Šta je novo?

Diablo 3

moze da proba i 20 mil. samo ne znam da li ce sada neko pre patcha kupovati za vece sume.

Pa da retko ko sad kupuje pre patcha za vece sume, mada resio sam da ih ostavim za sebe hvala svima

Poslednja izmena:
AAAAAAAAAAAA

Ko ce docekati sutra update?

Uspeo sam da slikam sto je lik dobio legendarny item.

Untitled.jpg

Naravno ovaj je krs ali nisam stigo da slikam ostalo sto je imao kod sebe. Tako da mozemo idalje da ocekujemo krs predmete ali verovatno da ce biti i dobrih.

Poslednja izmena:
ali 49% knockback :)

brimstone se trenutno prodaje za 332k :d

edit: sada je 348k :D

Poslednja izmena:
Wtf pa koliko mu je dps kad mu ovakav bow skine skoro 40k snv...dragane koji tu bayle tag da te addujem ili ti mene ubaci preko maila pošto sam na pislu sada [email protected]

ali 49% knockback :)

brimstone se trenutno prodaje za 332k :d

edit: sada je 348k :D

Bas me interesuje kako brzo ce cena pasti ako uopste ne bude nekih novih craftable legendary itema, tj. ako ne dodaju nista novo :d

Inace iz changelog-a o elitama, znaci fire chain -20% dmg, a laseri -30% sto znaci da vise nece biti potrebni tako agresivni resistance.

Champions and Rares

• Champion and Rare monsters will no longer enrage after prolonged combat, and they will no longer heal to full health after not being engaged
  • Jailer can now no longer appear with Knockback, Nightmarish, or Vortex
  • Invulnerable Minions has been removed as a possible affix
  • Fire Chains damage has been reduced by 20%
  • Nightmarish monsters will now make players immune to Fear for 6 seconds after the Fear is cast on the player
  • Plagued, Frozen, and Mortar monsters will now do only 10% of their damage to pets and Followers
  • Shielding monsters will no longer shield if they are the last monster left in the area, and only one monster in a given pack can be shielded at a time
  • The spawn points of Arcane Enchanted beams have been adjusted slightly to be more spread out, and their damage has been reduced by approximately 30%
  • Champion and Rare Fallen Lunatics have been removed from both Zoltun Kulle dungeons
  • Swarm monsters now have a more pronounced Champion and Rare appearance
I fala bogu da sklanjaju one elite samo ubice, nist gore da ti crkne elita bez dropa... a nemoguce ih ubit.

pala je na 280k :)

Ceo Immortal's King set je ono sto je oduvek trebao da bude - san svakog barba.

Gledam upravo na kripovom strimu nove iteme, ono je bruka! :)

Mislim da je taj imao dva socketa, nesto oko 1400 damage, bonus 90% crit damage... i jos ponesto :D

Ko je to utopio?

Ceo Immortal's King set je ono sto je oduvek trebao da bude - san svakog barba.

Gledam upravo na kripovom strimu nove iteme, ono je bruka! :)

Upravo i ja gledam i ovo ko da je drugi covek. Znaci podpuno drugacije ponasanje od onog kada snima one video klipove.

a u k... a ja pre vozao krsh manticore nisu se mogli prodati ni za 400k :d

Serveri idu live tek u 15h... Izgleda da standardno nesto ne ide kako treba :)

Upravo ga skidam :) Dakle, dostupan je. I serveri su UP, bar mi tako javlja diablo 3 server status plugin u chrome-u.

Patch je mali, 16MB. Skinuo ga malo pre.

a ja na poslu :)

kad ce patch biti dostupan za download i koliko je tezak?

Ja sam jutros nesto skinuo a sta je to nemam pojma ali bilo je veliko 16 mb. Neverujem da je to update a ko znam mozda i jeste. Pokusao sam da pokrenem igru ali jos uvek server ne dozvoljava.

Nego mogli bi da se organizujemo pa napravimo jedno maratonsko igranje da krenemo sa paragon levelovanjem.

hehe kako je lepo nerfovan Ghom, vise nemam nikakvih problema da ga roknem solo :)

Nazad
Vrh Dno