Šta je novo?

Diablo 3

uf! 2.5k.... ma daaaaj koji smor :S jel te na kraju izaslo skuplje nego kod nas ili? dal moze ona fora da stave kao note da je paket lupam u vrednosti manjoj nego sto je potrebno za carinu i te fore? 2500... to je bre kradja, gde mi zivimo -.-

uf! 2.5k.... ma daaaaj koji smor :S jel te na kraju izaslo skuplje nego kod nas ili? dal moze ona fora da stave kao note da je paket lupam u vrednosti manjoj nego sto je potrebno za carinu i te fore? 2500... to je bre kradja, gde mi zivimo -.-

Pa izaslo me 8500din cini mi se.

Srbija brale, zemlja snova.

mora da ima neka fora da se ne plati ta carina. 2 ipo hiljada je mnoooogo... mora da se smisli nesto pod hitno! :D

Zar nije sad podignuta granica za bescarinski uvoz robe na 75 evra?

Porucivao sam dosta igara preko 50ak eura sa shopta i nijedna nije carinjena.
Izgleda da koverte ne otvaraju tako da prolaze bez carinjenja opusteno.
(Bar je tako moje iskustvo, evo tu su mi 4igre koje su tako stigle, lepo zapakovano u koverti, niko nije proveravao:))

P.s. ispravka, vidim da se radi o CE, a tu su kutije ogromne, mozda jedno da se zamole da se to posalje kao gift :/

Poslednja izmena:
Otvaraju se i koverte veruj mi. Par puta sam popio carinu i na robu u kovertama, bas sa dvd.co.uk

Nisam nikada porucivao sa tog sajta. Bzvz ako otvaraju koverte... Sa
shopto sajta uvek mi stizalo neotvoreno....glupava carina...

Sa dvd.co ima opcija da se posalje kao gift, jel to ima neke koristi za nas?

Ranije je roba iz inostranstva prolazila kao gift bez poreza/carine... To ne pali vise, vec nekih 4 godine...

^Ko te to laze? :p

ja sam skoro kupio jednu igru sa dvd.co.uk , cekirao kao gift i nisam morao da platim ni dinar kada mi je doneo postar.

Igre čekirao ovako ili onako u 95% slučajeva prolaze bez carine :)

Gameloot mi je upravo refoundirao 15$ za Diablo 3 key. Toliko o tome da cemo dobiti igru za 10,7 evra.

Ma, rekli su da im je PC verzija najbitnija, i ona ce prva doci na trziste. Kasnije mogu sa konzolama da rade sta oce.

Dobio BETU !! :D Dobra vest za sve fanove.. bice ovo odlicno. Odavno ne igram igre, ali kada sam ovo dovatio 4 sata u cugu... zarazno i diablo like :) Presao sam sa barbarianom prvi run i za sada mi se sve dopada. Ako ima nekih pitanja tu sam poz.

pitanje :
kako dobiti betu :)

Dobio BETU !! :D Dobra vest za sve fanove.. bice ovo odlicno. Odavno ne igram igre, ali kada sam ovo dovatio 4 sata u cugu... zarazno i diablo like :) Presao sam sa barbarianom prvi run i za sada mi se sve dopada. Ako ima nekih pitanja tu sam poz.

I hate you !!! ;)

P.S. pošalji mi podatke tvog battle.net account-a na PM

Poslednja izmena:
Trece pitanje:

Je li moze i meni jedan krug ;)

Evo ja nudim 500din za jedan krug :)

Kako si dobio betu?

Poslednja izmena:
Najbitnije je sto covek kaze da je tu onaj Diablo like osecaj!
Jedva cekam da izadje igra

Za betu sam se prijavio preko battlenet accounta, neke facebook akcije i jos negde a sta mi je zapravo donelo betu ne znam samo se pojavila opcija da skinem klijent.

Beta je kratka (1/3 prvog akta na normal) ali se vidi da je igra kvalitetno uradjena, ima dosta interesantnih random eventa po mapi, dizaj svega mi se mnogo dopada, skilovi su takvi da ste stalno na slatkim mukama koje koristiti, a tek sa runama (kojih nema u beti) pocinje zabava sa bildovima... Konacno se craftovanjem moze dobiti vredna oprema.. itd, da nedavim jer ima previse stvari koje treba pomenuti, reci cu jos samo da je Diablo i dalje "sta! vec je svanulo?" tip igre :)
E da u multiplayeru jedino mi se ne svidja sto vecina jurca napred... ( ja volim da cistim mapu) i sto smo svi sada prejaki i onda nema izazova...

Vrh Dno