Šta je novo?

Diablo 3

Nije u planu za konzole. Samo su unajmili par konzolnih programera da vide ima li poente portovati.

Slazem se ja da treba paltiti ali mnogo bre. Pa starcraft 2 je bio 6000 za obicnu igru i 9000 za neko specijalnu.

Ma dobro, pasce cena i diablu kad prodje nekih 6 meseci. Kad sam cekao svo ovo vreme, mogu i jos malo.

Evo dvojku sam uzeo za 2000 sve sa expansionom. I nisam ni igrao. :p

moderatori for the win :d

obrisashe postove stare godinu dana :D

Blizzard-Product-Slate-leaked.jpg

http://www.pcgamer.com/2010/12/01/r...ld-of-warcraft-movie-and-diablo-3-expansions/

DiabloIII i StarCraft 2: Heart of the Swarm u istom kvartalu (Q4 2011.)... Malo verovatno.
Neka dokazu da gresim necu da se bunim :p
Moze da bude D3 krajem 2011.-e a SC2 ekspanzija pocetak 2012-e.

4. wow expanzija u Q2 2012. pff yeah right

Ma ovaj chart pomeriti za po 5 godina-dok ne izmuzu zadnji evro koji se može zaraditi za sc2 i cataclysm neće ništa novo izaći...
Pa koliko su samo vremena pomerali izlazak sc2

Nego sta je ovaj Titan ?

Novi IP.

Zanimljivo je da se zove isto kao Halo MMO projekat na kojem je radio Ensemble.

Imaju dva velika projekta u izradi, na jednom radi Bungie, na drugom Blizz.
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=258898
"Remember, we have two enormous investments," said Kotick. "One in Bungie and the other in another project at Blizzard that we haven't given a lot of visibility to. Those are going to be entirely new intellectual properties.

"But with the recognition that the way to build them is take long amounts of time, lots of capable talent, an enormous amount of capital and you have to have a real roadmap for innovation and creativity. And I think that those are going to be two very good examples from the ground up original ideas."

Poslednja izmena:
ja sad procitah da ce taj titan da bude MMOFPS

Podobijacemo decu dok Titan izadje :)

Već vidim kako će taj Titan da reklamiraju kao nešto neviđeno, prvi MMOFPS u istoriji trt mrt blizard.

Kako vreme prolazi Diablo 3 me sve manje interesuje. Nešto mi govori da će kao i za StarCraft II tražiti 3x60 evra što ni u ludilu nisam spreman da platim. Kada se na to doda odvratni karikaturni grafički stil, šarene boje i user friendly okruženje koje će ovoga puta biti od starta pristuno a ne kao u WoWu vremenom dozirano, eto nama blokbastera što se proda u 20 miliona i koji moje nezaražene ruke neće pipnuti.

Blizzard je bio mladi Arthas a Activision-Blizzard je zapravo Lich King. Ne razumem ljude koji se prže na takve odvratne negativce (sve ja to svodim pod sataniste). Zapravo ne da ne razumem nego o njima sve najgore.

Videces da ce DIII biti sjajna igra i da ces je igrati i pored gay artworka, ciju pljuvacinu inace podrzavam :)

Ajde malo da promovisem indie (koliko sam video sve radi samo jedan covek), a mozda neki demo izadje i pre Diabla. :D
Da li bi ovakav tamniji artwork bio ok. :)

11_23_10.jpg

051110_B.jpg

Abyssal_Platforms.jpg

Blizzard je bio mladi Arthas a Activision-Blizzard je zapravo Lich King.

Sjajno poredjenje! Bas kao i Arthas i Blizzard je zbog nadobudnosti i razmazenosti, otisao u nepovrat...

Nije ovo vise ista ona firma koja je izdala SC1, WC 1, 2 i 3 i prva dva Diablo-a, mislim da je to svima 100% jasno, ali da u ovom trenutku opste dezintegracije igara i dalje predstavljaju koliko/toliko stamen bastion PC gaminga, je, takodje, cinjenica... ;)

Pa uvek vam ostaje mogucnost da ne igrate nista od Blizz-a. Kamo srece da su svi pohlepni kao oni i da prave tako "lose" igre.
Aj bezte, bice Diablo 3 do yaya. SC2 je objasnio sta je kvalitet. WoW je posebna prica, samo za zaludjenike. Ne bi im dao 15 mesecno nikada !!

^ Funny, s ozbirom da D3 s vremenom sve vise i vise lici na WoW... :p

Tripujete previse. Ima vas par samo bacate hate na sve zivo. Ko vas tera da se uopste igrate, ako vam je danas sve lose. I ja sam nekad najvise voleo da igram RE 1,2,3 npr, i sta sad treba svaki dan da kukam kako je sve lose, blablabla.
Ima odlicnih igara na sve 3 platforme, za svakog po nesto.

Tako to ide kad ostaris,a ne zelis da prihvatis to.:p Ovi sto se bune na 3x60e verovatno nisu odigrali ni jedan SC2 mec na ladder-u.

Ne razumem zašto toliki HATE, ako postoji neka firma koja iskače u odnosu na druge što
se tiče industrije igara to je Blizzard (bar je to moje mišljenje)! Zamolio bih ove što pričaju svašta o Diablu 3, SC II... i ostalim igrama da mi kažu koja je igra po njihovom mišljenju dobra baš me interesuje dal postoji jedna koja im se sviđa ? :)

Poslednja izmena:
Ma, fazon ovde izgleda da je - što više pljuješ po igrama, to si veći baja na ovom forumu.

Poslednja izmena:
ko god napishe da nece da igra diablo3 zato shto on misli da je user friendly, i da je sharen i da je wowolik - je ******. ******!!!

DOSTA BRE!

58 strana, sa 80% zaljenja na izgled igre - ako vam se ne svidja, i ako vam nije dovoljno mrachno, idite na groblje, prizivajte mrtvace, duhove i samog sotonu, i koljite ko'koshke i device, i shta god, nemojte da smarate na ovoj temi!!!

Poslednja izmena:
E ako si nam rek'o! :d

BTW, kad to Diablo serijal nije bio "user friendly"?...

ko god napishe da nece da igra diablo3 zato shto on misli da je user friendly, i da je sharen i da je wowolik - je ******. ******!!!

DOSTA BRE!

58 strana, sa 80% zaljenja na izgled igre - ako vam se ne svidja, i ako vam nije dovoljno mrachno, idite na groblje, prizivajte mrtvace, duhove i samog sotonu, i koljite ko'koshke i device, i shta god, nemojte da smarate na ovoj temi!!!

:Klanjanje

Igraci koji pljuju su vecinom vec sa pozamasnim stazom igranja. I ja imam problem sa pronalaskom kvalitetne igre koja moze da me zadrzi vise od par sati :)

jednostavno ostarilo se. Sve ideje su prezvakane milion puta i jednostavno ne vidim sta tu SC2 moze biti bolji? Igrica je perfektna , ispolirana , izbalansirana kao i kec. Nista losija nije cak sta vise. Ne sumnjam ni da ce Diablo 3 biti igran bar koliko i dvojka. Ipak dolaze neki novi klinci koji igraju igre .

ako vam se ne svidja, i ako vam nije dovoljno mrachno, idite na groblje, prizivajte mrtvace, duhove i samog sotonu, i koljite ko'koshke i device, i shta god, nemojte da smarate na ovoj temi!!!

[YOUTUBE]P9pjPIiUTVY[/YOUTUBE]

@Geble

Super je, mada sam mišljenja da izometrijska kamera i 3D teren nikako ne idu zajedno. Dragon Age je to izuviše dobro objasnio.

Vidi se čovek ima smisla, baš je fino nakitio inventarske prozore. Kada bi to znanje primenio na ručno crtanje 2D terena (i kada bi mu UE3 to dozvolio) to bi još bolje izgledalo.

@Vuk

PC igranje već godinama održava samo jedna grupa ljudi a to su entuzijasti. Čak i kada bi Blizzard otišao na konzole i prestao da pravi igre za PC, na PCju bi uvek bilo ljudi spremnih da prave igre kao i onih spremnih da igraju takve igre. Modovi -> iskusni moderi -> indie igre -> jednog dana igre sa solidnim budžetom, to je put kojim se ide u PC svetu, to je ono što je stvorilo igranje na PCju i ono što će ga održati. Neke od najboljih i najpopularnijih igara su modovi. Jedini način da vidiš nove ideje jeste da igraš modove i niskobudžetne igre. Kod Blizzarda nema ništa novo da se vidi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno