Šta je novo?

Diablo 3

cekaj,ti si kao neki fan i imas 3 lika 95lvl u d2,cekas igru 12godina da izadje(ne samo ti,svi cekamo)i onda ces da sacekas jos 2godine da bi cena igri pala 10eura
cemu prica,mate?

Hmmm cemu ova prica, ja kad vidim za sta sve traze recimo 5 000 din ,i kad se samo setim kolko imam narezanih igara koje i da slucajno nadjem u kuci bacio bi ih odmah, a to posebno mislim na ove novije jos kad sam igrao skoro sve zivo.
Znam da ovo premasuje hunterovu poentu, ali nekome ni 3 igre nisu dovoljne da napravi multiplayer koji ce se pamtiti a neko to odradi i trudi se da bude iz prve.

e al su dosadni ovi kinezi...

hmm... da poenta je u tome da ako sam čekao 12 godina, sačekaću još dve. u čemu je stvar. kada je d2 bio aktuelan nije bilo toliko kvalitetnih (online) naslova. sada bukvalno ne znam šta ću pre da igram. drugo, pričati o tome koliko će d3 biti aktuelan je malo nezahvalno jer ta igra može biti aktuelna i 8 godina, a ništa više neću u njoj uživati sada nego za 4 godine...

glavni faktor u celoj priči je vreme. dao bih ja 4 soma ako bih samo to igrao. međutim, ako znam da neću moći da igram jer ima toliko kvalitetnih igara sada koje su na listi čekanja (bar 2 online i 5 single player, BAR, od čega su ove online besplatne), zašto da dajem 4000 za nešto što ću sutra kada ću realno moći da igram tu igru moći da nađem na oglasu za 1000 dinara.

drugo, kao što zokocx 5000 ili 6000 dinara za fakin call of duty ili neku bzv sony 3 igru porediti sa kraljem kao što je diablo 3 nema smisla, onda bi d3 trebalo da košta 400 evra. ne kapirate vi da ja ne kritikujem cenu igre, nego kažem da ja ne bih dao više od ne znam koliko, i verujem da neću dati (ako se ne naložim pa je budem kupio pre, što je vrlo verovatan scenario).

Poslednja izmena:
Kontradiktorno je sto si rekao da imas 3 lvl95+ lika.
Imam 3 druga koji poslednjih 5-6 godina igraju zajedno D2, ali bukvalno svaki dan. Vise im nije cak ni strast, nego zavisnost. Nalazili su Ber rune, Zod ne, ali niko nema 95+ likove. Ti rece da imas 3, sto znaci da si ulozio stotine sati u levelovanje, ja bih te onda etiketirao kao pasioniranog diablo igraca. Puno ljudi koje znam da su igrali samo ovlas D2 su cak preorderovali D3, niko nije izjavio da bi sacekao 2 godine da bi ustedeo koju kintu :? , al ok, svi smo drugaciji.

razumeš da ima drugih igara koje koštaju ili ništa ili jako malo, a drže mi pažnju isto kao diablo. realno tu je najveći problem wot, volim tenkove, a BESPLATNO je. stvar je u tome što ako kupim d3 za 5k dinara i dalje ću igrati besplatni wot, i što sam onda dao novac. ovako kad bude jeftin kupiću ga nek ima...

ti tvoji drugari igraju na battle netu ili offline? a šta je problem na battle netu imati lvl 95 lika? msm svaki dan jedno stotinak hell baal runova sa osam igrača od kojih bar 6 afkuje u gradu i sav exp ide tebi i još jednom liku :d ne razumem, ako igraju 5-6 godina svaki dan, trebalo je da imaju 30 lvl 95 likova :O msm stvarno.

Poslednja izmena:
Pa dobro, stvar je izbora da li ces da farmas xp na taj nacin, ne vidim onda car igre. Inace ne znam da li si mislio na 95 ili 99 likove? Nije mala razlika. Mada mislim da oni nemaju ni 95. Kao sto rekoh, ne vidim poentu u igranju ako cu da budem afk u igri da nafarmam xp.

