Šta je novo?

Diablo 3

ko god napishe da nece da igra diablo3 zato shto on misli da je user friendly, i da je sharen i da je wowolik - je ******. ******!!!

DOSTA BRE!

58 strana, sa 80% zaljenja na izgled igre - ako vam se ne svidja, i ako vam nije dovoljno mrachno, idite na groblje, prizivajte mrtvace, duhove i samog sotonu, i koljite ko'koshke i device, i shta god, nemojte da smarate na ovoj temi!!!

Tako je matori ! Ja imam isto dosta staza u gamingu pa sam sad zbog SC2 uzeo novi PC, a isto cu uraditi i zbog D3 ako ne bude ovaj dovoljno jak. Ako neko respectujem onda je to Blizz.
F**K the haters!

[YOUTUBE]P9pjPIiUTVY[/YOUTUBE]

@Geble

Super je, mada sam mišljenja da izometrijska kamera i 3D teren nikako ne idu zajedno. Dragon Age je to izuviše dobro objasnio.

Vidi se čovek ima smisla, baš je fino nakitio inventarske prozore. Kada bi to znanje primenio na ručno crtanje 2D terena (i kada bi mu UE3 to dozvolio) to bi još bolje izgledalo.

@Vuk

PC igranje već godinama održava samo jedna grupa ljudi a to su entuzijasti. Čak i kada bi Blizzard otišao na konzole i prestao da pravi igre za PC, na PCju bi uvek bilo ljudi spremnih da prave igre kao i onih spremnih da igraju takve igre. Modovi -> iskusni moderi -> indie igre -> jednog dana igre sa solidnim budžetom, to je put kojim se ide u PC svetu, to je ono što je stvorilo igranje na PCju i ono što će ga održati. Neke od najboljih i najpopularnijih igara su modovi. Jedini način da vidiš nove ideje jeste da igraš modove i niskobudžetne igre. Kod Blizzarda nema ništa novo da se vidi.

Samo malo da te podsetim....
Diablo - nije vidjeno do tada
Warcraft III - strategija koja do tada nije vidjena (heroji, magije, predmeti itd.)
WoW - nikom do tada nije palo na pamet da napravi tako nesto

kraj.

Ne shvatas,Blizz ne rizikuje i to je "problem".Pa kad se na to doda sarena grafika,3D... ode sve dodjavola.:D

To sto su im igra maksimalno ispolirane i izbalansirane nema veze.:)

Ljudi su se na ovom i mnogim drugim forumima bunili sto je SC2 isti kao BW.Ono sto meni nikako nije jasno je,zasto bi zaboga menjao nesto sto savrseno funkcionise.To kao da ocekujes od FIFE da menja pravila u fudbalu. :)

Samo malo da te podsetim....
Diablo - nije vidjeno do tada
Warcraft III - strategija koja do tada nije vidjena (heroji, magije, predmeti itd.)
WoW - nikom do tada nije palo na pamet da napravi tako nesto

kraj.

Od ovoga sto si nabrojao, jedino je Diablo bio fresh and new kad se pojavio. Postojali su RTS/RPG klonovi i MMO igre mnogo pre Warcrafta III i WoW-a. Blizzard nikad nije blistao po pitanju originalnosti, oni su prakticno uvek tudje ideje dovodili do savrsenstva. :) SC i WC svetovi su pozajmili dosta toga od Warhammera i 40k, pa su opet 50X zanimljiviji, raskosniji i kvalitetnije "izbruseni" od svojih uzora. :)

Ja se ne secam da sam negde "pljuvao" Blizzardove igre, kako su to neki ovde prokomentarisali, cak sam naglasio da predstavljaju poslednji stamen bastion PC gaminga, ali da ova sad kompanija i ona mala grupa entuzijasta, koji su nas toliko radovali svojim naslovima krajem '90-ih, nazalost, imaju malo toga zajednickog. Tu pre svega mislim na poslovnu politiku i primarne ciljeve, koji se sada iskljucivo svode na grindovanje novca. Celokupan battle.net projekat, ukidanje podrske za lan i naplacivanje jedne igre 3X, dovoljno govore o njihovom trenutnom poslovanju. Naplacivanje letecih konjica u WoW-u ne zelim ni da komentarisem...

A sto se tice samog Diablo-a, ***... keca sam igrao prvi put 1999, kad sam tek nabavio prvi komp. Tad sam imao 14 godina. Dvojka je stigla 2000, taman da me obraduje za letnji raspust. :) Tada, kao adolescentu, besuvislo kliktanje na levi klick misa i unistavanje svega sto mi se nadje na putu, uz povremeni health potion, mi je bilo neopisivo zabavno, cak nezaboravno iskustvo, koje cu jos dugo pamtiti... Ali, sada sa svojih 25 godina, sumnjam da ce me ovakav koncept igre moci da drzi uz racunar duze od pola sata. Mozda cu ga probati, cisto da se podsetim bezbriznog detinjstva, ali da bacim 60 evra cikicama iz Blizza ne bih li do besomucnosti kliktao levim klickom na horde NPC-jeva koji navaljuju na mene, tesko.... Prosto, vec dugo nisam u tom filmu. Kako neko lepo rece, omatorilo se... :p

@Vuk
slažem se sa tobom što se tiče cene, naplaćivanja svega i svačega, battle.net... Ali Blizzard kao i sve kompanije koje dostignu taj nivo žele to i da iskoriste, svidelo se to nama ili ne. Kvalitet je uvek bio skup.
Sto se tiče ovog 'omatorelo se', kod mene je obrnuta situacija, gomila igara koje izlaze i koje konstantno kopiraju Blizzard... ali i druge igre tipa pucačina, vožnje itd. ne mogu ni malo da mi privuku pažnju kao i izlazak nastavka kultnih igara SC i Diablo. To je ono što izdvaja Blizzard od drugih firmi i malo koje kompanije imaju redove ispred prodavnica i veliku medijsku pažnju prilikom izbacivanja igara koje očekuje armija igrača koju ima Blizzard samo zahvaljujući igrama koje su donele nešto novo, kvalitetno, zanimljivo.

