo je od jednom, mogu da propadnu), da ces probati D3 i ako te nema na Wow-u znaju gde si... i... i.... mogu da te smaraju da igras i Wow :whip:

Pa dobro to je samo poklon vernim igracima wowa:). Pretplata je kao i uvek mesec za mesec samo si obavezan da igras godinu dana od kako si na ugovor kliknuo YES:).

I da, D3 je vezan za acc i nece moci da se odvoji ever:)

lol,pa da to tako moze kinezi bi prodavali d3 za 10dinara :D
valjda bi ga edhunt odma kupio il bi cekao da padne na 5dinara za 2godine ;p
(no offence)

Ovo moze da bude zanimljivo, da li je samo dodatno potpaljivanje mase pred release, ili je nesto stvarno problematicno. Vise mi se cini da je prva opcija a vi zakljucite sami... Blizzard tells diablo iii fans to lower their expectations

Navodno Community manager Bashiok je napisao

"On a more serious note, I too worry that we won't be able to meet the expectations people have built up for themselves. Part of my job is managing people's expectations, so... eh... stop it. Stop thinking about how awesome this game could be. Just imagine it's a new M. Night Shyamalan movie. Sure Sixth Sense was amazing and Unbreakable had it's moments, but this right here is the sequel to The Village ... or The Happening ... or Signs ... or any of the movies besides the two I first mentioned. So just like, lower those expectations, but still definitely buy the game please, and everything will be just fine. K?"

Poslednja izmena:
Sto vise vremena prolazi to ljudi ocekuju vise. Buduci da ima mnogo godina od kad je D2 izasao, ljudi pretpostavljaju da bi igra trebalo da bude nesto novo sto niko do sad nije uradio. U neku ruku razumem coveka :D

nisi obavezan ništa. kupiš godišnju pretplatu, daš 120 evra, pa ako nećeš da igraš ne moraš :D

Pa da niko te ne tera da igras :D nego si obavezan da placas pretplatu 12 meseci. (pa sam pod tim mislio "igras" = account ti je aktivan. Mada ko bi placao godinu dana pretplate wowa da dobije Diablo 3 a da ne igra sam WoW. :)).
Srecom te ne traze te pare za godinu dana unapred sve da se isplati :D

brate ti postade gori od ovih američkih apple fanatika. i to oko jedne igre 0_0 fanatizam aura lvl 196

im out of here

...

prijatelju,nisam fanatik samo si mi jako nejasan po pitanju da si toliko nolajfovao d2 i cekao godinama d3 a sad ces ovde da se ciganis za 1000din i dve godine cekanja
inace,secam se ja tebe sa rura bio si fanatik i za wow :D onomad imao napucanog priesta cini mi se

Vrh Dno