Šta je novo?

Diablo 3

Eto znao sam da cu se navuci (kad sam narkomancina epskih razmera)
tako da PLEASE one more run :D, cistim sneg, nosim ugalj :d

Malo sam i ja preterao, nije bas toliko teze, nego sam ja isao bez ikakve opreme, samo sa sekircetom i nekim opancima, sad ih vec tamanim bolje. Ali je u svakom slucaju veci izazov :)

Btw imam za sada nekoliko komada preordera sa g2play.net , u pitanju su battle.net kljucevi, stizu mi na dan izlaska. Mislim da cu do izlaska igre imati oko 10 komada, tako da svako ko bude planirao da uzima kljuc a ne box izdanje, moze to uraditi preko mene, bice cena manja nego u prodaji kod nas :)

Ako nekog zanima odakle mi preorderi, stranci mi kupuju u zamenu za dote koje im ja dajem. Ja promenim pass na svom g2play.net nalogu, dam im da se uloguju, oni mi kupe, ja vratim pass kad je transakcija "processed" , tako da je sve legalno i cisto. Kontaktirao sam g2play support, rekli su mi da cu sve kljuceve dobiti na dan izlaska.

Racunaj na mene prvog ili drugog dana, u zavisnosti od cene :p

Konacno je beta postala izazov.

Treci put zaredom wipe na skeleton kingu, igram solo sa na-brzinu-izlevelovanim barbarianom. Jedva mu skinem 50%, cooldown napitaka je najveca prepreka. Odusevljen sam :) Bas me zanima kako ce izgledati SK u 4 coop. Konacno su izmenili ono sto mi je najvise smetalo u beti iako je normal tezina. Sad su i mobovi dosta tezi.

Novi sistem skilova mi je odlican, pregledan i inovativan. Runama nisam nesto odusevljen za sada, vise bih ipak voleo da je ostao sistem runa kao itema kao u D2.

Sve u svemu najbolji boost do sada od svih patcheva :)

A sad da se vratim SK , ne znam kako da mu dolijam, em sam golisav em sam proleteo kroz katedralu , nisam ni ubijao nista usput :D

ako ima neko vece slobodan termin za betu rado bih probao sada kad je izasao patch!
Hvala

Ixinho jeli ima jos mesta da se uglavim :D

Moja ponuda je za one koji nece da cekaju 10-15 dana da im stigne kutija iz Londona, nego hoce da aktiviraju igru na svom battle.net nalogu na dan izlaska :)

Nista ne rekoh za tebe :).
A kutija je tu na dan izlaska igre kao i uvek :). Ja razmisljam samo o CE :)))

bice 30 evra 2014

i to najranije 2014

ne planiram da umrem do tad :)

ali "umreces" kad kupis D3 :d j/k ... realno teze mi je dati pare za neki story oriented RPG, mozda da je super detaljan sto se nije jos desilo ni blizu... ali Diablo 3 je kao za nekog Quake ili CS ne danas nego tada kad je izasao (a obe ove igre sam davno prerastao).

Blizzard ne spušta cene svojim igrama, i nikada ih nema na nikakvim rasprodajama, SC2 još uvek drži cenu recimo...

Zazo što im je bitnija preplata nego cene igre. A pretplata je danas ista kao i 2004...

True, mada SC2 bio 6000 a video sam da je 5000 ... ili bila neka lokalna akcija, mada cisto sumnjam.

Ja se nesto razmisljam da uzmem ipak Digital, sto je ipak brze a isto je ... realno kad igra izadje necu gledati u kutiju nego monitor, a posle uzmem obicnu retail i prodam key nekom iz drustva koje prvo smorim ili nalozim na diablo.
Ako budem imao para i ostane neki CE, uzmem ga i uramim, nek skuplja kolekcionarsku vrednost.

cemo ovako beskorisni komentari?
ako ti se ne svidja igra,zasto posecujes temu?

Htedoh isto da napisem.

A pogotovo drugi komentar za wow. Djak prvak zna da blizzard sigurno ne profitira od box-a/kljuca za WOW nego od paid time-a . Zato blizzardove igre koje nemaju mesecnu pretplatu sigurno nikad nece biti 10 dinara...

Poslednja izmena:
meni se ne sviđa diablo? ko od vas ima bar jednog heroja lvl95+ u diablu2 bez varanja? ja imam 3 komada na battle netu, sve bez varanja. a bogme planiram i u d3 da dođem do samog maximuma. to što ne planiram da dam više od 30 evra za igru nema veze sa tim. kad tad će pasti cena, d2 sam platio 10e. ne razumem o čemu vi to da cene blizzard igara ne padaju? koliko košta diablo2 sada? aj da se kladimo da će biti neki promo kada bude izašla expanzija za d3 da se kupe expanzija + d3 za manje nego što koštaju odvojeno. ako ne odmah kad izađe, onda barem godinu dve kasnije...

Diablo 2? Kada sam rekao da cene blizzard igara ne padaju nisam mislio na vremenski period od 12 godina. A i taj d2 i dan danas cene 10$ na blizzard store-u, a sa ekspanzijom je 20$. A što se tiče d3, cena sigurno neće padati drastično 2-3 godine iza izlaska igre.

Poslednja izmena:
nije 12 godina, nego 4, nakon 4 godine od izlaska mogao si da kupiš d2 za 10 evra, što znači da je realno 2 godine od izlaska cena pala bar duplo. 2-3 godine je nešto sa čime mogu da se pomirim :D osim ako mi ne dosadi world of tanks pa budem rešio da kupim diablo 3 odmah u tom trenutku po kojoj god ga ceni davali...

drugo, aj da se kladimo da će u prvih godinu dana od izlaska igre da se pojavi diablo 3 ovde u oglasima za bagatela cenu? ja sam wow sa collectors edition ekspanzijom tbc u vreme kada je tbc bio aktuelan platio 2000 dinara za nalog koji je imao uplaćeno 2 meseca game time. šta je vama, nije to kuća ljudi... obična igra...

anyway, šta ste se toliko razgoropadili kad vam neko dirne u blizzard, skoro pa kao kad neko kaže nešto loše za apple.

Poslednja izmena:
Cekaj Ed, znaci dao bi 30eur tamo za neke dve godine, a ne bi se sada lepo otvorio jos 2k dindzi i uzeo igru kada i svi ostali cepaju i pricaju o tome? Na stranu broj kvalitetnih igara trenutno, i naravno na stranu WoT koji je posebna kategorija :D
Da ne pricam koliko je tih 2k dinara razlike recimo cigara, ili CocaCola, mislim ne razumem tvoj stav nemoj da se ljutis.

Inace Ixinho, evo i ja bih mozda uzeo od tebe ako bude aktuelno i povoljno...

I to ne 2k, nego 1k. 30 eura = 3000+ din a igra je 4000:).

Nazad
Vrh Dno