Šta je novo?

Diablo 3

Kakvo brzo stancovanje igara ?
Diablo 2 je izasao pre 10 godina, izgubicu volju za igrama dok izadje nastavak.
Koliko god gotivio Blizzard toliko me i nerviraju.
Mrzim sve sto je vezano za WoW, stvorili su armiju zavisnika i zaboravili na obicne gamere.

...i zaboravili na obicne gamere.

A "obicni gejmeri" poseduju sve tri platforme i stizu da odigraju apsolutno sve top notch naslove na njima?... :d

Salu na stranu, tako ti je to obicno sa Blizz igrama. Ko zeli da bude "HC", bilo u WoW-u, bilo u SC multiplayeru, igra iskljucivo i samo tu igru. Mnogo volim Blizzard, ali mi konastantno i non-stopno eksploatisanje njihovih igara od strane "vernih consumera", uglavnom nije jasno... :)

A "obicni gejmeri" poseduju sve tri platforme i stizu da odigraju apsolutno sve top notch naslove na njima?... :d

Salu na stranu, tako ti je to obicno sa Blizz igrama. Ko zeli da bude "HC", bilo u WoW-u, bilo u SC multiplayeru, igra iskljucivo i samo tu igru. Mnogo volim Blizzard, ali mi konastantno i non-stopno eksploatisanje njihovih igara od strane "vernih consumera", uglavnom nije jasno... :)

Kakve veze ima sto imam sve 3 platforme ? Xbox nisam upalio min 3 meseca, PS3 mi sluzi kao multimedijalni centar za HD filmove i muziku.
Nema na konzolama trenutno nista vredno igranja. Dok KZ3 samo Hd filmovi. :)
Jedino SC2 igram.

Kapiram da je cinematic "in game", ali svejedno izgleda poprilicno jadno za danasnje standarde. Pitam se kako li ce nam tek izgledati kad nam D3 konacno bude stigao na police, tamo negde za 3-4 godine... :D

Btw, cim sam video ovu ribu u traileru, odmah sam pomislio na Sylvanas Windrunner. Stvarno moraju da o'lade sa WoW-om kao, ocigledno, main inspiracijom, i pruze nam malo old school Diablo smeka, u kojem smo uzivali igrajuci keca i dvojku. :)

Znam, ima tona gameplay-a sa Blizzcon-a sa valjda Demon Hunter-om, samo me mrzelo da linkujem, grafika je odlična, lepo izgleda, šareno :/

jao e ljudi, ne kazem konkretno za tebe Wahade, al da sachekamo sa prozivanjem blizarda i sharenila, dok ne izadje konacan produkt. shto se njih tice, mozda ceo setting level-a u kojem nam prikazuju gameplay nece ni da bude aktuelan jednom kad igra izadje, a exposure/contrast su podeshavanja shto dizajner nivoa uradi za jedan dan, pa chak i kad o dijablu govorimo, kao kompletnom produktu.

Am pa ništa loše nisam rekao, ovo ume da bode oči i jeste childish ali gameplay mi je ok, stigurno neću da ne igram igru zato što je šarena. Da ne pričam ono šta su svi već pričali, ima dosta onih koji su nezadovoljni takvim pristupom, ja se nadam da će promeniti, samo zbog toga što će ubiti neku atmosferu koju je imala dvojka i kec. Ponovo ništa loše niti novo nisam rekao, iskreno ovo mnogo više čekam nego što sam čekao SC2 u kojem čak nisam ni odigrao više od 4 misije

^Ne valja ti ni SC2 ? :D
I meni za sada Diablo 3 izgleda nekako neozbiljno, loze nas sa ovim trejlerima na mnogo los nacin.
Setite se npr Diablo 2 ili Warcraft 3 trailera ! Zbog njih su ljudi isli da kupuju nove masine, a kamoli kad su igre izasle.
Nadam se da ce Diablo 3 stvarno imati onu mracnu atmosferu iz prva dva dela.

meni ne treba mracna atmosfera, da se ponovim. glavni atribut Dianblo-a je :

GRIND!!!!!!!!!!!

kakva god da je, taj thrill koji osecas, dok kokas demone, ocekivajuci da ces skupiti neki tamo zlatni unikatni predmet, da se opremis za dalje kokanje .. neprocenjivo. pa onda gradijentni prilaz najjacem, pa taktiziranje, kad je teshko .. ih!

Meni naziv klase Demon Hunter mnogo smeta, totalno je generički i bezveze. Prvi je isto imao više manje bezveze klase dok je drugi tu pokidao. Čini mi se da će oni dobrano da izmene Diablo univerzum kako bi se Monkovi, Demon Hunteri i slični uklopili. Novi setting će biti na WoW fazon sto posto.

Znaci dok se porode i naprave D3, ja cu zaboraviti kako se igrao D2. Kakva vrhunska igra to bese...

p.s. ne mogu da verujem, secam se da smo je igrali u lan-u u igraoni jos kad smo krenuli u srednju....

Blizz je lood 100%... D2 ce preci u legende tipa Pacmana :d, i ljudi ce pozaboravljati na njega.

Zatvorena beta.

While we didn't get a release date for Diablo 3 at BlizzCon, lead designer Jay Wilson did tell us that there will indeed be a beta for Diablo 3. At this point, it will be a closed beta, most likely for "Blizzard friends and family," but these betas frequently open up to the public at some point, so keep your fingers crossed. While a game going into beta is no big announcement in itself, we'd like to think that this is the first step on the road to a Diablo 3 beta that will find its way onto our hard drives.

He did also say that Diablo 3 will not support mods, so that ambitiously huge GUI user mod interface that you're thinking about building? It won't be officially supported. But hey, you're a hacker, right? Keep whacking away at it and be a rebel.

I slike sa Blizzcona:

Blizzcon-2010-Diablo-III-Screenshot-Gallery

82300_M_Barbarian_Wreaking_Havok_normal.jpg

82306_PvP_017_normal.jpg

ju, ju, ju :drool:

Ajd najavite bre neku godinu konkretno, da rezervisem istu...

no job, no life, just D3... :d

Meni naziv klase Demon Hunter mnogo smeta, totalno je generički i bezveze. Prvi je isto imao više manje bezveze klase dok je drugi tu pokidao. Čini mi se da će oni dobrano da izmene Diablo univerzum kako bi se Monkovi, Demon Hunteri i slični uklopili.
Do sad nije ni postojao Diablo "univerzum". Labavo povezani događaji, demoni i heroji u svetu koji nije baš najbolje ni definisan, za razliku od Warcrafta u kome je dosta stvari bilo vrlo lepo definisano i pre WoW-a.

Нећу сад да испаднем трол али ови скриншотови су ми одвратни.

Ne nego smo mi ovde zagoreli k'o najgore pubertetlije, pa smo u stadijumu "daj šta daš" :d

Paul Sams iz Blizzarda je pre nastupa grupe Tenacious D objavio da medju posetiocima Blizzcona se nalazi i 1000 srecnika koji ce dobiti free beta key za D3 beta test.Jos se ne pominju nikakvi datumi, ali treba naglasiti da se na zvanicnoj Apple stranici namenjenoj promociji novog softvera pojavio Diablo 3 sa datumom izlaska 10.06.2010.
Dal' je ipak moguce da cemo ga igrati vec sredinom naredne godine? :eyebrows:

Since people are asking, yes, Paul Sams did announce during the closing ceremonies last night, before Tenacious D came on, that 1000 of the attendees at Blizzcon would be randomly selected to win a Diablo III Beta key. He built it up amusingly, saying, “I have three special words you’re all dying to hear.” Fans shouted out, “I love you!” “For the Horde!” and other such suggestions, before Paul finally went with, “Free Beta Keys!”

No details were given; presumably the ticket buyer will be notified when the time comes. Blizzard doesn’t sneak beta tests up on us; they’ll give plenty of advance notice before this one starts and we’ll post news where and when and how to sign up, as well as give you links where to win them. More details on the Diablo III beta article in the wiki.

Ja sam ubedjen da ce igra izaci sledece godine. Pre expanzije za Starcraft 2.
Voleo bi da upadnem betu, ako neko bude znao neke detalje u vezi toga odma da javi. :)

kažem ja lepo da smo zagoreli.....

Imali smo kljuceve za SC2 betu zasto ne bi i za D3? :trust:

Nemam nista protiv toga da d3 izadje na konzolama, blizzard je profi firma svaka verzija [a pogotovo PC] ce biti maximalno ispeglana.

Sto se tice izlaska igre, ne nadam se da ce se pojaviti tokom 2011.

Blizzard nika ,ali stvarno mislim nikad nece izdati igru za konzole, oni su tolko dobari u pravljenu igara za PC da im je piraterija zanemaljiv problem.

A i neadaj boze da sad pocnu nesto da cackaju za konzole, bolje da zavrse D3 za PC i posle mogu da rade sta hoce za konzole.

Btw. kad su probali nesto da prave za konzole opekli se tako da batalili oni te vode.

D3 se pravi i za konzole. I ne, nece ispastati PC verzija igre zbog toga, jer ce konzolnu verziju raditi drugi tim ljudi.

I molim vas ne placite te i ne vristite zbog toga preko cele strane. Nije kraj sveta.

Ako imate sta pametno da kazete, u sobi za konzole imate temu pa izvolite. Gledajte da sto manje trolujete i spamujete. I ovde i tamo. Valjda smo za toliko normalni.

Nikad ?
Cekaj a sta je Diablo 1 na PS1 radio onda ? :D
Kako me nerviraju vise ti komentari da su konzole ***** od ljudi koji ih izgleda nisu nikad ni imali.
Kontrole mogu da budu cak i bolje na konzoli, ako ih lepo urade.

Diablo1 sam bash puno igrao na ps1, mofo requred a lot of space on memory card :D

Plus prespora ucitavanja pozicije. Presporo ucitavanje portala i nivoa. Ako pogines, ne gine ti 5 minuta cekanja. To mi je pretvorilo daibla u horror igru. Kako sam se preznojavao kad udjem na neku novu lokaciju, a ni ona muzika nije puno pomagala.

Jedna od najboljih stvari sto sam odigrao na PS1. Zbog toga sam kasnije nabavio komp, zbog diabla 2. Treci vec, ne znam kako cu reagovati. Da li sa odusevljenjem ili sa dosadom matorog gamera...

Jedva cekam. Samo da mu ne zacepe cenu od 9000 i bice dobro.

Eh nisam znao da D3 je i u planu za konzole, a mislio sam da sam dosta informisan sto se ove igre tice. Meh samo da ga vec jednom odrade, opet je onaj fazon kao da cekas kraj sveta, isto kao sto je bilo sa SC2 ,ali doslo i to.

A za cenu pa ako je sada CoD Black Ops bio 6500 (a i jeste) racunaj da raste cena Activisionovih igara za 500 din na nekih 6 meseci, pa predvidljivo izracunaj sam.

Vrh Dno