Šta je novo?

Diablo 3

A i ne kapiram drugu stvar....znaju ostali izdavači da bi takva jedna igra bila ultra popularna - imaju sav recept kako to odraditi, i niko ništa ne radi...

Sad bih u inat voleo da neko Blizzardu zaprži čorbu, i to onako - "po naški" :D

ja bas mislim da igre uopste nisu prenaduvane cene, cak sta vise mislim dad su manje cene, ako pogledas pogicno.

neki telefoni, koji nisu preka potreba (ziveo je svet 4500 godina bez mobilnih) kostaju po 600 evra, i to je stvar koju kupis, i koristis, danas sve vise i u multimedijalne i zabavne svrhe.

video igra je slican koncept, uz nedostatak hardvera ali zato vrashki komplikovaniji softver. ja da se pitam, igre bi trebalo da budu daleko skuplje.

@Igoritza: Pa realno svi se bune zato sto to za nase standarde je preskupo, recimo ja kad sam video da je SC2 6000 din odmah sam rekao mogu ja bez toga, i onako bi me multi kada tad smorio. Kontam kako se trenda nastavlja de ce polako hitovi biti 7000 ili cak 8000 din.
Mada kad pogledas Wow jeste jefitniji ali zato imas mesacnu predplatu, dok opet SC2 korisit bnet servis koji je bas do jaja odraden, pa i to treba odrzavati.

Ma Srbi se krpe da plate mesecnu pretplatu za internet, svaki dalji komentar je suvisan.:p Inace jedva cekam Diablo3

Clearly Blizzard has many longterm achievements lined up for us in Diablo III, and we can surely look forward to many status symbols to work towards. The post is pretty self explanatory, so there really isn't much else to say other than feel free to revive (or rather semi-revive) the discussion about Diablo III's level cap.

Keve mi, stići će me skroz za dve-tri godine da neću igrati više ni jednu igru...

Igram još pomalo CS, upalim po neku novu igru na 15 min čisto da vidim kako izgleda, i to je to. Koliko se otegao ovaj njihov frankeštajn, zateći će me u tom stadijumu kada će mi skroz biti svejedno dal' je izašao ili nije.

Keve mi, stići će me skroz za dve-tri godine da neću igrati više ni jednu igru...

Igram još pomalo CS, upalim po neku novu igru na 15 min čisto da vidim kako izgleda, i to je to. Koliko se otegao ovaj njihov frankeštajn, zateći će me u tom stadijumu kada će mi skroz biti svejedno dal' je izašao ili nije.

Još ovaj deo ću nekako i dočekati (što se tiče mojih gamerskih godina). Mislim da će vredeti čekanja. Ali ako im ovoliko godina bude trebalo i za 4-ku ... mislim da će se pre moji klinci igrati a ne ja :D

Sta da vam kazem, narucite i platite igru sad dok je jeftinija 10e i cekajte dok ne izadje...

Biće i kasnije jeftina, kod mene ;) ok ne boxed ali biće...

Ja sam platio 27,5f i samo cekam, mozda i izadje pre smaka sveta 2012-te. :d

mali off - obzirom da svi preporucuju shopto za preorder, moze neko na pvt da mi pojasni proceduru pravljenja acc-a? unesem podatke, karticu pocne da mi verifikuje, nesto proverava i onda zavrsi, mail mi nikakav ne stigne, al me opet baci nazad na formu za kreiranje acc-a.... kad probam da se logujem sa onim userom/passom koji sam pre toga napravio nista, prijavljuje da proverim nesto od ta dva... any ideas?

Imaju previse usera iz Srbije. :p

sent by tapatalk

Ja neću kupiti ovo.
Starcraft 2 me je razočarao, prvenstveno zato što nema LAN, a sve mi se čini da ga ni Diablo 3 neće imati.
Ode i Blizzard, *** :(

Kakve veze ima LAN ? Svi danas imaju net.$
Starcraft 2 je skoro savrsena igra, sto dokazuje i armija igraca koja svaki dan igra MP, turniri, pare koje se vrte na istima (100 000$ za prva mesta).

Има ЛАН итекако везе. Колико смо само провели сати уз Диабла 2, нас 3-4, то буде право зезање. А ово преко нета је тако хладно, изоловано...

Upravo to. Takve igre su najzanimljivije kada si u istoj sobi sa ljudima sa kojima igraš.
Koliko sam samo igrao Starcraft i Diablo 2 sa drugarima svojevremeno u LAN-u. Sada sam odigrao kampanju jednom, probao multi i smorio se.

Upravo to. Takve igre su najzanimljivije kada si u istoj sobi sa ljudima sa kojima igraš.
Koliko sam samo igrao Starcraft i Diablo 2 sa drugarima svojevremeno u LAN-u. Sada sam odigrao kampanju jednom, probao multi i smorio se.

skype ? :)

Slazem se :) samo to ova deca ne kapiraju.

A na b.net-u ne mozes da igras sa ljudima u istoj prostoriji?

Ne mogu kada mi net puca 20 puta dnevno kao što se kod mene događa.
Uz to je totalno bezvezno koristiti takav sistem za igranje u LAN-u. Neprirodno je.

odlicna vest za Betu, ali ipak mislim da je malo nategnuto da ce biti ove godine, cenim da ce beta trajati jedno 2-3 meseca

nema sanse ove godine da izadje, vec bi se uveliko reklamirao release date

cenim da ce beta trajati jedno 2-3 meseca

Trajala je duplo duze za SC2. ;) Kao sto rece G!!! nema sanse da izadje ove godine. Sumnjam da cemo 2011. videti ista od Blizzardovih naslova. Realese date-ovi ce pasti tek na Blizzconu krajem godine.

Možda padne Titan pre vremena ako Guild Wars 2 i SWtOR pritisnu dovoljno jako ;)

...bolje bi im bilo da ne odugovlace previse, jer je lako moguce da padne Grim Dawn do kraja godine.

...bolje bi im bilo da ne odugovlace previse, jer je lako moguce da padne Grim Dawn do kraja godine.

Molim :d (znam sta je to) , pa neces Grim Dawn da igras dugo, meni to izgleda da ce ispasti krace od celog Titan Questa (sa dodatkom).

Moguce da ce beta biti kraca beta, posto su dobrim delom uz SC2 betu testirali i novi battlenet servis i imali male "probleme" sa transferom silnih WoW acounta na bnet.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno