Šta je novo?

Diablo 3

Jeee dobio sam ovu knjigu na nekom izvlacenju na http://d3db.com/home
:)
A zamalo da je porucim pre neki dan, eto meni NG poklona ranije :party:

gz! aj baci utiske kad stigne, na prvu loptu mi delovala bzvze, al sad pocinjem i ja da razmiljsam o kupovini :d
edit: upravo sam narucio :D kolko se odprilike cheka porudzbina preko bookdepo-a?

Poslednja izmena:
kul, do nove da stigne za ispod jelke xD sad samo da se pojavi negde vise CE pre order i vise da prebrinem tu "muku" :D

treba prvo da formiraju cene za obicnu i CE verziju, nadam se da nece biti 60e za obicnu :(
I da objave datum izlaska, a mislim da to nece uskoro da urade

pa zar nije vec formirana cena za obicnu verziju? o_O svuda je oko 40e u pre orderu... a ako mislis kod nas, to me ne interesuje, jer ce biti 60e kao i za sve blizzove, a o CE necu ni da razmisljam, bez 100e nece biti sigurno... ja bi nesto preko nekog webshopa po nekoj iole normalnijoj ceni ;)

dok Blizz ne da zvanicnu cenu nista se nece znati.
naravno da razni sajtovi proizvoljno postavljaju pre-order cene, mozes da porucis ako hoces i kod njih sada

kad bih nasao CE narucio bih, ali nikako da naletim na neki shop koji shalje kod nas... regularna verzija ima i na dvd.co.uk i na shop.to, al oni jos nemaju CE na zalost, a nesto i nisam u toku sa online shopovima, a gugl mi i nije od neke pomoci za sad tako da...

Da li blizz kopira ili ne, to nije bitno. Bitno je da uvek naprave komplenat proizvod, što mnogima ne uspeva.

pa ne naprave bas ni kompletan proizvod, ali dobro kako god, bitno je da se lepo i dobro igra, to je jedina istina :)

Njihova politika: "It's done when it's done" je jako dobra.

Posle uglavnom dolaze patchevi sto se tice balansiranja same igre. Ovo se ne moze reci za ostale razvojne timove.
Sa druge strane, nemaju svi razvojni timovi mogucnost kao Blizz da jednu igru razvijaju 4-5+ godina. Propali bi verovatno...

zna li se bar kada ce objaviti datum izlaska igre :)

mislim sta da se przimo, kada se spominje samo q1... za mesec dana nece izaci sigurno :)

Uplatih nesrećni WoW Annual Pass da bih dobio D3 za džabe. :d

zna li se bar kada ce objaviti datum izlaska igre :)

mislim sta da se przimo, kada se spominje samo q1... za mesec dana nece izaci sigurno :)

Blizzard je pokrenuo jos jednu nagradnu igru u kojoj ce deliti D3 invite-ove preko twittera. 100 komada nedeljno, pet nedelja ukupno [sto znaci nista od full verzije igre u januaru].

Ja ne očekujem izlazak igre pre 15. februara...

Mislim da nece Diablo 3 biti tek na leto, posto pretpostavljam da ce dogodine izbaciti i StarCraft 2 - Heart of the Swarm, koji ce verovatno biti negde u leto ili krajem istog, pa ce verovatnije Diablo 3 biti do marta-aprila.

mislim da je zvanicno receno da se pomera za Q2
procunjajte po Battle.net forumu

Za zvanicu vest ne bih morao da cunjam po forumu. Bilo bi jasno naznaceno svuda.

Hm, dobro pitanje - ne mogu da se setim.

Ali D3 svakako izlazi pocetkom sledece godine, do leta najkasnije (cak i njihova "when its ready" politika ima granice). Expanzija za Starcraft bi trebalo u toku sledece godine isto da izadje - ne bih ga ocekivao pre Q4 doduse.

