Šta je novo?

Diablo 3

Nisam rekao da su nerfali loh, vec smisao koriscenja loha na barbarianu...

inace vec su izasli full patch notes na diablo.incgamers

neke od stvari koje mene raduju su stack gemova povecan na 100, plava boja za gemove/tomove/stranice , legendaries lvl 63, poboljsana 2h oruzja, popravka kod blacksmitha, povecavanja broja filtera u pretrazi AH na 6 itd...

Taj skil je samo koristen na Ghom-u tako da nevidim neki uticaj na LOH generalno sem toga...

Mislio sam da su nesto drugo jos zeznuli sem toga.

Edit: Najvise me raduju poboljsana 2h oruzija jer jedino sa njima igram. To je za mene jedini pravi barb :)

Poslednja izmena:
maaaaa koji crni gnom... desecrator, plague, molten, sve to tikuje po milion puta u sekundi i za svaki tik ti racuna po jedan hit i daje life on hit. kazem ti, zaleci me vise nego potion kad stanem u plague na zemlji. nemam dovoljno loha da me desecrator leci puno, ali opet stojim u desecratoru opusteno i dobijem par hiljada hp

Nznam nisam to bas koristio nesto ;) Ignore pain, leap i revange mi vrse posao.

Nikada nisam koristio overpower, ali imam LoH oko 1500 i frenzy me napuni ocas posla! Kakvo crno resavanje LoH opreme, pa nece jedan skil da promeni dobitak, a to sto je uz 400LoH bilo moguce brzo punjenje i znaci da je neki skill prejak pa su ga zato nerfovali ;)

Nego, svidja mi se ovaj patch. Kada saberes/oduzmes - ipak je dobar. Plasi me samo da nisu trebali da diraju elite, jer sa novim skilovima, legendary itemima i ostalim zezalicama Act III i IV i onako bi postali laksi.

Jos kada bi nekako dodali novi content za grindanje, bila bi skroz druga igra :)

brate kad imas dobru opremu onda sa bilo kojim skillovima mozes da igras.... fora je sa malo losijom opremom cepati ih, zato se oslanjas na kombinaciju skillova....

99,9% sam siguran da sam dual wieldovao 2 x 2H sword, mislim da je to vazilo samo za swordove.

znam da nisi mogao 2x onu uber 2 hand sekiru..... barem u starijim verzijama igre, mozda su posle pecovali, oni stalno nesto brckaju.... cepao sam 2 hand sekiru + 1 hand sekiru

Pa to je barbarian, strvina koja moze da zamahne svim i svacim : ) Skoro sam upao u public gde je barb nosio 2 daggera, samo sam elegantno izasao iz igre : )

A da li ti meni verujes da sam ja sinoc postavio jedan sasvim solidan amulet na prodaju za 999k i da sam posle nekih sat vremena kupio isti taj amulet jer mi se ucinio dobrim ? :D Znaci da sam mogao da uslikam svoju facu iznenadjenja/neverice kad sam shvatio da sam toliko senilan i da sam kupio sopstveni item :)

A ja sam prodao 1H malj sa + crit. dmg, socektom i 1100 DPS jer sam mislio da je 2H.:S:

za koliko?

1M, mada ima vec vise od mesec dana od tada... sto je najgore trebao mi je takav 1H za mog barba. Kad sam skontao sta sam uradio, batalio sam D3 na neko vreme.

A ja sam non-stop igrao drugu igru misleci da je Diablo 3 :D

Koliko bi mogle da vrede ove rukavice kupio sam ih za 4 mil, ili da ih ostavim za mog DH?rukavice.jpg

to si kupio za 4mil?? kada!??
ostavi to sa strane za dh

Nisam siguran jel neko kacio vec ali evo ponovo :)

We will be performing scheduled maintenance for Diablo III starting tomorrow (8/22) at 05:00 CEST in order to deploy patch 1.0.4. We anticipate that maintenance will conclude and that all services will be available by approximately 15:00 CEST. Patch notes are available below.

Important: Please note that you will not be prompted to download patch 1.0.4 until the patch is live in your home region. If you are logging in from a European or Asian client, you will need to wait for this patch to release in that region before it can be installed. Additionally, if your home region is the Americas, you will be unable to log into Europe or Asia using Global Play after patch 1.0.4 is live until those regions have also patched.

See the full patch notes here: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691275/

Hehe vidim da pise i u igri :) nisam ulazio skoro :p Cekao sam patch da nastavim posto su najavili ove nedelje.

Poslednja izmena:
pa i nije mnogo, ako pogledas cene na ah

znači sutra u 3 možemo da krenemo da skidamo patch? ja se iskreno nadam da neće biti mnogo težak, jer će mi trebati večnost da skinem sa ovom konekcijom :/

Pa danas oko 17h, da li moze 20-25mil. da se uzme za njih? Verovatno bi ih prodao zato sto imaju samo 6 posto sanse za crit, mada daju bukvalno sve sto treba za DH.

jeste 308 milijardi

prodaj to za kolko si uzeo i nemoj da se zanosiš. ili daj nekom od naših, bolje da ostane među nama nego tamo zapadnjacima da pomažeš lvlovanje

Pa sad sam bas gledao ah nemaju ovakve ispod 20 mil, ali cu ih verovatno sebi ostaviti

Poslednja izmena:
imas dosta dex, imas vit imas as imas cc i imas cd perfect gloves, nisu veliki stats ali je i ovo odlicno. da su veci stats kostale bi stotine miliona

jeste 308 milijardi

prodaj to za kolko si uzeo i nemoj da se zanosiš. ili daj nekom od naših, bolje da ostane među nama nego tamo zapadnjacima da pomažeš lvlovanje

Ajde kad nekom nesto dropne pa pokloni nekom poznatom , to sam i ja uradio nekoliko puta, ali sto bi neko kupio nesto na ah za svoje golde i dao nekome? : )

Ako moze nek proda za 10-15 miliona, za 10 moze sigurno, sto ne bi zaradio 6 milki : )

Nazad
Vrh Dno