Šta je novo?

Diablo 3

nope, ne bih se smorio. uđem u igru da se malo poigram i smlatim nekolicinu monstera, a ne da se igra poigra sa mnom i da ti isti monsteri smlate mene. ko je mazohista pa voli da umire po deset puta na jednom elitnom packu neka lepo uključi act 4, pozove još 3 ortaka da afk-uju, uzme lvl 55 opremu. i neka se pati i umire kolko mu volja. evo ja se prvi dobrovoljno javljam da ostavim komp i igru uključene ako neko hoce da poveća sebi težinu ako mu act 4 nije dovoljno težak.

PAZI, to što je tebi dobar item pao NE ZNAČI ništa ako ti nećeš da ga nosiš da sebi ne bi olakšao. dakle kad ti se igra učini mnogo lakom a ti lepo nabavi slabije iteme pa se muči, to ti apsolutno niko ne može zabraniti. ili idi igraj hardcore inferno act 1 recimo sa lvl 45 opremom ako voliš izazov.

moja poenta je da ti koji hoće da im bude teško i da nolajfuju uz igru godinama to uvek mogu da urade, uvek sami sebi mogu da otežaju. ja hoću da igram sat- dva dnevno i da imam dobar drop i iteme i da mi bude lakše. problem?

i blizzard je video da od vas pro gamera nema leba i da je 90% casual igrača koji neće da ih igra je*e u zdrav razum, nego hoće da se zezaju. ako igra počne da ih je*ucka, oni brate lepo ne igraju više. blizzard je počeo da gubi bazu casual igrača i jednostavno su morali igru da načine zanimljivijom njima. onima pro uvek ostane nešto čime će da se zaluđuju.... patkometrija ako ništa drugo. idi nađi savršen item sa max rollovima svega za svaki slot ako voliš izazov, rešavaj achievemente, sajberuj se sa enčanterkom,nađi sebi zanimaciju ako ti je igra laka....

kad su nama pre neko vece u core arratu u act3 dosli Opressori bilo je wtf :D

da, meni je bilo cudno kad si okacio :D
videh isti item na Battle.net forumu, pa sam pomislio da ga nisi tamo prvo okacio

al stvarno je dobar, 2 slota i crit dmg, :)

3 legenderi itema za par sati igranja, a ne zna se koji je losiji... Izgleda nije svaki legenderi dobar :D

Poslednja izmena:
Plus svesni su da koliko god da paragon levelovanje traje da kad se dodje do kraja lv100, moraju nesto novo uvesti .Samo su sebi napravili oduska od par meseci da smisle sta i kako:)

Sinoc sam posmatrao jednog lika koji je sa DH igrao juce od sedam uvece da cetiri ujutru i lik je vec dostigao 11 lvl paragon. A verujem da ima ljudi koji su jos vec paragon lvl. Tako da ovde ne govorimo o mesecima slobodnog prostora nego mesec dana za ove no lifere a za nas ostale sto cemo mozda dnevno jedan lvl ili dva ili ko zna koliko nama ce trebati meseci da stignemo 100 lvl.

kako da padaju cesce kada su sad lvl63, a oni najredje padaju

Odmah da ti pokavarim raspolozenje ne padaju tako cesto a i ono sto padne je cist krs. Danas od 11 sati ujutru pa sve do sada u kracim pauzam sam igrao i nisam dobio ama bas nista sto bi se reklo da je extra, da bude jos gore nisam dobio ni jedan item koji bih mogo da stavim na barba i da mi poveca statistiku nego sve ispod mog ranga sto po statistikama sto po armoru. Jedino sto sam dobio je ovaj legendarni item:

Diablo III 2012-08-22 17-21-28-66.jpg

Poslednja izmena:
Prvi level 7.2m xp
Drugi level 8.64m xp
Treci level 10.08m xp

Ko zna koliko ce trebati xp za lvl 100 :D

Nego dobijam cesto sad i po 4-5 rare itema od rare pakova.

