Šta je novo?

Diablo 3

Dobio betu u zamenu za dotu2 :) Upravo instaliram, srecan sam ko malo dete :D

edit: inace poslao sam tiket na blizzard u vezi sa zamenom imena/prezimena i security questiona na accountu, da li mogu uopste ocekivati potvrdan odgovor? Na nalogu su pored D3bete i ROC/TFT

Poslednja izmena:
odgovorice ti, ali treba im par dana..
Meni su menjali SC2 sa US regiona na EU

inace svaka cast za diablo betu :) jesi na playdota forumu menjao ? video sam tamo da je neki lik nudio diablo betu za dota kljuc

ps. i daj jedan krug kad se izigras :D :D

Poslednja izmena:
Hm, odgovorili su mi nakon 6 sati, ali mi je receno da treba da zovem billing department, ja pogledah na sajtu ima gomila nekih brojeva, sto za kanadu, sto za ameriku, pokusah na poslu da zovem , nijedan ne ubodem dobro sa izlaznom nulom i sve to, ako neko moze da pogleda na blizzardovom sajtu koji i kako treba da otkucam broj da bih ih dobio, bio bih zahvalan :)

Nisam menjao na playdota, menjao sam sa clanom sa klanrur foruma, pisao je i ovde u temi negde, ja njemu dotu, on meni ceo nalog sa sve WC3 roc i tft. Promenih mail,pass,ali to ime je ostalo i onda me jako kad pored imena heroja u diablu vidim u zagradi tudje ime i prezime :)

@ Wawrinka, hocu, samo da izvrtim malo sve klase ovih dana . Picim sad sa demon hunterom, prste strele na sve strane, ludilo koliko je igrivo :)

Poslednja izmena:
Uuu, daj i meni krug - samo da probam :D

gz na beti, skontao sam koliko si zarko zeleo da upadnes :D

@Wawrinka/Razhiel - sledece nedelje radim popodne , od 14 do 22, odaberite obojica po jedan dan u nedelji kad vam odgovara, posaljite mi na pm i imate 8-9 sati da izdjuskate sa svakom klasom :)

Za sledecu turu cu objaviti kad cu opet davati nalog na koriscenje, trenutno su samo 2 gorepomenuta clana povlascena, jer su mi i neki drugari rezervisali "po krug" u narednom periodu. Svi se naigrase vise od mene, ja stigoh samo 2 sata sa huntericom da opicim :D

Ponedeljak rezervisan za Wawrinku :wave: Ostaje jos jedan dan po izboru za Razhiela :)

Poslednja izmena:
Zanimljivo je uradjen AH (Auction House), doduse malo drugacije nego u WOW-u , pa ko je navikao na njega, morace malo da se odvikne :) Trenutno AH radi, doduse jedini currency je BB - blizzard bucks , i to dobijete 100BB po jednom beta nalogu, i dobra stvar je sto s tim odmah mozete kupiti ceo jedan gear za jednu klasu, neke cak i rare iteme. Malo imam zamerke na filtere, treba jos da dorade pretragu, treba ponekad dosta vremena da bi se doslo do zeljenih itema.

Graficki nije nista spektakularno, standardno blizzardovski, iako se iskreno nadam da ce jos malo poraditi na tome do finalnog izdanja.

Kastozimacija (joj sto grozno zvucim sam sebi s ovim anglicizmom :D ) je drugacije uradjena, u sustini se vodi debata na beta forumu da li je upropascena u odnosu na D2 jer vi nakon 30.levela pa do 60. ne mozete vise ni na sta da uticete, atributi se sami menjaju do 30.levela , posle toga ne, tako da se sve svodi na loot hunt, ali da se ne lazemo, to je i bio smisao D2 , barem meni. Naravno s druge strane imamo 6 ablitija koji se mogu u svakom trenutku kombinovati, plus rune, plus encantovi, plus gemovi, tako da po mom nekom misljenju , raznolikosti heroja nece zafaliti, pogotovo sto ce se onaj ko zna znanje veoma brzo razlikovati od vecine igraca istog levela :)

Kao sto napisah gore, odigrao sam samo preksinoc neka 2 sata sa huntericom, veceras cu posteno da ga odigram, ali mi je stvarno sjajan utisak ostavila igrivost i onaj osecaj koji ti ne da da ustanes , "samo jos 100ak nakaza da prostrelim" :D

Sve sto vas zanima pitajte, iznosicu utiske s vremena na vreme, a od sledece nedelje i jos po koji clanovi foruma ;)

Zanimljivo je uradjen AH (Auction House), doduse malo drugacije nego u WOW-u , pa ko je navikao na njega, morace malo da se odvikne :) Trenutno AH radi, doduse jedini currency je BB - blizzard bucks , i to dobijete 100BB po jednom beta nalogu, i dobra stvar je sto s tim odmah mozete kupiti ceo jedan gear za jednu klasu, neke cak i rare iteme. Malo imam zamerke na filtere, treba jos da dorade pretragu, treba ponekad dosta vremena da bi se doslo do zeljenih itema.

Graficki nije nista spektakularno, standardno blizzardovski, iako se iskreno nadam da ce jos malo poraditi na tome do finalnog izdanja.

Kastozimacija (joj sto grozno zvucim sam sebi s ovim anglicizmom :D ) je drugacije uradjena, u sustini se vodi debata na beta forumu da li je upropascena u odnosu na D2 jer vi nakon 30.levela pa do 60. ne mozete vise ni na sta da uticete, atributi se sami menjaju do 30.levela , posle toga ne, tako da se sve svodi na loot hunt, ali da se ne lazemo, to je i bio smisao D2 , barem meni. Naravno s druge strane imamo 6 ablitija koji se mogu u svakom trenutku kombinovati, plus rune, plus encantovi, plus gemovi, tako da po mom nekom misljenju , raznolikosti heroja nece zafaliti, pogotovo sto ce se onaj ko zna znanje veoma brzo razlikovati od vecine igraca istog levela :)

Kao sto napisah gore, odigrao sam samo preksinoc neka 2 sata sa huntericom, veceras cu posteno da ga odigram, ali mi je stvarno sjajan utisak ostavila igrivost i onaj osecaj koji ti ne da da ustanes , "samo jos 100ak nakaza da prostrelim" :D

Sve sto vas zanima pitajte, iznosicu utiske s vremena na vreme, a od sledece nedelje i jos po koji clanovi foruma ;)

Evo ja se prijavljujem :-devil-:

i dobra stvar je sto s tim odmah mozete kupiti ceo jedan gear za jednu klasu, neke cak i rare iteme.

Можда сам ја старомодан али мени ово не делује као добра ствар.

Можда сам ја старомодан али мени ово не делује као добра ствар.

Pa to vazi samo za betu dok traje, i ti BB (Blizzard Bucks) su samo beta valuta novca. Rekao sam da je dobra stvar u smislu da recimo sad nakon zavrsenog kruga sa huntericom, mogu odmah da kupim nesto od te opreme koja trenutno postoji u AH ( a to su samo plavi i zuti itemi, i to osrednje mali izbor) i da opremim novu klasu koju cu napraviti, ako necu sve ispocetka :) Doduse dobije se samo 100BB a neki itemi kostaju i po 150, sto znaci da je ostavljena mogucnost male trgovine na AH , farmanjem itema kod poslednjeg bosa u Beti :)

a naravno ozbiljnija oprema ima level requirement tako da prica o ranom opremanju heroja jakom opremom odmah pada u vodu :)

Meni daš krug za nekih dva meseca ako se setiš? :D

Ma moze i ranije :) Za 2 meseca cu verovatno prodati nalog, a diablo kupiti i vezati za svoj postojeci. Ne svidja mi se sto na tudjem nalogu ne mogu da promenim ime, procedura koju blizzard zahteva je *****izam, pocev od gomile identifikacije do nekih skeniranih i potpisanih formulara, nemam zivaca da se petljam s tim :)

Eno neki baja na steam trade forumu hoće D3 nalog. Ja bih tražio Skyrim + MW3 + AC3 +BAC + SR3 :D

Da,da, videh ali planiram da to prodam tek kad se pojavi release date full igre pa na neka 2 meseca od izlaska , do tad farmanje :)

Gasi se normalno :)
Rekao je da ce da proda beta account 2 meseca pred izlazak igre. A posto nije jos najavljen release date (cekamo Koreju) ko zna kad ce to biti :D

Beta ce se po nekom mom misljenju, ugasiti mesec dana , mozda i manje pred izlazak igre, jer im mnogo znaci feedback testera, ko cita komentare po d3 beta forumu, moze videti da staff mnogo paznje posvecuje konstruktivnim postovima pojedinih clanova i primenjuje dosta toga. Kao i cinjenica da je za 3 meseca izaslo 9 patcheva :)

meni se učinilo da je rekao da će prodati acc dva meseca posle izlaska igre... a bzv...

ja i dalje ne znam kako odolevam da ne dam 40 evra za igru, svi oko mene će preorderovati ili kupiti čim izađe... da li ću istrajati u svojoj nameri da čekam par godina da padne cena, a u međuvremenu da pikam singleplayer, kako sam uradio sa diablo 2 :)

ja bi verovatno uzeo d3 sad kad bi znao da cu odma da dobijem pristup beti

at_comic454.jpg

ja i dalje ne znam kako odolevam da ne dam 40 evra za igru, svi oko mene će preorderovati ili kupiti čim izađe... da li ću istrajati u svojoj nameri da čekam par godina da padne cena, a u međuvremenu da pikam singleplayer, kako sam uradio sa diablo 2 :)

Iskreno, pitanje je i kada ces single player moci da igras bez originala.. Verovatno ces moci odmah da tumaras svetom, samo bez monstera :)

ja sam skroz za taj sistem online igranja iako nije mmo igra, jer je to najbolji sistem zastite od hackera,dupera,cega sve ne (diablo2 je krcat time), a da blizzard ume da zastiti svoju igru itekako dobro, mozemo videti na principu wowa...a i ***, 2012 je, nemati net je de mode :D

I ko ce tebi da hackuje singleplayer igru? Singleplayer je bio odvojen od multiplayera u Diablo 2 (nisi mogao da igras sa singleplayer characterima na Bnetu i obrnuto), to sto si mogao offline da igras nije uopste uticalo na zastitu Battle.net-a. Iako sam Blizzard fan, ocigledno je zasto zele da singleplayer bude online, da se smanji piraterija i uopste poveca DRM kontrola, sve ostalo je izgovor.

onda neću ni da igram uopšte iz inata. takav način zaštite će samo odbiti ljude... šta, kupim igru, PLATIM je i ne mogu da je igram recimo na laptopu kod ortaka koji nema net? ma dajjjjjj

onda neću ni da igram uopšte iz inata. takav način zaštite će samo odbiti ljude... šta, kupim igru, PLATIM je i ne mogu da je igram recimo na laptopu kod ortaka koji nema net? ma dajjjjjj

Upravo to. Problem je sto ce opet biti dovoljno ljudi koji ce kupiti igru, cak i sa tim sr*njima. Pocev od mene. :(

Ja mislim da makar iz postovanja prema onom visegodisnjem igranju piratskog diabla 2 kroz koje smo svi prosli treba uzeti nastavak, ako ni zbog ceg drugog.

Nazad
Vrh Dno