Zanimljivo je uradjen AH (Auction House), doduse malo drugacije nego u WOW-u , pa ko je navikao na njega, morace malo da se odvikneTrenutno AH radi, doduse jedini currency je BB - blizzard bucks , i to dobijete 100BB po jednom beta nalogu, i dobra stvar je sto s tim odmah mozete kupiti ceo jedan gear za jednu klasu, neke cak i rare iteme. Malo imam zamerke na filtere, treba jos da dorade pretragu, treba ponekad dosta vremena da bi se doslo do zeljenih itema.
Graficki nije nista spektakularno, standardno blizzardovski, iako se iskreno nadam da ce jos malo poraditi na tome do finalnog izdanja.
Kastozimacija (joj sto grozno zvucim sam sebi s ovim anglicizmom) je drugacije uradjena, u sustini se vodi debata na beta forumu da li je upropascena u odnosu na D2 jer vi nakon 30.levela pa do 60. ne mozete vise ni na sta da uticete, atributi se sami menjaju do 30.levela , posle toga ne, tako da se sve svodi na loot hunt, ali da se ne lazemo, to je i bio smisao D2 , barem meni. Naravno s druge strane imamo 6 ablitija koji se mogu u svakom trenutku kombinovati, plus rune, plus encantovi, plus gemovi, tako da po mom nekom misljenju , raznolikosti heroja nece zafaliti, pogotovo sto ce se onaj ko zna znanje veoma brzo razlikovati od vecine igraca istog levela
Kao sto napisah gore, odigrao sam samo preksinoc neka 2 sata sa huntericom, veceras cu posteno da ga odigram, ali mi je stvarno sjajan utisak ostavila igrivost i onaj osecaj koji ti ne da da ustanes , "samo jos 100ak nakaza da prostrelim"
Sve sto vas zanima pitajte, iznosicu utiske s vremena na vreme, a od sledece nedelje i jos po koji clanovi foruma![]()
i dobra stvar je sto s tim odmah mozete kupiti ceo jedan gear za jednu klasu, neke cak i rare iteme.
Можда сам ја старомодан али мени ово не делује као добра ствар.
ja i dalje ne znam kako odolevam da ne dam 40 evra za igru, svi oko mene će preorderovati ili kupiti čim izađe... da li ću istrajati u svojoj nameri da čekam par godina da padne cena, a u međuvremenu da pikam singleplayer, kako sam uradio sa diablo 2![]()
onda neću ni da igram uopšte iz inata. takav način zaštite će samo odbiti ljude... šta, kupim igru, PLATIM je i ne mogu da je igram recimo na laptopu kod ortaka koji nema net? ma dajjjjjj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari