Šta je novo?

Diablo 3

Razumem ja da svi mi idemo po forumima i razmenjujemo iskustva resavamo probleme ali da ima sajt gde cu da gledam koliko damage-a ili koje bonuse dobijas itd.... to treba da bude u igri !

ne znam dal si igrao neki mmo, npr WoW, ali da jesi skontao bi koliki je znacaj ovih sajtova... a kontam da je blizz skapirao kolko je wowhead bitan, i ne znam samo pretpostavljam, da wowhead ima veliku dnevnu posetu, tako da ne zele da neki nazovi "fansajt" masti brke kad mogu oni sami ;)
takvi sajtovi ti pruzaju informacije o lootu, gearu koji eventualno zelis da skupis, buildovima, gde sta treba farmovati i sve sto ti je potrebno da bez lutanja i zevanja u krug efikasno odradis ono sto te interesuje.
meni konkretno wowhead resava dosta problema, znam sta mi treba gde i odem odradim pa ako dropuje dropuje, ili taj quest giver mi daje taj quest itd, itd...

ne znam dal si igrao neki mmo, npr WoW, ali da jesi skontao bi koliki je znacaj ovih sajtova... a kontam da je blizz skapirao kolko je wowhead bitan, i ne znam samo pretpostavljam, da wowhead ima veliku dnevnu posetu, tako da ne zele da neki nazovi "fansajt" masti brke kad mogu oni sami ;)
takvi sajtovi ti pruzaju informacije o lootu, gearu koji eventualno zelis da skupis, buildovima, gde sta treba farmovati i sve sto ti je potrebno da bez lutanja i zevanja u krug efikasno odradis ono sto te interesuje.
meni konkretno wowhead resava dosta problema, znam sta mi treba gde i odem odradim pa ako dropuje dropuje, ili taj quest giver mi daje taj quest itd, itd...

Mislim da se ne razumemo... igrao sam WoW... i treba da postoji sajt za Diablo III gde mozemo doci do korisnih informacija radi lakseg snalazenja u igri.
Ali ovde govore o tome da ce opis za skill biti npr. Razoran udarac koji zahvata vise protivnika, bez podataka o damege-u, radiusu itd. takodje razmisljaju da to
urade i za neke podatke o predmetima !

P.S. Ovo sam danas dobio od kolege na poslu... :D

image001ov.png
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

aha, sry onda, nisam ja procitao lepo lol xd ofrlje sam samo preleteo preko posta, i ucinilo mi se da je tome namenjen sajt... a ako je taj fazon kao sto ti kazes, da ce opis spella biti tog tipa, pa da po netu tj na tom sajtu izbrljas koliko je to zapravo dmg-a onda je to tezak fail, al sumnjam da ce blizz to uraditi al ko zna...
ili ja sad opet nisam nista skontao ili pak pogresno? :p

slazem se... glupo je da dmg i drugi info tog tipa ne pis u igri... tako nesto je i u starcraft2 koliko mi se cini (za jedinice ne pise dmg)...

heheheh :D dobra je slika... cista istina :D

aha, sry onda, nisam ja procitao lepo lol xd ofrlje sam samo preleteo preko posta, i ucinilo mi se da je tome namenjen sajt... a ako je taj fazon kao sto ti kazes, da ce opis spella biti tog tipa, pa da po netu tj na tom sajtu izbrljas koliko je to zapravo dmg-a onda je to tezak fail, al sumnjam da ce blizz to uraditi al ko zna...
ili ja sad opet nisam nista skontao ili pak pogresno? :p

Ma za sad samo razmisljaju o tome, navodno misle da ce tako privuci vise casual igraca... jedna od opcija je i da u podesavanjima biras normal ili advanced mod za tooltips.
Iskreno se nadam da ce odustati od toga...

Ako je nekome D3 beta dosadila, a zainteresovan je za neku transakciju/zamenu, nek pusti pm.

