Šta je novo?

Diablo 3

kako to izgleda preko opti ina? samo ti se pojavi kao D3 beta medju list igara?

Poslednja izmena:
Da.Stigao mi je mail, koji se inace nalaziuo u junk-u, tako da ga nisam ni video odma i pisalo mi da sam invajtovan na beta testiranje.
Evo slike, da ne duzim pricu. :)

Prilozi

• ee.png
    ee.png
    35.8 KB · Pregleda: 134
  • eee.png
    eee.png
    182 KB · Pregleda: 125
Sutra 10.12. na dogadjaju Spike TV Video Games Awards biće predstavljen full opening cinematics za Diablo 3 !!! Ko zna možda bude i objavljen datum izlaska igre...

sinematik ubija :D

Ovo je cinematic koji otvara Diablo 3 igru ? Blah, nista spec...

Izgleda da mi je posle ovoga svaki cinematics bezveze :

ukusi su razliciti, al ako je ovo bolje od d3 onda... gotivim i ja sw univerzum ali ovo mi je prosecan sinematik, u odnosu na ovaj za d3, nije mu ni na prd xD

^ma ova dva su bolja od tog..a od openinga u Diablu..

mada ustvari to sve dodje kao jedan trailer podeljen na tri...

Meni je ok ovaj novi cinematic. Potpaljuje :) Ne mogu da docekam igru. Inace, meni je najbolji cinematic ikada onaj iz Return To Castle Wolfenstein.

Da, opening iz RTCW je veoma dobar, mada nije najbolji bash.

Jel i dalje preporuka za narucivanje sa dvd.co.uk .. ili? Treba da se pre-orderuje ovih dana :)

Opening je bas shit.

Losiji je od onog iz D2, ali je zanimljiv. Muzika mi se definitivno svidja :D

Prokleti da su, dokle ce da nas loze ko malu decu?!

Iskreno balavio sam na ovaj trailer, kao i na skoro svaki Blizzardov (sem WoW, to nije igra, to je 4life). :D

Zanimljivo...
Samo da izadje :)

poslace ti na mail obavestenje da si dobio betu, ne moras svaki dan na battle.net :)

Neka, ja cu ipak da proveravam svoj bnet svako jutro i svako vece :d

budimo realni, ovaj cinematic je samo pola cinematic, prva polovina je bzv animirani slide show... moraće oni to malo bolje, ni drugi ne sede skrštenih ruku, vid ovo:

Nazad
Vrh Dno