Kad neko ima vise srece nego pameti pa mu onda ovako nesto padne e lepo bi mu pozdravio familiju po abecedi:

Diablo III 2012-08-22 17-35-30-26.jpg

Pa cime njega hrane kada mu ovako nesto padne? I cena na AH je ni manje ni vise nego 500 miliona i to BID.

Koja im je ovo glupa fora sa ovim 99.4 sanse da se nesto desi....sta kao, tih 0.6 igra neku ulogu...mislim stavi onda normalan efekat bez sanse da se desi.....

Zvuci kao nemoguca misija :) pa to dodje preko 10.000.000.000 xpa....

Jel neko uzeo paragon lvl1? zanima me cisto da vidim da li se to vidi nekako u onim profilima na d3 sajtu...

ovo nisam znao, mislio sam da je tezi, nije mi jasno sto su to uradili :/

jedini problemcic je sto neprijatelji imaju dosta charge skillova pa se zalecu na tebe sto je nezgodno ako si glass canon ali jednom kad pocnes da ih ubijas iz udarca sve je ok. sam act4 je najkraci mislim da su ga malo zbrzali da bi sto pre zavrsili igru

sto se tice novih itema drop rate jeste povecan , ovi paragon leveli ce kasnije da malo uniste igru zbog nenormalno jaceg dropa. legendary itemi sigurno ne padaju cesce bas zbog gore pomenutog item levela, meni za sat ipo igranja nijedan nije pao. ono sto mi se ne dopada je sto je igra dosta laksa tako da vise nema pravog izazova i plasim se da ce tek sad ljudi brzo da se zasite ranije su bes i nerviranje davali fin zamah za dalje jacanje heroja jednom kad se dostigne 100 paragon mislim da ce ljudi stvarno da prekidaju igranje za stalno

Pa jednom kad posticnes 100 lvl sa jednom klasom, fazon je sto svaki paragon lvl pored +3% MF i 3% GF daje i statistike kao ovi pre leveli... pa tu jos mozes da nabudzis main stats za jedno 200-300.

I primetno je malo veci drop, padaju plavi na sve strane ali džaba kad su item stats roll-ovi krsh i dalje, za skoro ceo act II 2 ipo paragon levela, za sada izgleda brzo ali tamo vec oko 10 lvl treba ceo act II ubiti za 1 paragon level oko 20 levela 2-3 puta ocistiti act II, pa sad vi vidite kolko jeto vremena ako je meni u grupi trebalo 3 ipo sata.

EDIT:
I ko ima onaj guide od CE verzija mislim da tamo pise kolko monsteri imaju HP i Damage u Act IV i mislim da imaju dosta veci zato su stavili da je Act III/Act IV iste tezine jer i onako monsteri imaju vece base statse.

Poslednja izmena:
sto se tice dh i legendary itema za oruzje jos nisam puno gledao ali ima jedan 1h interesantan samo mora jos da se vidi kakvi sve statsi mogu da budu nisam gledao na sajtu vec samo na ah

andariel visage je opet #1 helm na rmah ima fantastican primerak , dex boost , att speed boost , crit % 4.5, sasvim fina prica

innas blessing set je boostovan , belt daje veci move speed i dex je boostovan samo mislm da se na vit gubi isto preporuka za dh belt i pants iz tog seta

ring unity pogledajte na sajtu na ah ga nisam video ali mislim da ce biti odlican izbor ako moze da rolluje i crit dmg

ako nekome bilo sta od nabrojanog ispadne mozemo da pregovaramo o kupovini :)

Najgluplje sto moze sada da uradite je da kupite neki item. Nemojte ni da ih gledate. Sad je sve precenjeno. Scekajte lepo da se ah flooduje itemima pa da im padne cena.

