Šta je novo?

Diablo 3

OK, mnogo se razvodnila ova strana, sad gledam neke search rezultate, i nema šanse da nađem.

Dakle: gde je najpovoljniji DIII digital download, odnosno treba mi samo CD-KEY???

Hvala na info-u. Ima li neki strani sajt sa tako povoljnom cenom (imam neka sredstva na MB-u)?

btw ovaj wow RaF - koliko je siguran? Vidim ima relativno mali broj lajkova, a i ne stoji nikakva firma iza njih...

Prodajem ja preordere sa g2play.net sajta, 4000din , dobijes key na dan izlaska igre.

BTW ko jos nije dosao na red da isproba betu, kao sto rekoh nek salje steam ili nek me doda na "ixinho".

Poslednja izmena:
Izgleda da je pocelo i deljenje keyeva za evropske battle.net korisnike. Ljudi sirom Evrope prijavljuju da su dobili D3 na svom accountu. Aj valjda ce i nekom od nas zapasti nesto.

@exodus ortak uplatio wow raf i raketu 800djunti, lik nije odgovarao par dana i dalje se ne javlja recimo 10ak dana... onda je osvanula vest da je taj neki glavni imao saobracajku ili tako nesto i da je to izgovor... al i dalje ortak je kratak za 800din i bilo kakve informacije, osim tog zvanicnog obavestenja na fejsbuku da ce svima biti vracen novac ili odradjen deal uz wow pet-a ili tako neka varijanta... to je iskustvo mog super ortaka, ako se kojim cudom desi da lik vrati kesh ili odradio sta je dogovoreno javicu, da ne blatimo coveka ako na kraju ispadne korektan, u suprotnom pure hate

khm :)

upravo dobio mail od blizzard-a :)

You're Invited: Diablo III Beta Test
Congratulations! You've been selected to participate in the Diablo III beta test.

Ma to je smejurija neka, kao pise "farmamo big red locket love , uplatite nam 40 eura, a ako ne isfarmamo , vratimo vam pare" i onda ce verovatno narednih 5 godina da farmaju pod izgovorom, pa dobro 0.16 sanse da dropuje nije malo :D

congrats wahade :)

gz
btw kako da znam da li mi je eu ili us account ?
ili je eu po default jer sam iz srb?

Par friendova je isto dobilo betu danas, mene blizard tradicionalno zaobilazi... :)

I kod mene nista... Ma kad bolje razmislim, sta ce nam beta... Nek izdaju vise full igru.

Ne mogu, imam obaveze, žena i tako to :D ali ovih dana, why not :). Jel me ti beše imaš na steam-u? Dodaj me na battle.net-u. Battletag ili šta god mi je Wahad #2628

Imam te na steamu, Ixinho mi je i tamo nick. Vazi, dodacu te kad dodjem s posla i kad budem u igri :)

****m im sve,igram wow 13123123godina ,i ne mogu dobiti ****nu betu

Mislim da bih se licno veoma smorio da sad propustim betu kroz sake. Jednostavno poludeo bih cekajuci da izadje igra. Nije leto tako daleko...

Cisto da te razocaram, leto jeste daleko :p a i najgori je period godine za ovakve igre :-devil-:

Ni kod mene nista, a taman se zaradovao kad sam procitao ovde da ste dosta dobili :p

Poslednja izmena:
Pa... da :D već nas petorica odavde dobilo...

odigrao betu zahvaljujuci ixinhu,i prezadovoljan sam onim sto sam video i sad sam napravio jos gore ****** jer ne mogu docekati da izadje live :S:S:S

Vrh Dno