Šta je novo?

Diablo 3

koliko vidim ovaj lik ima sve nove legendary, osim natalya's mark

Op op, pade i meni nesto korisno

Prilozi

• 1H .jpg
    1H .jpg
    33.5 KB · Pregleda: 125
Igram sa WD u narednom periodu tako da ce na AH. *** do sada nisam prodao nista preko 1 mil pa mi bas nedostaje golda.
Ako ne ode za par dana pozajmio bih ga nekome sa foruma.

Mladjoni#1645

2.png1.png
I meni pade malopre nsto slicno :D kolko ovo vredi uopste? xD

evo nesto i za WD-a ako ti je upgrade javi ;)

Poslednja izmena:
sada nazalost ne mnogo

Danas u pokusaju da kupim dobro oruzije za barba se zeznem i to posteno. Naravno stavim oruzije na brba ali nije to to. I reko nista nazad na AH pa da ga pokusam prodati i prodam ga i jos zaradim 307k na njemu.

Diablo III 2012-08-23 14-19-35-86.jpg

Inace o ovom oruziju je rec: Diablo III 2012-08-23 14-22-43-58.jpg a ovo koristim: Diablo III 2012-08-23 14-22-54-63.jpg koje sam dobio na pozajmicu od thePACE i kojem se jos jednom zahvaljujem.

Imam vec dobar ceremonial knife, hvala.
Mozda ne vredi mnogo golda, ali bar cemo lakse da tucemo demone :)

Danas u pokusaju da kupim dobro oruzije za barba se zeznem i to posteno. Naravno stavim oruzije na brba ali nije to to. I reko nista nazad na AH pa da ga pokusam prodati i prodam ga i jos zaradim 307k na njemu.

Pogledajte prilog 94701

Inace o ovom oruziju je rec: Pogledajte prilog 94702 a ovo koristim: Pogledajte prilog 94703 koje sam dobio na pozajmicu od thePACE i kojem se jos jednom zahvaljujem.

^ dobro dosao u osnove ekonomije diabla 3.

za 1821

Dragane imas AH pa stavi u filterima sve statse za malo manju vrednost od one koja je na tvom oruzju i dobices cenu.
Ja sam jednom pitao za savet jer je u pitanju bio 1h weapon od preko 1100 dpsa, ali za ova prosecna oruzja ce ti uvek AH najbolje reci cenu, nema mnogo poente pitati clanove jer ti niko ne moze reci cenu za koju ces ti na kraju prodati nesto.

Poslednja izmena:
Treba mi neko da mi pojasni neke stavri!?

Pa da krenemo, zanima me da li MF oprema utice na to kakvu ce te opremu kasnije da dobijete kada je indedifikujete ili MF oprema pomaze da samo drop bude zuti, set ili legendarni drop?
...

Aj da pojasnim ovo jer mnogi ne znaju kako ustvari radi item drop tj. kad se rolaju statsi itema.
Item dobija boju i statistike u trenutku kad ga monster dropuje, tj. rolane boje itema i samih statistika se desava na serveru, dok kod klijentse strane se vidi kao neidentifikovan item ali on vec ima statse samo su skriveni ali eto treba utrositi tih 2-3 sec za ID.

Zato je bila ona frka oko explointa da se vidi item string sa brojem affixova u chatu i dalje moze ali ne sme se menjati poslati dalje jer kick-a server, licno sam probao :-devil-:.
Tako drzanje nid itema za sledeci patch je uzaludno, jer sve vec to ima statse.

MF utice na boju itema (grey < white < blue < yellow < bronze/green) tj. samim tim na broj affixova koji su random od 4-6 i imaju neke randome minimlane i maximalne raspone vrednosti zavisno od item levela.
Distribucija LVL-a itema je uvek slicna ali je pitanje MF-a dali ce lvl 63 beli item postati plavi, ili ce plavi postati zuti itd. mada ne znam kako se legendary itemu tu uklapaju ali izgleda da su za njih neke ultra male sanse za drop tj. promenu boje.
Samo pogledajte onu tabelu za 1.0.3 patch tu se vidi koji lvl-i itema kolko % padaju po svakom Actu, a kako znam i kako sam negde citao u D2 je MF uticao direktno na kvalitet itema, tj. bile su vece sanse da dropa neki rare veceg levela ili unique veceg lvla koji je sigurno bolji, tako da D3 %MF =/= D2 %MF.

Poslednja izmena:
bas smo juce testirali na act3 run. drugar je menjao mf opremu pre zadnjeg udarca i dobije 3-4 zuta (koji su bili najcesce krsh), a ja sa normalnom opremom 1-2 nekad 3 zuta (naravno vecina krsh).

Samo da kazem strahinji da sam sve vreme video njegov chat a on moj ne.. Usao je ortak bakithesnake i on je video i pub i private chat.. Nesto ti se pojebalo..

Fazon je u igri radi alt+shift za promenu jezika tastature, tako da ako neko ima instalirani jos neki jezik sa nekim nestardanim karakterima (cirilica, ruski itd.) pa pocne da kuca u chatu kuke i motike a mozda se cak nevide slova, slicno se desavalo DBravezu :d , a meni frlja neko ÉD umesto :D

Poslednja izmena:
:)

Haha, otisao onaj cekic za 75 miliona minus PDV :banana::banana::banana::banana::banana:
Neko se zaleteo

Prilozi

• 1H .jpg
    1H .jpg
    33.5 KB · Pregleda: 161
  • 1H Sold.png
    1H Sold.png
    88.7 KB · Pregleda: 140
Samo da kazem strahinji da sam sve vreme video njegov chat a on moj ne.. Usao je ortak bakithesnake i on je video i pub i private chat.. Nesto ti se pojebalo..

Ma :) Bitno da smo mi ocistili act 3...

Samo jedan mali savet u slucaju da vam je 1.0.4 i paragon sistem previse zarazan:

Napravite hardcore karaktera, izlevelujte ga i onda na kraju alt-tabujte. Siguran lek, mogu da garantujem. :wall:

moje saucesce

pade mi jos jedan 2-H legendary

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    94.5 KB · Pregleda: 102
gz, gief :)

Nazad
Vrh Dno