Poslednja izmena:
ako d3 izlazi sledeće godine ja se ne bih nadao ni jednoj drugoj igri / ekspanziji od njih, i naprotiv, ako starcraft 2 expanzija izlazi sledeće godine, kao što neko priča ne bih se nadao diablu... dakle, ovo što čitam da će starcraft 2 ekspanzija i d3 u jednog godini- sledećoj... neće da može... nono... jok...

imali su i previse vremena za sc2 exp, tako da sigurno izlazi sledece godine ;) nije da razvijaju novu igru, bice tu po par novih jedinica, i kampanja, za koju verujem da im i ne treba previse vremena obzirom da kostur igre imaju, sad da se zezaju po editoru i da krpe mape, sa nekom pricicom, ako im treba vise od pola godine ubi me :p

Nije u pitanju cela igra, vec samo expanzija Starcrafta. Potpuno je ocekivano da ce u toku sledece godine izaci oba naslova..

Nego,
Blizzard je pokrenuo jos jednu nagradnu igru u kojoj ce deliti D3 invite-ove preko twittera. 100 komada nedeljno, pet nedelja ukupno [sto znaci nista od full verzije igre u januaru].

Nisam skontao da li negde pise - sta treba mail koji saljes Blizzardu da sadrzi? Osim tweet-a naravno. Ime, prezime, bnet.acc?

Evo ti link koji kaze suprotno. Koji je zapravo dodatno zanimljiv jer kaze da Blizzard treba da izda 6 naslova do 2014 :trust:

I zvanicno od Blizzarda:
“Should we not see a major title from Blizzard this year, we would expect for planning purposes to launch a minimum of two Blizzard titles in 2012.”

EDIT: Sorry, quote nije od Blizzarda vec od Thomas Tippl-a, "Chief Operating Officer" iz Activison-Blizzarda. No svejedno, cilj su im obe igre :p

Poslednja izmena:
Official Blizzard Quote:
[Blizzard Source]
Just a few counter points to some of the discussions this has raised:
Simple tooltips benefit almost everyone. Just because they may not benefit you, they'll indirectly benefit you by helping non-gamers get into the game. Right now most of us are only thinking about when we play the game, but when the game is released, or quite possibly years down the road, you may want to be able to teach your dad, your daughter, your significant other to play. Simplified tooltips will certainly help when you walk away and they're trying to learn to play for themselves. And we can always hope they put stuff up on the auction house for way less than its worth! Mwahahahaa.

The in-game reference guide/book idea for skill and game information has a number of UI issues, but as a player of the game it's not a great solution because:

You're not always in-game. More often than not when you're dissecting a skill at a massive level of detail you're on a website/forum discussing things, or you've got an excel spreadsheet open. Or you're getting in some extra Diablo time while at a friend's place. Or you're at work on your lunch break.
A web page lets us present far more organized detail than an in-game book would allow (without ceasing to look like a web browser embedded in a book which would just look silly). You want tick rates, scaling formulas, proc interactoins, etc.
A web site allows us to provide the most timely information. If questions come up on the forums, we make a hotfix, we find errors, or come across more information we'd like to pass along, we can get that information out to players immediately. If it was in-game it would require a patch. (Blue Tracker / Official Forums)

Kakava je ovo glupost ?! Dok igram da non stop jurcam po nekoj stranici na netu da vidim podatke o predmetima itd. ???

Poslednja izmena:
Kakava je ovo glupost ?! Dok igram da non stop jurcam po nekoj stranici na netu da vidim podatke o predmetima itd. ???

SLicno battlelogu u BF3, poenta je da dok " budzis skill ili prckas po inventaru ili gledas sta bi upgradeovo imas vremena da to odradis na mestu gde ce biti puno vise informacija.

More often than not when you're dissecting a skill at a massive level of detail you're on a website/forum discussing things, or you've got an excel spreadsheet open. Or you're getting in some extra Diablo time while at a friend's place. Or you're at work on your lunch break.

NIje glupost ako malo razmislis

Nazad
Vrh Dno