ne znam dal si igrao neki mmo, npr WoW, ali da jesi skontao bi koliki je znacaj ovih sajtova... a kontam da je blizz skapirao kolko je wowhead bitan, i ne znam samo pretpostavljam, da wowhead ima veliku dnevnu posetu, tako da ne zele da neki nazovi "fansajt" masti brke kad mogu oni sami
takvi sajtovi ti pruzaju informacije o lootu, gearu koji eventualno zelis da skupis, buildovima, gde sta treba farmovati i sve sto ti je potrebno da bez lutanja i zevanja u krug efikasno odradis ono sto te interesuje.
meni konkretno wowhead resava dosta problema, znam sta mi treba gde i odem odradim pa ako dropuje dropuje, ili taj quest giver mi daje taj quest itd, itd...
aha, sry onda, nisam ja procitao lepo lol xd ofrlje sam samo preleteo preko posta, i ucinilo mi se da je tome namenjen sajt... a ako je taj fazon kao sto ti kazes, da ce opis spella biti tog tipa, pa da po netu tj na tom sajtu izbrljas koliko je to zapravo dmg-a onda je to tezak fail, al sumnjam da ce blizz to uraditi al ko zna...
ili ja sad opet nisam nista skontao ili pak pogresno?![]()
tesko da ce neko da ti da akaunt od battle.neta na kome ima recimo starcraft 2 ili wow
mali dodatak, overite kako je neki slovenac napravio skulpturu witch doctora! svaka cast!
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3144506858?page=1
Do NOT give this guy a beta key for this! you'll likely stop him from making awesome work then <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari