Šta je novo?

Diablo 3

Meni pao i prvi legendary posle patcha :)

Prilozi

• Legend 1.png
    Legend 1.png
    99.3 KB · Pregleda: 122
rea5hdxz.png

mother_of_god_Half_Life_2_Lamp-s233x249-341301-580.jpg

Poslednja izmena:
Mozes se penzionisati odmah. :p Definitivno povecan droprate, legendary posle 20 minuta igranja, rare dropovi i iz chests/destructible stuff i normal mobs.

U jeeee dobar DEX mada mali ima DPS, moze to i preko 1000 DPS, tako da slabo.

Pa majku im, sta je ovo 2 socketa ??? Stavis 2 Radiant Star emeralda i imas 300% CHD.
Sad ce na ceni biti samo savrseni legendary ...ovo ostalo za sitne pare.

Sad su ga preterali. Umesto da su smanjili drop rate sad kad legendary vrede oni ga izgleda povecali?!?

bunili se kad je drop rate bio mali, sad se bune kad je veliki.... bunili se kad su legendary bili slabi, sad se bune kad su jaki.... alo ljudi sta vam je? legendary treba da bude legendary i necu da mi padne svake prestupne godine, hocu da ja igram igru, a ne ona mene. oladite se malo.....

spongebob-bikini-bottom-spongebob-squarepants05.jpg

evo sta mi je dropovalo :

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    90.4 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Eh da je umesto dex strength bilo bi savrseno.Bas zeznu te statse :)

Poslednja izmena:
sto, ovako je za monka perverzno dobar item :)

haha vise legendarnih postova u ovoj temi za pola dana nego za protekla 3 meseca :)

me likes :)

Poslednja izmena:
Al malo mi glupo da monk vucara tolki weapon:)hehe ali jeste za njega odlican

kad moze barb dagger, moze i munk sekiru vecu od njega :p bice kao oni skeletoni sto vuku sekiru po zemlji, pa kad opale raznesu :p

al munk ionako ne bije sa oruzjem, samo mu stoji za pojasom kao fear factor :p

nego, jel ima neko one firewalkers patofne?

Poslednja izmena:
Poceli legendary dropovi a ja na poslu :S

A sta je dobio meni nece da tapatalk otvori sliku samo pokazuje gresku:(njah

Meni se cini da nas je Blizz castio sve sa po jednim legendary dropom.

I ja mislim da ce uvecan drop biti na kratko. Posle ce se vratiti na normalu.

@illidane Nikako da budemo obojica online kako bi mi dao onaj prsten. Posto necu igrati 10ak dana, slobodno ga daj nekome drugom kome ce koristiti. Nije ni najmanji problem.

bunili se kad je drop rate bio mali, sad se bune kad je veliki.... bunili se kad su legendary bili slabi, sad se bune kad su jaki.... alo ljudi sta vam je? legendary treba da bude legendary i necu da mi padne svake prestupne godine, hocu da ja igram igru, a ne ona mene. oladite se malo.....

Ma oladi se ti malo izgleda da si prokuvao.

Ja se slažem sa hunterom...ja nepisem puno po forumima ali sam u zadnja 3 meseca pročitao sve postove koje ste pisali i mnogo se kukalo na taj drop.ja jedini problem koji vidim je prodaja na ah tako da nevidim neki veliki problem sa tim dropom...

pa jel vidiš ti care da čas pišete jedno, čas drugo?

Ne ne pisemo cas jedno cas drugo.
Ranije sam pisao kad padne legend da se skenjam koliko je los i da bi mi odgovaralo da smanje drop rate ali da valjaju.

Ovo sad pravi problem koji ocigledno ne vidis jos uvek.
Ako ce dobri legend itemi da ispadaju svaki cas igra ce za desetak dana na infernu da bude kao sad da uzmes da igras Hell i to je problem.
I ovako je suvise malo sadrzaja pa sad zamisli da se setas kroz inferno bez da te iko ubije.
Priznaj da bi se jako brzo smorio.

I ovako je suvise malo sadrzaja pa sad zamisli da se setas kroz inferno bez da te iko ubije.
Priznaj da bi se jako brzo smorio.

verovatno ce sad act3 biti ono sto je bio act2, i nemam nista protiv, povraca mi se od one oaze, pustinje i skupljanja krvi, tela i glave Zoltuna Kula :)
ali za act 4 ce biti potrebno dosta da se komotno igra...

ne mislim na prelazak, vec na lagano farmanje bez puno umiranja, kao sto je do sad bio act2

Lako oni mogu da povecaju difficulty ako zele kad se nakupe ljudi super itema.A i ko zna i sta pripremaju pa pustaju nabudzen gear tako lako:)Plus svesni su da koliko god da paragon levelovanje traje da kad se dodje do kraja lv100, moraju nesto novo uvesti .Samo su sebi napravili oduska od par meseci da smisle sta i kako:)

kako da padaju cesce kada su sad lvl63, a oni najredje padaju

Nazad
Vrh Dno