Već vidim kako će taj Titan da reklamiraju kao nešto neviđeno, prvi MMOFPS u istoriji trt mrt blizard.

Ako budu tako reklamirali onda ce to i biti prvi valjan MMOFPS i iskreno se nadam da je u pitanju MMOFPS.
Pomerili su granice sa svim sto su radili i opet ce jer igra izlazi kad je gotova, a ne kad izdavac kaze da mora da izadje.

ima li kakvih novosti? nekim slucajem, sinotj se setih i pogledah neki gejmplej, pa mi zagolicalo mastu :D meni ono bas dobro deluje... dimon hunter ftw :D dovoljno mi je mracno, na kontu one price kako treba da se posivi igra i to :) ja cu biti zadovoljan ako izadje ovakva kakva je sada.... aj bacite neki info ako je neko saznao nesto vezano za riliz dejt. poz

Svi se nadamo da igra izlazi ove godine, pre SC2 Hearth of the Swarm.

Da, svi se nadamo da će izaći krajem 2011. !!!
Na par sajtova na netu vec se moze da se PREORDER-uje (amazon itd.) sa rokom isporuke ˝cim bude dostupno˝ :smoke:

videh i ja na tom shopto da je ima po lepoj ceni :) kolko su pouzdani oni? da vidim i ja da "prebrinem" to sto pre :D

Evo danas je izaslo i na bench-u da ce izaci 2011. Mada ko zna, znajuci blizz bice odlaganja...

Pa dovoljno pouzdani da sam uzeo oko 40 igara kod njih, uglavnom za PS3, ali nebitno. Uglavnom stizu igre za 4,5 dana, ali od skoro traze kartice koje prolaze 3D verifikaciju (pricam o Visa karticama, za ostalne ne znam).
Igra ce biti 35 funti kad se priblizi datum izlaska, a ako sad platis 27f neces morati ni dinara vise da doplatis.

kul kul! moracu onda da se organizujem sto pre da se obezbedim :D fala jos jendom ;)

Kolko traje shipping od shopto-a do nas? Jel salju igre na dan kada prodaja krene ili ranije?

Sve oni to rade do tančina isplanirano... Mogao je neki dev tim iz Male Moštanice da završi DIII za ovu vascelu deceniju, a ne onolika rulja u Blizzardu. Nego, procenili su da će još uvek ove godine vladati pomama za WOW-om i Starcraftom, a sledeće kad bupne DIII on će ih smeniti dobre dve godine na tronu, pa nakon toga neki novi WOW i tako dalje...

Nego, Marli, hoćeš li tražiti od shopto-a pripis godišnje kamate? :D :D :D
Mislim, ipak će ti blejati kešovina skoro dve godine na njihovom računu...

Mislim da shopto ne uzima kes sa racuna za pre-order sve dok ne isporuce igru.

Sto se tice vesti da nece biti D3 ove godine, meni odgovara. Taman da se zavrsi fakultet :D

Sve oni to rade do tančina isplanirano... Mogao je neki dev tim iz Male Moštanice da završi DIII za ovu vascelu deceniju, a ne onolika rulja u Blizzardu. Nego, procenili su da će još uvek ove godine vladati pomama za WOW-om i Starcraftom, a sledeće kad bupne DIII on će ih smeniti dobre dve godine na tronu, pa nakon toga neki novi WOW i tako dalje...

Nego, Marli, hoćeš li tražiti od shopto-a pripis godišnje kamate? :D :D :D
Mislim, ipak će ti blejati kešovina skoro dve godine na njihovom računu...

Nisam im jos platio igru. :D

Mislim da shopto ne uzima kes sa racuna za pre-order sve dok ne isporuce igru.

Sto se tice vesti da nece biti D3 ove godine, meni odgovara. Taman da se zavrsi fakultet :D

Znam, to je bila sprdnja.... Ja poludim kad znam da mi je 200 din negde u "leru", a ne 3000.... :D

Znam, to je bila sprdnja.... Ja poludim kad znam da mi je 200 din negde u "leru", a ne 3000.... :D

Pa mozes da platis igru kad hoces i cena ostaje 28f, i ako bude na izlasku 50f. To je extra. Uskoro planiram da platim dok je ova cena, kad krene beta, ovo ono cena skace na 35f.

Poslednja izmena:
Kako je igra izgledala 2005, kada je i otkazana da bi krenuli od nule...
http://kotaku.com/#!5761172/this-is-what-diablo-iii-looked-like-a-long-time-ago/gallery/14

xlarge_diablo_3_2005_01.jpg

Ja bi je igrao i da je imala grafiku kao Warcraft 2. :D

50f na izlasku? Udaraju po usima ****te

Igra ako se sad naruci kosta 28f.

:( :( delovala je kao umetnost... ovo je predivno... stripski... ma sjajno... nije ni cudo sto su je otkazali... nije dovoljno imerzivno ovim novim generacijama

"The battle plan back then was to take the hack and slash action to from Hell to Heaven, based on previously circulated rumors and artwork posted online by former Blizzard North employees." e to bi bio twist !

Poslednja izmena:
sto kaze Exodusbgd
mnogo oni to kalkulisu, jeste da je to njihova politika poslovanja a i logicno je, sto bi sami sebi konkurisali
samo ta cena je ipak naduvana ako ce biti 50f

Nazad
Vrh Dno