Šta je novo?

Diablo 3

pa to je Blizzard igra, mislim da ni Starcraft 2 (samo kljuc) nisi mogao da nadjes za manje kad je izasao

Mada i ja lupam, ima da se preorderuje sa Zavvija box izdanje za 35 evra :)

Ako se pogleda koliko kosta recimo Starcraft 2 Digital Download sa Blizzard EU, ova cena od 37e je vise nego dobra. Sto se tice Diablo 3, 42e za igru koja ce po izlasku u istoj formi kostati 60e je skroz OK cena.

Mene iskreno samo kljuc i zanima, vise se uopste ne primam na box izdanja, toliko o tome govori i cinjenica da vec duze vreme nemam uopste dvd rom u kucistu :) Mnogo mi je bolji trip da imam lepo sve digitalno i virtuelno na nalozima nego da skupljam kutije, sta znam, al kapiram i da neko skroz drugacije razmislja.. :)

Jel ima neko u ovoj temi da je vec uradio d3 preorder i sa kog sajta?

edit: sorry za double post, mislio sam da sam editovao.

Poslednja izmena:
Jel ima neko u ovoj temi da je vec uradio d3 preorder i sa kog sajta?

edit: sorry za double post, mislio sam da sam editovao.

Ja narucih sa g2play, za 47€ i dobio starcraft anthology za dz ("vrednost" 5€).. u sustini ima na raznim mestima za oko 40€, meni su ovi bili nekako najozbiljniji.. valjda necu zazaliti.
btw kod njih je politika "we do not refund pre-orders which contains bonus", cisto da znate.

haha pa ladno mogu da ti ne daju igru i nema refund... to nikako ne bih radio...

inače, ni ja nemam dvd u kompjuteru (imam u malom- 3dfx support rig, ako zatreba nekad)... ne znači da ne možeš imati digitalni download ako imaš box verziju, box je tu zbog filinga...

Mene iskreno samo kljuc i zanima, vise se uopste ne primam na box izdanja, toliko o tome govori i cinjenica da vec duze vreme nemam uopste dvd rom u kucistu :) Mnogo mi je bolji trip da imam lepo sve digitalno i virtuelno na nalozima nego da skupljam kutije, sta znam, al kapiram i da neko skroz drugacije razmislja.. :)

Kutija je tu da stoji iznad kompa, izgleda lepo i upotpunjuje moju skromnu geeky kolekciju Blizzard naslova :)

A veceras treba da odlucim sa kog sajta da preorder-ujem :D

haha pa ladno mogu da ti ne daju igru i nema refund... to nikako ne bih radio...

inače, ni ja nemam dvd u kompjuteru (imam u malom- 3dfx support rig, ako zatreba nekad)... ne znači da ne možeš imati digitalni download ako imaš box verziju, box je tu zbog filinga...

Ja recimo u opšte nisam lud za kutijama (do duše, skupljao sam prazne kutije cigara kao mali...). Danas je to totalno bespotrebno. Jedino ako neko ima kolekciju ili tako nešto. Sve stare box naslove sam zaturio "kojekude" kapiram da sad pola ne mogu ni da pronađem... Dok je moja Steam kolekcija uvek tu. Bez obzira gde se nalazim. :)

cena od 42e za digital i nije bas best buy... na svim shopovima koje sam ja ispratio je od 37-40 eventualno 45, ali to je full pack, tako da ako vec mozes da biras kljuc ili kutija, bolje uzeti kutiju, i sutra ako se odlucis da prodas, mozda ti poveca eventualno cenu, a i kao sto neko rece, lepo je imati na polici kutiju, koje blizz uvek odradi za sve pare xD
elem dajte neki pre order za collectors edition.... ja nikako da nadjem :S

cena od 42e za digital i nije bas best buy... na svim shopovima koje sam ja ispratio je od 37-40 eventualno 45, ali to je full pack, tako da ako vec mozes da biras kljuc ili kutija, bolje uzeti kutiju, i sutra ako se odlucis da prodas, mozda ti poveca eventualno cenu, a i kao sto neko rece, lepo je imati na polici kutiju, koje blizz uvek odradi za sve pare xD
elem dajte neki pre order za collectors edition.... ja nikako da nadjem :S

I ja čekam da uzmem CE... :D ako naletiš na neki sajt javi ! Kutija je MAMA !!! :-devil-:

Poslednja izmena:
@Ixinho
Upravo sam trazio po netu neki crackovan diablo3 beta. Koliko vidim do sada su uspeli jedino da naprave da moze da se udje u igru i da se slobodno seta, ali nema protivnika ni NPCeva ( za sta je potrebna serverska strana ).
Meni je ok i ovo, pokusacu da instaliram i da udjem da vidim makar kakva je ingame grafika.
Ako se secate slicna prica je bila i sa SC2, prvo je moglo samo da se udje u igru i da se pravi baza i jedinice, bez ikakvih protivnika.