Mislim da treba da stavis na jos neko mesto jer dva na oglasima i ovde nije dovoljno :D

tesko da ce neko da ti da akaunt od battle.neta na kome ima recimo starcraft 2 ili wow

Strpi se još 2-3 meseca da izadje igra :-D

tesko da ce neko da ti da akaunt od battle.neta na kome ima recimo starcraft 2 ili wow

Upravo to. Vecina ih ima jos neku igru koju aktivno igra pa stvarno je tesko da se nadje neko samo sa D3. :)

Docekacemo je, docekacemo :D.

Dobio sam Book of Cain sa one nagradne igre, knjiga stigla iz Kanade za 5 dana, bas su profesionalni, sve placeno unapred, ni dinar nisam dao...
Sta reci osim da izgleda velicanstveno.
150 strana, tvrdi povez, reljefni, papir kvalitetan. Ima jako puno teksta, nije slikovnica sa 90% slika i po nekom recenicom, ovo je ozbiljno stivo :D Na poslednjoj korici ima mapu zapecacenu kvazi vostanim pecatom, nisam jos otvorio...
U principu ono sto bi ste ocekivali od Blizzarda, kada nesto urade, urade ga za sve pare :)

Izvinjavam se za losije slike, u kuci imam samo Huawei telefon, a zna se kakve su im kamere :crash:

Kome se svidi knjiga ovde mu je najjeftinije da poruci, trebalo bi da je dostava besplatna i za Srbiju
http://www.bookdepository.com/Diablo-III-Deckard-Cain/9781608870639

Prilozi

• 2011-12-26 13.45.58.jpg
    2011-12-26 13.45.58.jpg
    365.3 KB · Pregleda: 123
  • 2011-12-26 13.46.36.jpg
    2011-12-26 13.46.36.jpg
    352.3 KB · Pregleda: 112
  • 2011-12-26 13.46.56.jpg
    2011-12-26 13.46.56.jpg
    390.8 KB · Pregleda: 117
  • 2011-12-26 13.47.23.jpg
    2011-12-26 13.47.23.jpg
    349.1 KB · Pregleda: 105
  • 2011-12-26 13.47.57.jpg
    2011-12-26 13.47.57.jpg
    321.9 KB · Pregleda: 109
jeste free je dostava za Srbiju, stigne knjiga za oko nedelju dana

uuu lepo deluje :)
elem ja sam moju porucio 19. prko BD-a idalje mi je status porudzbine processing, tako da jos nije stigla :D

Ne verujem kako mu je dobro ispao Doctor :d A kaze da mu je prvi put da pravi tako nesto!

Book of Cain izgleda premocno. Mislim da cu da se pocastim za Novu Godinu.. :)

I usput, cestitam Wavrinka :)

thx :)

sad svi cekamo igru, nadam se da ce biti jeftini kljucevi pa da svi uzmemo original i opikamo multi
cheers

aha, biće jeftini... 60 evra :) držim se ja wot-a tamo bar igram džabe... razočarao sam se u paid igre sada kad ima toliko kvalitetnih f2p naslova, da ću i nastavak moje najomiljenije igre da zaobiđem jer su greedy

To je prilcno niska cena... Ovo bi vredelo proveriti.

Poslednja izmena:
Sajt je otvoren pre 2 dana, mislim da je neka ekipa iz Smedereva, regovao sam se i na forumu, ponudio sam se da im budem mod, deluje zanimljivo, sacekacu jos malo pa kad vidim kako rade, mozda i uzmem preorder kod njih, dobra je cena.

što proveravate da li je sigurno? nema šta da proveravate, ako vam prodaju preorder moraju da vam isporuče igru! ako ne učine to mogu mLogo loše da se provedu...

edit: HAHA pa dal su oni normalni da im dam 40 evra za igru bez kutije?! koliko lud treba da bude čovek da to uradi? realno...

Poslednja izmena:
Vrh Dno