Ok, nije ni bitno, ja to gledam tako da za igru koju volim i cekam nikad ne bih odlagao kupovinu zbog novca, mozda zbog vremena ili neceg drugog, ali cu je radije kupiti vec prvog dana i znati da mogu u bilo kom trenutku da je igram pa makar nemao vremena ni pola sata dnevno, nego da je jurim na snizenju :)

Poslednja izmena:
čekaj ne razumeš me... nisam ja bio afk u gradu a drugi mi farmovao exp, to tako ne ide... nego su drugi ljudi bili u gradu da prave brojno stanje, kako bi mobovi davali više exp-a, bili teži, kao za osam igrača, a ti ih rokaš sam. imam paladina koji jednim udarcem nanosi 12k dmg, hell baal minione za osam igrača mogu da soliram. jedino mi je paladin lvl 98 ili 99 ne sećam se... izgubim volju posle 96-7 obično :) o čemu ja pričam ovde, kao da niste igrali d2.

Torchlight2 ce imati dinamicku tezinu neprijatelja, ono kamperi u gradovima nece donositi povecanje opsteg mosnter nivoa. Jedino ako je grupica igraca jedan pored drugoga u divljini, samo onda monsteri oko njih postaju tezu. Ako se jedan igrac odvoji od druzine i ostane sam, monsteri oko njega se vracaju u "singleplayer difficulity".

Sto, ako mozes da solujes teze mobove sto da ne, zasluzujes exp. Veci izazov, vece nagrade :) Jedva cekam da izadje igra, previse sam nestrpljiv, uzeo sam je odmah sa wow ponudom cim je postala dostupna kod nas.

Ima li nekih najava da li ce instalacija podrzavati vise igrackih profila (vise "karijera") ?

Bilo bi lepo da igram... i dam klincu da se zeza sa svojim "imenom" na easy...

Fazon je sto jedan Bnet nalog jedno ime (i prezime) i samo onda krstis heroje, ako sam dobro procitao Blacksmith unapredjenja su vezani za ceo nalog a ne za svakog heroja posebno... tako je neko spomenuo.

A ti ako napravis novog heroja on ce poceti na easy... jedino sto mocice da cacka stash.

Sve je to lepo kad ima sta da se igra, ja iskreno ove online MMORPG koje su po modelu grinda i besumicnog ponavljanja organski ne podnosim ( a tu spada cak i WoW i GW (koji sam igrao jedno 300 sati)... a mozes mislititi da ovi besplatni su jos gori... mozda na pocetku su oko super zabava jedno 200 sati ili do odredjenog lvl. a posle postaje ponavljanje.
Radije odigram neku SP igru koja ima i grind i naravno pricu koja mi se svidi nego sporo to radim.
Jos da parafraziram, da Diablo jeste grinda ali ima brzu akciju i izazov a ne vucenje i gledanje istih spodoba na intervalu od 5 - 10 minuta.

Jel' mislite da ce negde u Beogradu moci da se kupi collectors edition?

Ja bi to narucio iz inostranstva, mada najbolje ako nekog imate preko grane pa da vam donese... ne vredi dati tolko kinte ovim nasim pilicarima.

Osim ako kod nosenja vam je ultra bitno pakovanje.

I nesto me sad interesuje, ako recimo kupim igru u Dojčland, i igra bude na nemacki da li je tak key onda samo za nemacku verziju ili moze da se skine i 2. klijent ?

Znaci koji shock, vec sam se uplasio da ce biti fixni skillovi za dugmice kad je spomenula Elected Mode odmah sam bio OK .... ali kad sam video one strelice LEVO i DESNO smracilo mi se ...... znam da nece biti 50 skillova ali ipak sam za to da se na PC vidi sto vise od jednom, plus onaj sistem levi prozor za jedno / desni za drugi je do jaja.

A ovo sto kaze lici na grandma proof, ali mene je skoro zapucalo.

Ja bi to narucio iz inostranstva, mada najbolje ako nekog imate preko grane pa da vam donese... ne vredi dati tolko kinte ovim nasim pilicarima.

Osim ako kod nosenja vam je ultra bitno pakovanje.

I nesto me sad interesuje, ako recimo kupim igru u Dojčland, i igra bude na nemacki da li je tak key onda samo za nemacku verziju ili moze da se skine i 2. klijent ?

i ja planiram da narucim sa nekog online shopa ne pada mi na pamet da me ovi nasi pajseri kradu...
a sto se tice nemackog, meni je zena donela sc2 iz austrije, isto sve dojchevele, skinuo sam klajent na engleskom i to je to...

Ne mogu da verujem da bi neko cekao 2 godine da ustedi 2000 dinara. To je zaista neverovatno. Znaci 3000 nije mnogo, ali 5000 je previse. I zato daj da se ceka nekoliko godina dok malo ne padne cena.....

Svaki komentar je suvisan.

Pa i ja bi cekao da cena padne ,da znam da ce biti neki podnosljiv pirat, tamam bi izgustirao i naucio dobro o borbi i skillovima ofc. o prici.

Ali posto znamo da niko nije voljan da nesto tako komplikovano radi od nule i za dz., anyway ipak se isplati :D

opet se vracam na edhuntera,
igrao sam d2 jako dugo(doduse offline) ali sve na /players 8 (to ti je taj fazon exp ide kao nas 8,a ja sam peglam)
nebrojen milion puta sam ubio memfista ili bala ali opet najveci lvl sto sam imao je bio barbarian 89lvl
mada sam imao nekoliko 80+ lvl drugih klasa ali je ogromna razlika izedju 1-80 i 89-90lvl

da, offline moraš da budeš težak mazohista da prebaciš lvl 95 bez varanja, jer moraš iteme da nađeš sam. online možeš da trejduješ iteme i da imaš najbolju opremu koja postoji, e kada imaš max napucanu opremu onda može da krene lvlovanje 90+. na bnetu postoje i neki itemi kojih u offline modu uopšte nema.

ne mogu da verujem da vam ovo pišem u temi o diablu, dajte ljudi i vrapci već znaju kako se to radi

dakle solira se players 8 baal sa minionima za approx 15 minuta uključujući i vreme da se stigne do njega
hell težina sa što više ljudi, od toga što više da bleji u gradu da bi tebi išao exp, a nije problem ni ako idu i leechuju
enigma armor (daje teleport od čarobnice bilo kom heroju)
teleportuješ se do baala (ne drndaš se sa onim mobovima do njega, dakle samo teleport)
otvoriš portal da dođu drugi
bam bam bam izlupaš minione (ovde je najveći problem čekati respawn, duže im treba da se respawnuju nego što ih pobijem lol)
izlupaš baala za 20 sec
i jovo nanovo

kažem ti imam 12k dmg jednim udarcem sa paladinom, a udarim toliko udaraca koliko brzo mogu da kliknem...

od lvl 90 do lvl 98 za approx tri meseca igre...

meni iskreno ko nije solirao d2 na hellu players 8 i ko nije probao najbolju opremu koja postoji u igri nije ni igrao diablo 2.

a što se cene igre tiče ja mislim da je apsolutno razumno moje mišljenje da kad već znam da sigurno neću igrati d3 sada (čitaj WOT), a znam da mnogo volim diablo i da ću ga nekad igrati sigurno ne želim da dajem 3-4 iljada više (jer će u narednih godinu dve sigurno po oglasima da se pojave za 1000 dinara). pa čak i tad kad ga kupim teško da ću baš da se posvetim, al neka ga nek smrdi i neka čeka svoj moment kad ovi rusi propadnu. al da dam 5 iljada da mi igra čuči na polici nisam blesav.

Poslednja izmena:
Meni je jedini problem sa nabavkom iz inostranstva što ne znam kad će mi igra tačno stići. Npr. Witcher 2 mi je stigao posle ravno mesec dana :( Što je mnogo mnogo je.
Cilj mi je da D3 igram od prvog dana i da se posvetim igri. Koiliko vidim cena je sad oko 40e na stranim sajtovima. Neka kod nas igra i bude 60e nije mi problem. ***. radim ko crnac bar mogu izdvojiti novac za nešto u čemu ću uživati i to na duže staze.

pa nije poenta ako ti se kljuc i kljuc na kutiji ne slazu
btw igrao sam diablo jako dugo i znam sve pojmove i cake za najbrzi farm svega i svacega
ponavljam ti solirao sam bala na hellu sa players 8 milion puta
imao sam ona dva grandfathers maca i dosta mixovaog seta sa runama
igrao doooosta dugo ali opet ni blizu tog 95lvl nisam bio,a pogotov ne sa 3 chara
ne kazem da ti ne verujem al ne mogu da verujem da je neko tolikp paznje posvetio diablu 2 i da ce sad da se steka 3godina zbog 1000din razlike

Vrh Dno