Je*esh kutiju, ali bukvalno. Samo smece.. a druga stvar je, kad izadje D3 ja cu ga igrati istog dana, a vi cete cekati kutiju nedelju dana, mozda i dve.

Je*esh kutiju, ali bukvalno. Samo smece.. a druga stvar je, kad izadje D3 ja cu ga igrati istog dana, a vi cete cekati kutiju nedelju dana, mozda i dve.
90% ljudi koji će igru igrati istog dana / sutradan biće ljudi koji nisu kupili igru... realno preorder je prilično glupava stvar, šta ako ti se igra ne svidi? bacio si pare... ja planiram prvo da probam, pa onda da kupim...

^^
Ako sam ja dobro shvatio, odbiju VAT pri checkout-u. Kad sam sve iskliktao i finalizirao order, pisalo je £27.49. Prijatno sam se iznenadio :)

Za "kusur" cu da narucim sebi Book of Cain :D

I koliko bi mogla da te izadje postarina? Nisam nikad narucivao iz Engleske nista.

To je sa ukljucenom postarinom (koja je valjda bila oko 1.5 funti). Znaci, sveukupno je 27.49 funti :)

U pa kul. I to donosi postar na adresu, right? :) Pitam, jer mi postar sve zivo ( i sto bi trebalo i sto ne bi trebalo) ostavlja u sanduce koje je poprilicno veliko a zgrada ogromna, samo zuje ljudi, ne bih voleo da mi neko to izvuce :D

E to ne znam :D

Ali pretpostavljam da ce se lik popeti gore i doneti ti na vrata. Ja zivim u kuci, nema drugog izbora sem na vrata :d

Skinuh betu sa <code>http://sharingcentre.net/forum/450445-diablo-iii-v-0-4-0-7841-client-server-2011-english-beta/</code> , pokrenuh Mooege ali mi nije jasno sta su mislili pod "2. Put in mooege it - "! Account add "To approx.! Account add [email protected] testtest" ?
Pokrene se beta ali ne mogu da se ulogujem. Kada izadjem iz igre u Mooege dos prozoru pise "Authenticate failed" sto verovatno znaci da navedenog user/pass-a nema. E sad, gde ono iznad "ubaciti"?

Ako uspes da odradis to, napisi ovde , pa da vidim i ja da skinem, cisto da isprobam malo kretanje i vidim kako izgleda da me zelja mine :)

Bla bla nista pre leta ...

1) Do you think what Jay Wilson said , which is that the game will be about 6 months after the start of the beta is still your target? Or after the "push back" the claim is no longer to be considered?

Let's say that when it comes to release date should always be considered as the latest version of the facts that we announced with the message of Mike Morhaime about the release of Diablo III in 2012.
The beta is no longer an indicator of approaching the release date as the original plan has jumped when we announced in 2012.

2) If the title was delayed further, we should expect Diablo 3 to at least May / June 2012. How do you consider the idea that Diablo 3 will remain in beta for so long?

First I would like to confirm that we are doing everything possible to not delay the game further. There's nothing new about this, then everything is going well.
The fact that the game remains in beta for a long time do not concern us, we all know perfectly well that it is a demo of the game and does not contain all the features of the full game.
The beta still has its uses, of course, so that remains open is not negative.

3) If the release goes beyond March 2012, I would not say objectively that the target is still "early 2012", but what will happen should the beta last until February / March? I mean, there would be no impact on the Blizzard title listed on the stock market?

I do not think that the duration of the Beta Blizzard title will affect the stock market. The game is still planned for 2012 at the bottom. That said, I'm not a stockbroker and then I can not tell what might happen.

the Korean market is so important that you can afford to keep "STALL" the rest of the world?

The endless saga of the rating of Diablo III in South Korea continues. Several local news sources reported today that the final decision on the certification of the game has been delayed for the second time, as representatives of the Korean Game Rating Board explained that “a more thorough review is necessary”.

The final decision was initially delayed a few days before Christmas, as the Game Rating Board requested Blizzard to submit more information about the real money auction house that will be included in the game.
According to the legal consultants of the South Korean branch of Blizzard the game and it’s auction house don’t conflict with the rather strict regulations enforced in the Asian country, especially due to changes made to the system after the first delay, but the second delay seems to indicate that a problem does exist, considering that games are normally given a local rating after no more than two weeks.

A final decision is expected to come by January the 4th. It’s safe to assume that many at Activision Blizzard will wait for that date quite anxiously, considering that the Korean market is extremely profitable for them.

Cekaju Severnu Koreju....

Nazad
Vrh Dno