jedini problemcic je sto neprijatelji imaju dosta charge skillova pa se zalecu na tebe sto je nezgodno ako si glass canon ali jednom kad pocnes da ih ubijas iz udarca sve je ok. sam act4 je najkraci mislim da su ga malo zbrzali da bi sto pre zavrsili igru

sto se tice novih itema drop rate jeste povecan , ovi paragon leveli ce kasnije da malo uniste igru zbog nenormalno jaceg dropa. legendary itemi sigurno ne padaju cesce bas zbog gore pomenutog item levela, meni za sat ipo igranja nijedan nije pao. ono sto mi se ne dopada je sto je igra dosta laksa tako da vise nema pravog izazova i plasim se da ce tek sad ljudi brzo da se zasite ranije su bes i nerviranje davali fin zamah za dalje jacanje heroja jednom kad se dostigne 100 paragon mislim da ce ljudi stvarno da prekidaju igranje za stalno

Rekli su da sa podešavanjem težine još nisu završili, polako. :)

http://www.vg247.com/2012/08/21/dia...king-at-difficulty-options-post-update-1-0-4/

Ma ovaj Bertha je onaj celavi lik sto igra DH ... juce sam samo pogledao malo stream, igra do iznemoglosit kakvu generaciju nolifera je Wow napravio to nema nigde. Na EU serverima najveci lvl je 12.

I sta ce sad da urade?
Da ubace jos jedan mod pored Softcore (normal moda) i Hardcore moda i zvace se Casual Mode :d, naravno bez RMAH samo sa GAH.

I sta ce sad da urade?
Da ubace jos jedan mod pored Softcore (normal moda) i Hardcore moda i zvace se Casual Mode :d, naravno bez RMAH samo sa GAH.

Pre bih rekao da ce ubaciti neki teži mod, ili nešto na tu foru, a trenutni inferno još malo nerfovati.
Videćemo, mislim da ni oni još ne znaju...

Poslednja izmena:
Ne znam kako bih nazvao takve "osobe" ili sta li su vec!Meni ce trebati par meseci da dobacim do tog levela i to ako svo svoje slobodno vreme provedem uz racunar!

prva 2 levela su iz jednog act3 runa, sledeca 2 takodje, verovatno ce kasnije trebati vise. verujem da ti ljudi imaju heroje koji jedan run mogu da urade jako brzo, moze da se spusti na ispod 1.5h po runu po mojoj proceni

Treba mi neko da mi pojasni neke stavri!?

Pa da krenemo, zanima me da li MF oprema utice na to kakvu ce te opremu kasnije da dobijete kada je indedifikujete ili MF oprema pomaze da samo drop bude zuti, set ili legendarni drop?

Pitam jer od juce od nekih 11 sati pre podne sa kracim pauzam sam igrao sve do sada, i nisam dobio ama bas nista sto bi moglo da se kaze da je vredno pomena osim onog legendarnog itema kojeg sam okacio na prosloj strani, osim njega sve iteme koje sam dobio sam bukvalno prodao osim mozda nekih koje sam kao zadrzao u nadi da pokusam na AH da utopim ako ne prodje onda idu kod trgovca na prodaju.

Po najnovijem na AH stavljam opremu i posle 2-3 sata ako je niko ne kupi otkazujem prodaju i prodajem iteme trgovcu a sledece stavljam na pokusaj prodaje pa posle 2-3 sata opet ih otkazujem i menjam u sledecu grupu.

Jay Wilson je dao neke informacije o planiranim izmenama težine i dodavanju dodatnog end-gamea.

http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/233364-a-message-from-jay/

"Later in the development of Diablo II, the 'players 8' command -- which let people set monster difficulty -- was added to address this issue, and we're considering something similar for the next major Diablo III patch to allow players to make up their own minds about how hard or how easy is right for them."

[Regarding end-game and the item hunt] "I don't think there’s a silver-bullet solution to this problem, but I do think we can make this aspect of the game better, and as such we're planning more than just PvP for the next major patch."

Takođe, zanimljivo:
"The Auction House can short circuit the natural pace of item drops, making the game feel less rewarding for some players. This is a problem we recognize. At this point we're not sure of the exact way to fix it, but we’re discussing it constantly, and we believe it's a problem we can overcome."

Poslednja izmena:
E ovo je vec zlo... Mada je i prohacker dosta izmenio opremu od poslednjeg puta kad sam mu gledao stream

Poslednja izmena:
Vrh Dno